Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boyun Fıtığı olmak..

Patice

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Gecmiyor maalesef. Fizik tedavi gecici sureligine ise yariyor agri konusunda ama seni iyilestirmiyor. 1-1,5 sene sonra donuyo yine ayni agrilar.

Duzgun oturman, kendini duzgun durmaya zorlaman lazim. Bunca senedir yamuk durmaya alismis kisiler icin cok zor. Muhtemelen kafan hep one dusuk/egik calisiyosun, hepsinden once ondan vazgecmen gerekiyor.

Spor olarak yapacagin tek sey bol bol yuruyus. Kafani one egmeden, kollarini sallaya sallaya yuricen paso.

Bir de duzgununu bulmasi baya zor ama yapabilirsen isinin ehlisi bi chiropractor bul. Fiyat olarak tuzlular genelde ama baya baya ise yariyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

40-50 liralık visko yastıklar var gittigidiyorda fln. Çok uçuk fiyatta şeyler almana gerek yok, al onlardan bir tane kullan, çok fark ediyor normal yastıkla.

Yastığımı değiştirdim. Yataştan almıştım 90 TL falandı.. Ama olay yastıkla bitmiyor ki. Lanet bir ağrısı var. Yastığa değen yerleri acıyor kemiklerimin. Sağ bacağıma dün kramp girdi. Ağlıcaktım oturup. Hiçbi şeyden keyif alamıyor insan. Rahat tv izleyemiyosun, pc kullanamıyosun, sağa sola dönemiyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

ortopedik yastıklar çok rahatsız. bi yararı olur diye 5 senedir kullanıyorum ama elini yastığın altına koyarak yüzüstü uyuyanlar için yoksa bile boyun fıtığı yapar adamı sdfs

sırt üstü ve yan yatışlarda iyi ama

Yüzüstü yatmak fıtığa neden oluyormuş zaten. Vucut başına 90 derece olmamalıymış. Ortapedik yastıklar da bu mantığa göre yalnızca sırtüstü ve yan yatış konforu sağlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Kardeş babam büyük ameliyat geçirdi bu yüzden, omurga artık tıbbi çok konuşamıyorum kireçlenmeye oradan kaslarda zayıflamaya kadar gitti.Dikkat ederdi ama yeterince değil, bu konuyu ciddiye al.Gençlikte hissettirmiyor ama yaş ilerledikçe çıkıyor, ilaçla iğneyle geçmiyor kanal içine kaçan sinirler, oldukça rahatsız edici.

Hatırladıım zayıf kaslarını güçlendirecek,soğukta ceyranda kalmayacaksın, vucud iskeletin ile düzgünce hareket edeceksin, saçma sapan ağırlık kaldırmayacaksın vs.. tabi bir doktor çok daha iyi yönlendirecektir, geçmiş olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
geçen yıl bende de boyun fıtığı başladı, ilk zamanlar ağrı inanılmazdı. 2 hafta her gün yarım saat sırtüstü yüzdükten sonra ağrı yok oldu.

şimdi el parmaklarımda uyuşma, sol serçe parmağımda takur tukur sesler var. epey dertli

şu aşağıdaki teknik epey dikkatimi çekti, bu yöntemi çevresinde kullanan tanıdığı var mı?
http://www.belozon.com/en/what-is-ozone-microdiscectomy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...