xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 orc_lord said: xetraynex said: orc_lord said: moriarty'nin arka arkaya attığı mesajlar efsane olmuş :P senin mavi gozlu kopek yasiyo mu hala? Evet üstat yaşıyor :) Microsoft the Evangelist ayağına kızdırmak için yazmıştım :P getir bigun de seviyim, ozledim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 5.5" 800gr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 eğer gerçekse, boyut olarak opsiyonların olması güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 ama steve abi gittiğinden beri apple ın innovative olamadığını görmek çok üzücü. boyut değiştir, işlemci değiştir, boyut değiştir, işlemci değiştir, boyut değiştir, işlemci değiştir, bu mu yani? edit: ne bileyim su geçirmez telefon yap, shock resistant yap, gorilla glass vb kullan vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 safir glass iste ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 ayfon 1 den beri öyle devam ediyor ki işlemci değiş 3 4 nesilde boyut değiş stiv abide böyleydi daha napsınlar yani şuan yapılacak en innovative şey batarya konusu olur lg falan calısıyor üzerinde onlardan bişiler gelicekte çok zor o da, ne zaman gelir yeni teknoloji oraya belli bile değil hep laboratuvar da kalıyor onlar epilden duymadım hiç batarya yatırımı ha bi de kamera konusu innovative e yatkın ordan da en innovative şey 720p slowmotion diyip 480p falan çıkması oldu işte ayfon tarafında ekran,hardware falan belli oranda her markada giden şeyler artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Bence de opsiyon olacaksa iyi, ama 5S ve 5 boyutu ortadan kalkacaksa ÇOK KÖTÜ bir durum olmuş, umarım kaldırmazlar ufakları. Büyük telefodnan nefret eden bi ben mi varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Dworgian said: ama steve abi gittiğinden beri apple ın innovative olamadığını görmek çok üzücü. boyut değiştir, işlemci değiştir, boyut değiştir, işlemci değiştir, boyut değiştir, işlemci değiştir, bu mu yani? edit: ne bileyim su geçirmez telefon yap, shock resistant yap, gorilla glass vb kullan vs vs. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 "roket adam" said: Bence de opsiyon olacaksa iyi, ama 5S ve 5 boyutu ortadan kalkacaksa ÇOK KÖTÜ bir durum olmuş, umarım kaldırmazlar ufakları. Büyük telefodnan nefret eden bi ben mi varım. buyuk tel alinca alisiyon ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 uzaktan kumanda modeli gibi hala :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 4.7" olursa ideal olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 xetraynex said: "roket adam" said: Bence de opsiyon olacaksa iyi, ama 5S ve 5 boyutu ortadan kalkacaksa ÇOK KÖTÜ bir durum olmuş, umarım kaldırmazlar ufakları. Büyük telefodnan nefret eden bi ben mi varım. buyuk tel alinca alisiyon ama. Ben aldım Xperia Z, sonra şirket 5s verdi, Xperia'yı başkasına verdim cebim rahatladı. Büyük telefon sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 sene 2014 ayfon lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Sys Admin arkadasim, senelerin Android kullanicisi gecen sene iPhone'a gecti cunku push notification'lar daha stabil, cihaz daha stabil. Ben senlerin Android kullanicisi, yeni nesille birlikte iPhone'a gecicem hem telefon hem tablet olarak, development'dan stabiliteye kadar cesitli sebepler yuzunden. Esim 5c/5s almak istiyo cunku hem kullanimi rahat hem de tek eliyle kullanabiliyo telefonu. Haliyle birakin su marka fasizanligini da kim neden tercih ediyo onu dinleyin. Hic biri olmasa bile "adamin pasa keyfi oyle istemis" demeyi ogrenin, siz de rahatlayin biz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Hayır di. Sen yetersizsin ondan iPhone kullanacaksın. Baska bir ihtimal yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 ayfon for dumbs diye bi dumb serisi yok di mi zaten amac belli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 di said: Sys Admin arkadasim, senelerin Android kullanicisi gecen sene iPhone'a gecti cunku push notification'lar daha stabil, cihaz daha stabil. Ben senlerin Android kullanicisi, yeni nesille birlikte iPhone'a gecicem hem telefon hem tablet olarak, development'dan stabiliteye kadar cesitli sebepler yuzunden. Esim 5c/5s almak istiyo cunku hem kullanimi rahat hem de tek eliyle kullanabiliyo telefonu. Haliyle birakin su marka fasizanligini da kim neden tercih ediyo onu dinleyin. Hic biri olmasa bile "adamin pasa keyfi oyle istemis" demeyi ogrenin, siz de rahatlayin biz de. harbiden olay su ya, sanki dunyada tum tuketicilerin kullandiklari her urun ortak da bi cep telefonumuz ayri dustu dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Madcat said: ayfon for dumbs diye bi dumb serisi yok di mi zaten amac belli? Telefon markasi ustunden IQ tespiti yapan biri olup da su cumleyi kurmak baya baya ironik be. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 eger bu adamlar buyuk ekran cikarirlarsa bu sene deli gibi satacaklar bu generasyon androidin pek bir nanesi yok bir onceki generasyondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 di said: hem de tek eliyle kullanabiliyo telefonu. bu önemli bir özellik, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Xaenin said: xetraynex said: "roket adam" said: Bence de opsiyon olacaksa iyi, ama 5S ve 5 boyutu ortadan kalkacaksa ÇOK KÖTÜ bir durum olmuş, umarım kaldırmazlar ufakları. Büyük telefodnan nefret eden bi ben mi varım. buyuk tel alinca alisiyon ama. Ben aldım Xperia Z, sonra şirket 5s verdi, Xperia'yı başkasına verdim cebim rahatladı. Büyük telefon sıkıntı. senin cebin küçüktür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 adam kisaysa cebi ne yapsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 4.5" ideal arkadaslar 4.7" meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 leaked foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 gerçekse kasalar cok kötü. artık ekran dışında kalan hacmi minumuma indirmeye başladı çogu firma. bu leake baktiginda cok kalas kasalar görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar