eldar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 gecenin maçı hangisiydi, hepsini izleyen var mı? Ama bütün bo3'yi söylemeyin tek oyun verin, o kadar vakit yok :).
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 cdec lgd ilk maç eg ehome ilk mac (bunu izle cty storm çok iyiydi) bide secret ig ilk maç burning anti ile aktı
kami Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 bugünkü oyunlar canlı olmadığı sürece ayrıca izlenmeye değer değil ben olsam oturur film izlerim bunlar yerine
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Bu sene çok iyi lan TI çok sürpriz döndü herkesin favori dediği takımları yediler resmen EG şampiyon olsun bu sene plx Secret harici kim olursa OK ama EG'den yana gönlüm ehuhe
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 ben hiç izlememiştim internationalları, baya güzelmiş ya maçlar
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 secret alır umarım çok iyiler en hak eden en birinci
Bezerye Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Lel , ii donduler ama dun bracketlarda win i yoktu adamlarin.Aksamki VP maci biraz daha belli eder.
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 ad3m said: Bu sene çok iyi lan TI çok sürpriz döndü herkesin favori dediği takımları yediler resmen EG şampiyon olsun bu sene plx Secret harici kim olursa OK ama EG'den yana gönlüm ehuhe eg hariç kim alırsa alsın. secret bile alabilir sorun olmaz benim için. YETER Kİ EG ALMASIN
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 eg sevmek ne abi #bleedblue falan da yazın cdec alsın işte wildcarddan gelirim aklınızı alırım hikayesiyle
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 İlginç. EG almasın demek de alsın demek kadar tuhaf bize ne iyi oynayan alsın işte sdafgf
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Yok ki bir CCCTÜRKCCC takımı seslerimiz kısılana kadar bağırıp kaybedince heroları ve salonun gürültüsünü suçlayalım :/
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Cdec shiki favorim zaten ya eleman tam bir gamer tip duruş bozukluğu falan :D İsterim bu adamın parası olsun eheh
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 EG alır ya. Yense yense secret yener EG yi , onlarda finale çıkamayacak gibi
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 ortada bir cdec gerçeği var, herkesi yenebilir.
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 vp maçı noldu, vp ye yatırmıştım baya item bet i kabul etmemiş
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Vp neyi hayal edip böyle pickler yaptı? Dark seeri görünce es / tusk garantiydi yani adamlar ikisini birden pickledi amk atacağınız banlere sokam ahah
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 rus yayını ingilizce yayından daha fazla izleniyor, hiç bir oyunda olmadığı kadar fazlalar sanırım.
Hypnotize Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Eg niye almasin yaf, oldman yeter be egyi desteklemek icin.
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Vp ikinci oyunda efsane oynadı ezdiler baya şaşırtıcıydı cidden. Ama pckleri kötüydü secretşn kuroky çok yavan kaldı artezy de kasamadı yani nası mantıktır zaten lunanın kasması lazımken bşrde enigma picklemek neyse kaybettiler zaten
Öne çıkan mesajlar