Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nası yapiyosunuz

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Dynun said:

ağır depresyondayım
iş aşk para arkadaş sağlık
hepsi biyerden zortluyor.
cocukluktan beri meyilliyim zaten depresif bir insanım

sürekli basarisiz oluyorum üzerine motive olamayan biriyim zaten.

kendi kendimi cukura surukleyip cikamiyorum.
bak birine direk anlatamayip da foruma yazacak kadar acizim ordan anlayin.

herkesin binbir.türlü derdi var nasi yapiyosunuz abi

ps: vurun kahpeye

http://www.youtube.com/watch?v=IiwljCucTJ0

sabah öğle akşam tok karnına
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben evlenince çok bozdum eşimde hamile her şeyi düşünmekten uyuyamıyorum, hayatımda hiçbir şeyi kafama takmamıştım şimdiye kadar, benim durum çok zenginken asgari ücretliye dönmek gibi bir şey. Mutsuz değilim ama düşünmek yoruyormuş insanı. sorumluluk falan çok fena, suriyeli mültecileri bile düşünür oldum.
Sosyal ağlarda paylaş

kendine bir hobi edin, resim yap entruman çalmayı öğren yeni bir çevreye gir para hariç hemen hemen hepsini çözer

benim en büyük sıkıntımdı şu kendime zaman ayıramamak son 2 aydır işten çoğunlukla 5-6 gibi çıkabildiğim için iyi gidiyorum moralim düzeldi evde müzik teorisi, gitar, resim falan hani kendimce uğraşıyorum ortaya büyük bir şey koyma hedefim de yok sadece kafam dağılıyor ve kaliteli zaman geçiriyorum bir yadnan da hobilerimle iligli bilg alışverişind bulunurken yeni insanlarla tanışıyorum ki bu da iyi bir şey

hobimden para kazansam mesela para işini de çözerce olacak :)
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

kendine bir hobi edin, resim yap entruman çalmayı öğren yeni bir çevreye gir para hariç hemen hemen hepsini çözer

benim en büyük sıkıntımdı şu kendime zaman ayıramamak son 2 aydır işten çoğunlukla 5-6 gibi çıkabildiğim için iyi gidiyorum moralim düzeldi evde müzik teorisi, gitar, resim falan hani kendimce uğraşıyorum ortaya büyük bir şey koyma hedefim de yok sadece kafam dağılıyor ve kaliteli zaman geçiriyorum bir yadnan da hobilerimle iligli bilg alışverişind bulunurken yeni insanlarla tanışıyorum ki bu da iyi bir şey

hobimden para kazansam mesela para işini de çözerce olacak :)

akdeniz akşamları ve kaliteli zaman

8-)

pff sayfabaşı gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...