Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Bi dakka lan... Ben de Blue'yum, ayrıca ağır mezarcıyımdır, 5 hadi bilemedin 10 dolardan fazla para verdiğim çok nadirdir bir oyuna ehaha :D Hatta listemde 400 oyuna yaklaşan ve indirimsiz çatır çatır oyun alan 3 kişi var, 3ü de kırmızı takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 selam mavi mezarcı dostlarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Harbi bütün mezarcılar mavi galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 11 dolardan aldığım tokeni 4.5 dolara satarak hayatımın ilk ticaret denemesini tamamlamış bulunmaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 geçmiş olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 evet sadece friend listime bakarak blueda sadece mezarcı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 abi gün sonunda kimin token en ucuzsa ertesi gün o kazanıcak işte her gün shuffle yapmak yerine gereksiz gereksiz token çıkartmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Gizli said: evet sadece friend listime bakarak blueda sadece mezarcı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim Benim friend listi de inceledim, evet, mezarcılar mavi hep eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 summer cardları satarak zararı kapatmaya çalışıyorum allahım tam bir esnafım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 satma, bana ver :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Betrayer ın gideri var mı? Hikaye sağlam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 bide takip ediyorum, bazen puanları düşüyor bazı takımların. neden puan düşer ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 takip eden halin buysa ekran altta gösteriyor diğer takımlar puan çalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Bu summersale beklentimin çok altında kaldı. Gelen indirimler indirim değil, %85 %90 düzeyinde olması lazım çünkü HumbleBundle bazen öyle bundle'lar koyuyorki Steam'in hiçbir zaman yapamadığı %95 indirime tekabul ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 pembe takım yardırıyor sdfsdg abi yine tartışma dönmüş pembeler neredeydi şimdiye kadar diye, elbette her takım 2şer kez kazanacak, ayarlı işte belli değil mi abi, amaç kart satın aldırıp badge craftlatmak, 30 kişiye oyun verip binlerce kişinin bu trade olayına girmesini sağlamak, oradan tonlarca para kaldırmak. craftladım kartımı bekliyorum yine de sdgfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Xenocide said: 11 dolardan aldığım tokeni 4.5 dolara satarak hayatımın ilk ticaret denemesini tamamlamış bulunmaktayım. 2.7$'a mavi token alıp nadasa yatırdım ben de asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 kingdoms of amalur geçen hafta originde beleşti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 beleş vermediler hiç amalur'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Seru said: takip eden halin buysa ekran altta gösteriyor diğer takımlar puan çalıyor. takip ediyorum derken puan artışlarına arada bi göz atmaktı. yoksa yarışla o kadar ilgili değilim, bir badge craft edip bırakıyorum heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 LAAAANN unuttum diye şifreyi değiştirdim hazır steam'le uğraşıyorum diye, şifre değiştirince community market access'i kısıtladı. Cumaya kadar hiçbir şey alıp satamayacağım sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 amalurla sleeping dogs u aldım, kartlarıda sattım 2-3$$ daha geldi onlada fable alcam galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 sleeping dogs keyifli epey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 ns2 nasıl, gideri oynayanı var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 dlcli pakedi alcaktım ama çok gereksiz şey var gibi orda, normalini aldım. asda fable alınca bi kart daha geldi sattım hemen, gene eskide olsa 1 oyun daha alcak para oldu walletta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 kaç gündür bakıyorum almaya değer bir şey yok gibi bana mı öyle geliyor yoksa bu sene biraz kesat mı başladı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar