axedice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Üstüne civde de oynadığın her oyunu kaybediyorsun. Hayat sana zor be grego. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 para değil de yalnızlık zor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Dynun said: ağır depresyondayım iş aşk para arkadaş sağlık hepsi biyerden zortluyor. cocukluktan beri meyilliyim zaten depresif bir insanım sürekli basarisiz oluyorum üzerine motive olamayan biriyim zaten. kendi kendimi cukura surukleyip cikamiyorum. bak birine direk anlatamayip da foruma yazacak kadar acizim ordan anlayin. herkesin binbir.türlü derdi var nasi yapiyosunuz abi ps: vurun kahpeye noldu sonra şimdi nassın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 http://i.imgur.com/89MD3fe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 elektrikler kesildi diye fiti fiti kaçacağıma yenilirim arkadaş. skype ta canlı yayın elma ve çekirdek şaklaklarınızla beni yıldıramazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 tamamen kaybolduğum zamanlar önce kalan son gücümle Umut ederim.. Sonraki gün her zaman umutlardan çok daha fazlası elimde olur. Lakin yüzeysel seylerin avuntusu yerine uğruna yaşamaya değer bütünün hayrına hayallerin olduğu zaman yaşam sana ne kadar aacımasız olursa olsun şarjlanıp yardırıyorsun... Kısacası hem umudun hemde uğruna yaşayacak hayallerin olsun. ayrıca... http://healthland.time.com/2013/05/22/club-drug-ketamine-lifts-depression-in-hours/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 abi ot içiyorum çok bunalırsam, çuha çiçeği otu var çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Theridone said: Paticik *** Gamsız Girilmez *** beğendim xexexe diye de güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Değişen bir şey yok. aquila said: Yapamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 geçmiş olsun. işim var gücüm var hobim var sürekli bi şeyler öğrenir hallerdeyim hayatı seviyorum. darısı başınıza. ex kronik depresifim. ara ara hala araba altına atlama isteği gelir. ama uzatmamak daha makul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 axedice said: http://i.imgur.com/89MD3fe.jpg helyum u komiklik olsun diye soluyorlar sesi inceltiyor ya. Zararli birsey lan demek ki manyak televizyoncular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 beyler yapamıyorum ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 iki beyazlıyı ve sarılıyı versek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Derdinize limon sıkayım. Çocuktan kafayı kaldıramıyorum. 5 dakka aman vermiyor ve daha uyumadı. Eşim ve benden başka bakacak birisi yok. Şöyle bir günüm boş olsa başka bir şey istemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Hakkaten nasıl yapıyorsunuz, kaç ay oldu daha kendime gelemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 fenn said: Derdinize limon sıkayım. Çocuktan kafayı kaldıramıyorum. 5 dakka aman vermiyor ve daha uyumadı. Eşim ve benden başka bakacak birisi yok. Şöyle bir günüm boş olsa başka bir şey istemem Hahaha abi yazık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 çok stresli bir işte çalışıyorum. servise binerken stresim başlıyor acaba nasıl bir gün beni bekliyor diye. Takıyorum kulaklığı dıptıslı müzikler dinliyorum düşünmemeye çalışıyorum. servis bir saat sürüyor o arada uyuyorum zaten biraz. işe gelince zaten düşünecek zamanım olmuyor küfretmekten. içimden söve söve gün bitiyor. iş harici süperim. boş zamanlarımda programlama, elektronik hobi, spor fln yapıyorum. anime veya dizi fln izliyorum zaman akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 eheheh lan herkesin derdi aynı be :) abi taşınmadan önce senin gibiydim bir sürü etken var bunları ortadan kaldırmaya çalış. spor çok önemli bişi ciddi ciddi spor yapın ben iki senedir yapıyorum bir noktada düz spor kesmiyor orada da işte gezme tozma dağ tepe paraşüt uçuk kaçık şeyler arıyorsunuz. yalnızlık tabi ayrı mevzu hele bir de sevip karşılık alamıyorsan fln ona yapacak bişi yok anca unutmaya çalışıcan içine atmıcan arkadaşların varsa iyi onlarla takıl en azından konuşup rahatlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 son cümleni okurken nefesim kesildi. araya virgül koy biraz.. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Hayatımızın çoğunu yönlendiren iş çok önemli valla. Ben sevdiğim işi yapıyorum ailemde ne istersem onu yapmam konusunda destek hep. Hayatta istediklerimin peşinde koştuğum için mutluyum. Ha oluyor mu hepsi genelde cortluyor çoğu ama moralimi bozmuyorum. Çok fırsat, çok hayat var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Hayat her zaman istediklerinizin peşinden koşturmanıza izin vermiyor. Siz ne kadar denerseniz deneyin bazen olmuyor, hayal kırıklığıyla uğrarsanız moralinizi bozmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 yapistir bi kagit biseycigin kalmaz qanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 kual yapıp kovaya oturalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 bu arada yazdıklarımı unut bi boka yaramıo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar