Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2014

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bi dakka lan... Ben de Blue'yum, ayrıca ağır mezarcıyımdır, 5 hadi bilemedin 10 dolardan fazla para verdiğim çok nadirdir bir oyuna ehaha :D

Hatta listemde 400 oyuna yaklaşan ve indirimsiz çatır çatır oyun alan 3 kişi var, 3ü de kırmızı takımda.
Mesaj tarihi:
Bu summersale beklentimin çok altında kaldı. Gelen indirimler indirim değil, %85 %90 düzeyinde olması lazım çünkü HumbleBundle bazen öyle bundle'lar koyuyorki Steam'in hiçbir zaman yapamadığı %95 indirime tekabul ediyor.
Mesaj tarihi:
pembe takım yardırıyor sdfsdg abi yine tartışma dönmüş pembeler neredeydi şimdiye kadar diye, elbette her takım 2şer kez kazanacak, ayarlı işte belli değil mi abi, amaç kart satın aldırıp badge craftlatmak, 30 kişiye oyun verip binlerce kişinin bu trade olayına girmesini sağlamak, oradan tonlarca para kaldırmak.

craftladım kartımı bekliyorum yine de sdgfsd
Mesaj tarihi:
Seru said:

takip eden halin buysa ekran altta gösteriyor diğer takımlar puan çalıyor.

takip ediyorum derken puan artışlarına arada bi göz atmaktı. yoksa yarışla o kadar ilgili değilim, bir badge craft edip bırakıyorum heh
Mesaj tarihi:
LAAAANN unuttum diye şifreyi değiştirdim hazır steam'le uğraşıyorum diye, şifre değiştirince community market access'i kısıtladı. Cumaya kadar hiçbir şey alıp satamayacağım sdfsdfs
Mesaj tarihi:
dlcli pakedi alcaktım ama çok gereksiz şey var gibi orda, normalini aldım.

asda fable alınca bi kart daha geldi sattım hemen, gene eskide olsa 1 oyun daha alcak para oldu walletta.
  • Yeni Oluştur...