ginaly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Liebe said: para -> senko ve sequo dışında kaç kişi var lan bu forumda akodum ben paranın diyebilecek sdsfds ben senkodan daha zenginim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 ibrahim tatlıses borç istedi benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 ben baya iyi durumdayım ya. iş çok zorluyor ama güzel bir şey ortaya çıkartıyoruz, tutarsa emekliliğe kadar yolu var. para iyi, birlikte olduğum insandan çok memnunum, sağlığımda hiçbir şey yok yıllardır. oyun oynamaya bile vakit buluyorum. daha ne olsun lan bu yaşta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Para mı dediniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 bingildak, git kocaman bir nazar bocuğu al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 benim tek derdim kendimim, gerisi hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Dynun said: ağır depresyondayım iş aşk para arkadaş sağlık hepsi biyerden zortluyor. cocukluktan beri meyilliyim zaten depresif bir insanım sürekli basarisiz oluyorum üzerine motive olamayan biriyim zaten. kendi kendimi cukura surukleyip cikamiyorum. bak birine direk anlatamayip da foruma yazacak kadar acizim ordan anlayin. herkesin binbir.türlü derdi var nasi yapiyosunuz abi ps: vurun kahpeye http://www.youtube.com/watch?v=IiwljCucTJ0 sabah öğle akşam tok karnına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 hah geldi kaymak tabaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 ya ben evlenince çok bozdum eşimde hamile her şeyi düşünmekten uyuyamıyorum, hayatımda hiçbir şeyi kafama takmamıştım şimdiye kadar, benim durum çok zenginken asgari ücretliye dönmek gibi bir şey. Mutsuz değilim ama düşünmek yoruyormuş insanı. sorumluluk falan çok fena, suriyeli mültecileri bile düşünür oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Düzenli rusa gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 aquila said: Yapamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 İş diye bir sorunum yok. Eşim babamın babalar gününü kutlamaması anormal mi normal mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 eşinle en büyük derdin o olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 millet nelerle uğraşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 penisi cok buyuk, benim en buyuk sikayetim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 bingildak said: eşinle en büyük derdin o olsun ya ama ayıp tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 bebişim seni wildstar hypeına bekliyoruz. oyunlara geliyosun geliyosun 1 kere yüzünü göremedik oyunda. sinsi sinsi takılıyorsun kenarda ucrada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 valla bence ayıp değil. benim öyle bir beklentim yok. babamında öyle bir beklentisi yok. yaparsa ne ala yapmazsa çok da fifi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 ha babaların genelde beklentisi olduğundan dedim. göreceli tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 kendine bir hobi edin, resim yap entruman çalmayı öğren yeni bir çevreye gir para hariç hemen hemen hepsini çözer benim en büyük sıkıntımdı şu kendime zaman ayıramamak son 2 aydır işten çoğunlukla 5-6 gibi çıkabildiğim için iyi gidiyorum moralim düzeldi evde müzik teorisi, gitar, resim falan hani kendimce uğraşıyorum ortaya büyük bir şey koyma hedefim de yok sadece kafam dağılıyor ve kaliteli zaman geçiriyorum bir yadnan da hobilerimle iligli bilg alışverişind bulunurken yeni insanlarla tanışıyorum ki bu da iyi bir şey hobimden para kazansam mesela para işini de çözerce olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 BabacumMostors said: kendine bir hobi edin, resim yap entruman çalmayı öğren yeni bir çevreye gir para hariç hemen hemen hepsini çözer benim en büyük sıkıntımdı şu kendime zaman ayıramamak son 2 aydır işten çoğunlukla 5-6 gibi çıkabildiğim için iyi gidiyorum moralim düzeldi evde müzik teorisi, gitar, resim falan hani kendimce uğraşıyorum ortaya büyük bir şey koyma hedefim de yok sadece kafam dağılıyor ve kaliteli zaman geçiriyorum bir yadnan da hobilerimle iligli bilg alışverişind bulunurken yeni insanlarla tanışıyorum ki bu da iyi bir şey hobimden para kazansam mesela para işini de çözerce olacak :) akdeniz akşamları ve kaliteli zaman 8-) pff sayfabaşı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Hiç tanımadığım insanlara yardım ediyorum. Çevremdeki kimseye söylemiyorum. Sonra, düşünüp düşünüp mutlu oluyorum. http://cdn.memegenerator.net/instances/500x/33606796.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 zeka, sabır, soguk kanlılık, mantık ve sağlam irade ile herşeyin üstesinden geldim şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 şöyle bir araştırma okumuştum geçen. ülkeye göre değişse de genel anlamda mutluluğun düşüşe geçtiği yılları yaşıyoruz yaş itibariyle. herkes benzer durumda diyebiliriz yani. normal bir süreç bu. hobilere falan sarmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 "aa çalıyorum lan" dedikten sonra akdeniz akşamları ile erotomania arasında fark olmuyor ha sonrasında tekniğini geliştirdikçe "akdeniz akşamları ne lan" diyecek tabii ki de abi dinan enstruman çalıyor muydu bu arada hatırlamıyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar