Patice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Üstelik daha 29 yaşında.. 1.80 boyu sabah 09:00 - akşam 18:00 saatlerinde bir masaya çivilersen olacağı budur. Çok ağrım var, hayata küstüm.. Yaşayan, tavsiye verebilecek olan var mı? İğne, ağrı kesiciler + Fizik Tedavi alıyorum şuan için.. Geçiyor mu? Napmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 barfiks çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Şuan spor yasak.. Yüzme, plates vs.. Fizik tedavi 3 hafta - 1 buçuk saatlik periyotta.. Sonrasına bakıcak doktor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Selam, Gecmiyor maalesef. Fizik tedavi gecici sureligine ise yariyor agri konusunda ama seni iyilestirmiyor. 1-1,5 sene sonra donuyo yine ayni agrilar. Duzgun oturman, kendini duzgun durmaya zorlaman lazim. Bunca senedir yamuk durmaya alismis kisiler icin cok zor. Muhtemelen kafan hep one dusuk/egik calisiyosun, hepsinden once ondan vazgecmen gerekiyor. Spor olarak yapacagin tek sey bol bol yuruyus. Kafani one egmeden, kollarini sallaya sallaya yuricen paso. Bir de duzgununu bulmasi baya zor ama yapabilirsen isinin ehlisi bi chiropractor bul. Fiyat olarak tuzlular genelde ama baya baya ise yariyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 yeni bir terim de örenmiş olduk :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 doktoru boşver barfiks çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Fistan said: barfiks çek montla sıç gibi olmuş hahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Ben kendime ilk fırsatta bundan alıcam http://www.yatsan.com/tr/Urunler/Technogel-Yastik.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 yüzme işe yaramıyor mu bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 fizik tedavi baya faydalı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 40-50 liralık visko yastıklar var gittigidiyorda fln. Çok uçuk fiyatta şeyler almana gerek yok, al onlardan bir tane kullan, çok fark ediyor normal yastıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 ortopedik yastıklar çok rahatsız. bi yararı olur diye 5 senedir kullanıyorum ama elini yastığın altına koyarak yüzüstü uyuyanlar için yoksa bile boyun fıtığı yapar adamı sdfs sırt üstü ve yan yatışlarda iyi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 oha başka türlü uyuyamam lan onun için yastık yok mu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 SeaGle said: 40-50 liralık visko yastıklar var gittigidiyorda fln. Çok uçuk fiyatta şeyler almana gerek yok, al onlardan bir tane kullan, çok fark ediyor normal yastıkla. Yastığımı değiştirdim. Yataştan almıştım 90 TL falandı.. Ama olay yastıkla bitmiyor ki. Lanet bir ağrısı var. Yastığa değen yerleri acıyor kemiklerimin. Sağ bacağıma dün kramp girdi. Ağlıcaktım oturup. Hiçbi şeyden keyif alamıyor insan. Rahat tv izleyemiyosun, pc kullanamıyosun, sağa sola dönemiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 "roket adam" said: yüzme işe yaramıyor mu bunda? Şuan için önermiyorlar ama yüzme baş hareketlerinin çok yoğun yapıldığı bir aktivite olduğu için sanırım bel fıtığında daha çok öneriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Red said: ortopedik yastıklar çok rahatsız. bi yararı olur diye 5 senedir kullanıyorum ama elini yastığın altına koyarak yüzüstü uyuyanlar için yoksa bile boyun fıtığı yapar adamı sdfs sırt üstü ve yan yatışlarda iyi ama Yüzüstü yatmak fıtığa neden oluyormuş zaten. Vucut başına 90 derece olmamalıymış. Ortapedik yastıklar da bu mantığa göre yalnızca sırtüstü ve yan yatış konforu sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 yüzüstü yatıncan ası 90 derece oluyor :S 30 yıldır yüzüstü yatıyorum fıtık mıtık olmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Kardeş babam büyük ameliyat geçirdi bu yüzden, omurga artık tıbbi çok konuşamıyorum kireçlenmeye oradan kaslarda zayıflamaya kadar gitti.Dikkat ederdi ama yeterince değil, bu konuyu ciddiye al.Gençlikte hissettirmiyor ama yaş ilerledikçe çıkıyor, ilaçla iğneyle geçmiyor kanal içine kaçan sinirler, oldukça rahatsız edici. Hatırladıım zayıf kaslarını güçlendirecek,soğukta ceyranda kalmayacaksın, vucud iskeletin ile düzgünce hareket edeceksin, saçma sapan ağırlık kaldırmayacaksın vs.. tabi bir doktor çok daha iyi yönlendirecektir, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 WaNTeD said: yüzüstü yatıncan ası 90 derece oluyor :S 30 yıldır yüzüstü yatıyorum fıtık mıtık olmadım her yatan olmuyor zaten abi sdşlfösşlöv ne demek nasıl 90 derece oluyor faceplant mi yapıyorsun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 ahahaha http://m5.paperblog.com/i/62/627216/pic-of-the-day-counter-strike-logic-L-KGrudd.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 doksan dediğin şu üstteki olur işte nası başarıyonuz yüzüstü yatarken bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 abi vücudun aşağı bakıyor kafan sağa ya da sola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Benim için 90 derece şu http://www.elle.com/cm/realbeauty/images/eQ/rby-101-skin-tips-woman-sleeping-mdn-66231823.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Civcivhead said: ahahaha http://m5.paperblog.com/i/62/627216/pic-of-the-day-counter-strike-logic-L-KGrudd.jpeg ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 geçen yıl bende de boyun fıtığı başladı, ilk zamanlar ağrı inanılmazdı. 2 hafta her gün yarım saat sırtüstü yüzdükten sonra ağrı yok oldu. şimdi el parmaklarımda uyuşma, sol serçe parmağımda takur tukur sesler var. epey dertli şu aşağıdaki teknik epey dikkatimi çekti, bu yöntemi çevresinde kullanan tanıdığı var mı? http://www.belozon.com/en/what-is-ozone-microdiscectomy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar