Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone 6, leaked foto

xetraynex

Öne çıkan mesajlar

ama steve abi gittiğinden beri apple ın innovative olamadığını görmek çok üzücü.

boyut değiştir, işlemci değiştir, boyut değiştir, işlemci değiştir, boyut değiştir, işlemci değiştir,

bu mu yani?

edit: ne bileyim su geçirmez telefon yap, shock resistant yap, gorilla glass vb kullan vs vs.
Sosyal ağlarda paylaş

ayfon 1 den beri öyle devam ediyor ki
işlemci değiş
3 4 nesilde boyut değiş

stiv abide böyleydi

daha napsınlar yani
şuan yapılacak en innovative şey batarya konusu olur

lg falan calısıyor üzerinde onlardan bişiler gelicekte çok zor o da, ne zaman gelir yeni teknoloji oraya belli bile değil hep laboratuvar da kalıyor onlar
epilden duymadım hiç batarya yatırımı

ha bi de kamera konusu innovative e yatkın
ordan da en innovative şey 720p slowmotion diyip 480p falan çıkması oldu işte ayfon tarafında
ekran,hardware falan belli oranda her markada giden şeyler artık
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

ama steve abi gittiğinden beri apple ın innovative olamadığını görmek çok üzücü.

boyut değiştir, işlemci değiştir, boyut değiştir, işlemci değiştir, boyut değiştir, işlemci değiştir,

bu mu yani?

edit: ne bileyim su geçirmez telefon yap, shock resistant yap, gorilla glass vb kullan vs vs.

+1
Sosyal ağlarda paylaş

xetraynex said:

"roket adam" said:

Bence de opsiyon olacaksa iyi, ama 5S ve 5 boyutu ortadan kalkacaksa ÇOK KÖTÜ bir durum olmuş, umarım kaldırmazlar ufakları. Büyük telefodnan nefret eden bi ben mi varım.

buyuk tel alinca alisiyon ama.

Ben aldım Xperia Z, sonra şirket 5s verdi, Xperia'yı başkasına verdim cebim rahatladı.

Büyük telefon sıkıntı.
Sosyal ağlarda paylaş

Sys Admin arkadasim, senelerin Android kullanicisi gecen sene iPhone'a gecti cunku push notification'lar daha stabil, cihaz daha stabil.

Ben senlerin Android kullanicisi, yeni nesille birlikte iPhone'a gecicem hem telefon hem tablet olarak, development'dan stabiliteye kadar cesitli sebepler yuzunden.

Esim 5c/5s almak istiyo cunku hem kullanimi rahat hem de tek eliyle kullanabiliyo telefonu.

Haliyle birakin su marka fasizanligini da kim neden tercih ediyo onu dinleyin. Hic biri olmasa bile "adamin pasa keyfi oyle istemis" demeyi ogrenin, siz de rahatlayin biz de.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Sys Admin arkadasim, senelerin Android kullanicisi gecen sene iPhone'a gecti cunku push notification'lar daha stabil, cihaz daha stabil.

Ben senlerin Android kullanicisi, yeni nesille birlikte iPhone'a gecicem hem telefon hem tablet olarak, development'dan stabiliteye kadar cesitli sebepler yuzunden.

Esim 5c/5s almak istiyo cunku hem kullanimi rahat hem de tek eliyle kullanabiliyo telefonu.

Haliyle birakin su marka fasizanligini da kim neden tercih ediyo onu dinleyin. Hic biri olmasa bile "adamin pasa keyfi oyle istemis" demeyi ogrenin, siz de rahatlayin biz de.

harbiden olay su ya, sanki dunyada tum tuketicilerin kullandiklari her urun ortak da bi cep telefonumuz ayri dustu dsfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

xetraynex said:

"roket adam" said:

Bence de opsiyon olacaksa iyi, ama 5S ve 5 boyutu ortadan kalkacaksa ÇOK KÖTÜ bir durum olmuş, umarım kaldırmazlar ufakları. Büyük telefodnan nefret eden bi ben mi varım.

buyuk tel alinca alisiyon ama.

Ben aldım Xperia Z, sonra şirket 5s verdi, Xperia'yı başkasına verdim cebim rahatladı.

Büyük telefon sıkıntı.

senin cebin küçüktür
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...