Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 hahah ne farkı ya benim auto attack yapan arkadaşlarım 3.8k falan 1ay 3xxxlerde 1ay 4xxxlerde oynuyorum bi şeyim fark yok zaten smurf accountlarla dolu oyunda ne farkı olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 dün pub girdim misal ben hariç herkes 10 20 win gelen tehlikenin farkında mısınız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 maçın dotabuff linki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 10.5m odulu olan bi turnuva icin cok amator hatalar var castte. once hayvan gibi eko vardı. simdi de oyun ici announcer in sesi anlatanlardan fazla cıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 dendi arteezy'nin eline vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 http://www.twitch.tv/dota2ti_kr_1 korelilerden izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Flassh said: dün pub girdim misal ben hariç herkes 10 20 win gelen tehlikenin farkında mısınız :P e tabii ki öyle olacak yeto valve mmr reset hakkı vermezse böyle olur. insanlar saçma sapan olan mmrini +25 -25 üzerinden yükseltme işkencesine katlanmadan sıfırdan hesap açıp yüksek mmr ile başlıyorlar. tabi 5-5.2k taze mmr hesapları 30-50keyden gidiyor veya 100tl filan nakit paraya. buna kasanlarda var. MM sistemi win rateyi %50de tutmaya yönelikken neredeyse sabit +-25 mmr rakamı ile neyi yükseltebilirsin. anca takımına gelen mallar yüzünden düşürür durursun. cidden embesillik şu. bende bıraktım benim 1.5k oyunluk 170 level hesabı yeni hesap açtım, 30 win olarak takılıyorum şuan. henüz mmr hesaplatacak levele ulaşmadı ama bazen 5k+ mmrı olanlarla aynı oyuna atıyor, main hesabımdaki oyunlara göre baya baya zevkli geçiyor publar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 GokTuRK said: abi hayır artık kimse tank almıyor diye tank alıyorum yada supoort yoksa support alıp oynuyorum ama yok yani. e hep 5 olmuyor ki abi akşam bi 2 maç atıp çıkayım diyorum ama ona bile izin vermiyorlar. Low Priority de 3 maç yaptım şu anda. orası daha berbat zaten. 3 tane kaldı bitsin artık ama feeder larla oynarken ragequit yapmıycam bir daha artık. onu öğrendim sadece adamlar mmr da oynuyor o kadar feedlemelerine rağmen ben kaldım Lp ye ya. "tank" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 asdasd4441 said: dendi arteezy'nin eline vermiş arteezy aldı yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 main accountun kaç k mmr kami? mmr ın zaten geldiği zaman 0dan başlaması gerekiyordu ama mallar uğraşmak istememiş belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 3.3k solo 3.7k parti idi son hatırladığım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 kami said: Flassh said: dün pub girdim misal ben hariç herkes 10 20 win gelen tehlikenin farkında mısınız :P e tabii ki öyle olacak yeto valve mmr reset hakkı vermezse böyle olur. insanlar saçma sapan olan mmrini +25 -25 üzerinden yükseltme işkencesine katlanmadan sıfırdan hesap açıp yüksek mmr ile başlıyorlar. tabi 5-5.2k taze mmr hesapları 30-50keyden gidiyor veya 100tl filan nakit paraya. buna kasanlarda var. MM sistemi win rateyi %50de tutmaya yönelikken neredeyse sabit +-25 mmr rakamı ile neyi yükseltebilirsin. anca takımına gelen mallar yüzünden düşürür durursun. cidden embesillik şu. bende bıraktım benim 1.5k oyunluk 170 level hesabı yeni hesap açtım, 30 win olarak takılıyorum şuan. henüz mmr hesaplatacak levele ulaşmadı ama bazen 5k+ mmrı olanlarla aynı oyuna atıyor, main hesabımdaki oyunlara göre baya baya zevkli geçiyor publar. şunu ben de yapmak istiyorum da steam hesabımda çok oyun var kıyamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 solo championship i nerden izliyoruz ya bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 neyse buldum burdanmış http://www.twitch.tv/dota2ti_3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 ti4 turnuva sekmesinde. maçlar bir kaç dakika sürdüğünden geçip gidiyor sürekli. belki stream yapanlar filan vardır twitche bi göz at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 abi liquid ne tatlı oynuyo ya :D earthshaker rezil oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 tide'ın peşinde koşmayı bıraksalar artık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 oyundan izlesenize abi niye stream kasıyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 S4 1v1 şampiyonu oldu. Finalde Ferrari'yi yendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Daha 10. dakikada 4 defa ölüp bütün itemlerini satıp 20 tane courrier alıp rakip base'e gönderen adamlarla oynuyorum 4700 mmr :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 bu topicteki göz yaşlarıyla türkiyedeki bütün barajlar agzına kadar dolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Bu aralar ben de her oyun, mirana oynamayı bilmemesine rağmen turnuvada popüler diye alıp 1 stun tutturamadan oyun bitiren adamlara çok denk geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 mirana bane insta pick flndı ben bıraktıgımda heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 mirana dota 1 de ilk çıktığından beri en popüler herolardan ki yeni bir şey değil bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 hep o hexor yüzünden, koydu potm videolarını, butcher videolarını, sonra millet sardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar