Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 said: Antalya Alakır Vadisi’nde huzurlu bir yaşamları vardı, ta ki en yakın köye 7 km uzaktaki bakir yaşamlarını tehdit eden HES’lerin inşaatı başlayana kadar... sevişmemişler mi hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Bebelerin anası babası para vermis gezmisler, köyden yer almışlar. Size kim bakicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Dogal yontemlerle korunmaktan korkmuslardir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 SenariouS said: Gizli said: ileride yapmayı planladığım bir şey (tu) bu karari almanin sebebi kesin beyindeki bi bozukluktur bence. herkes ister herkes der ama kimse gunumuzun dunyasinin getirdigi seylerden uzaklasamaz. genelde boyle konusulsada cogumuzun kafasindaki resim boyle dag evi olsun ve hizli internet olsun olur su forumda takilan herkeste online addiction oldugunu dusunursek biraz zor bu isler bize asdf abi şu doğru biraz ya dağ evi tarzı küçül bişi var bizde temiz hava köy var yakında doğal beslenme zart zurt her şeyi var sabah çıkıyom idman yapıyorum ediyorum mangalı gömüyorum oh be keyfe bak mükemmel diyorum sonra ulan keşke internet olsaydı diyorum getirdiğim laptobu açıp dizi film izliyorum oyun oynuyorum :DDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 abi bi de yazın güzel kuşlar ağaçlar falan da kışın yaşanmıyor kolay kolay dağda bayırda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 µh said: abi bi de yazın güzel kuşlar ağaçlar falan da kışın yaşanmıyor kolay kolay dağda bayırda şu konudaki en haklı yorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 aileden vardır bunların üç beş bişiyi, siz böyle şeyler denemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Masakari said: Beleş ot için düştükleri hallere bak. sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 ben beğendim la herifleri, gidip tanışmak isterdim. helal olsun diyip bi gözlemelerini yutardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Mc_Lovin said: aileden vardır bunların üç beş bişiyi, siz böyle şeyler denemeyin Ailelerinin de katkısıyla 15 dönüm arazi satın almış adamlar öyle diyordu sanki haberde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 aquila said: Bebelerin anası babası para vermis gezmisler, köyden yer almışlar. Size kim bakicak. Şu can alıcı nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Nako said: Masakari said: Beleş ot için düştükleri hallere bak. sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Bari steam summer sale'yi bekleselerdi yazık etmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 şimdiye kadar kimse oraya gidip gavur bu nasılsa diye kıza tecavüz etmemiş. o kısımla övündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 anasınıs atıyım sen insan ırkı olarak 10000 senedir camı ipeğe sürünce saçı çekiyodan nükleer santrale gel sonra git köye yerleş elektrik yok su yok taşa sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 benim plan; -güneye git -köyde ev tut/al -merkezde sigorta acentesi aç -??? -huzurislamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 yapamıyoruz öyle şeyler işte, tüketmeden duramıyoruz, daha fazla tüketmemiz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 BabacumMostors said: benim plan; -güneye git -köyde ev tut/al -merkezde sigorta acentesi aç -??? -huzurislamda evde alafranga tualet 10mbit üzeri internet camasır makinası buzdolabı felan varsa olabilir bide bok kokusu olmasın lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 ben banka borcumu kapatmayı bekliyorum, iş var ama sırtımda bu finansal yük varken mümkün değil herşeyi brakıp gitmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Ya sigorta acentesi ya emlakçı zaten fix emekli menüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 köy ve into the wild özlemiyle yanan arkadaşlara maksimum 6 gün müddet tanıyorum. tatlı su köylüsü olursunuz ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Yalandan korkmam yılandan korktuğum kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 3 böcek, 1 akrep, 1 yılana bakar ininiivridini diyerek ilk otobüsle dönersin, wifi'a bağlanır facebook'ta çektiğin fotoları paylaşırsın. aSDAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 BonePART said: anasınıs atıyım sen insan ırkı olarak 10000 senedir camı ipeğe sürünce saçı çekiyodan nükleer santrale gel sonra git köye yerleş elektrik yok su yok taşa sıç abi hislerim özetlenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 bunlar noyzura'nın phony olmayanları, karı kız düşürmek için deil, öyle yaşamak istedikleri için takılıyorlar böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar