Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 /flasshh mode on ne zamandır tek başıma girmiyordum oyuna zaten pek oynadığımda yok eskisi gibi, girdim az önce tek, adam salisede sniper pickledi, ikincisi phantom lancer pickledi üçüncüsü de gitti spectre pickledi :D sniper 4. wave e kadar bişiler yazdı durdu basede sonra gitti ortaya. spectre 50 hp ile inat etti 3 dk kurye ile healing salve gelmesini bekledi 2 level geride kaldı, sniper 2 dkda 2 kere öldü oyun başında. eğlenceliydi baya sadfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Utk said: daha özenli bi çeviri olmalıydı. skillerin bazılarında yardımcı olsa da türkçe anlatım genel olarak devrik cümleler kurulmuş.ingilizce anlatılsa belki daha rahat anlaşılcak.Zaten tamamen türkçe değil,belirli updatelerle türkçeleşiyor sanırım yeni item ya da herolar. belki dota'nın ilk çeviri database'ini kullanıyor da olabilirler galiba steam'in nasıl çeviri yaptığını bilmiyorsun. Adamlar gönüllülere yaptırıyorlar. Sen de steam üzerinden başvuru yapabilirsin, türkçe grubu liderleri inceler başvurunu, kabul ederlerse sen de çevirebiliyorsun. Steam arayüzünden çevrilecek metinleri çeviriyorsun grubun diğer üyeleri yorum yapıyor isterse, nihayetinde grubun yöneticileri onaylıyor. Ne kadar sağlıklı bir sistem olduğu tartışılır. Dediğin doğru dota'da genel kabul görmüş çevirileri aynen kullanıyorlar, değiştirmiyorlar. Bayaa saçma şeyler var arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Aceace said: http://cdn.dota2.com/apps/dota2/images/international2014/tournament/DotaShopCatalog2014.pdf Katalog harika. Bi de eushop olsa... http://computergames.ro/ bu site almış avrupa dağıtım haklarını doğruysa, daha resmi bir şey görmedim. Ağustos'da başlıyolarmış satışa, gamescom'da da olacaklarmış. http://computergames.ro/pubstomp/ şu var şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 türkçe çok kötü tam lol bebeleri için türkçe için esas eksik dotapedia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 her gün türkçe konuşuyonuz zaten az ingilizceniz gelişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 bu oyunlardaki türkçe sevdasını anlamak imkansız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 abi kendi dilinde olması iyide ne bileyim bir garip ya fazla garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 elder titan ile win alamıyom sdf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 lol http://dotabuff.com/matches/756790007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 kesin benim takıma da gelmiştir o hıyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Jaegerjaquez said: lol http://dotabuff.com/matches/756790007ayni isimli ta'in oldugu maclarda daima rakipte bir feeder var. genelde np ve teleportlayarak daah cok oluyo sanirim. Ama rakipte 56 dkda 70 kez olen birine ragmen kaybetmek cheaterlara yakisir bir achi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 ayni denilen herif banlandı zaten tüm winleri bu şekilde ahuahuaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 ranked'da karşı tarafa nası adam sokuyorsun yav? az adamın olduğu saatleri mi seçiyorlar nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 o saatte hangi regionda az oyuncu varsa onu seçiyodur dil sçeneği ülke kombinasyonu saçma sapan falan yapıyodur aynı takıma gelmeyincede dc atıyodur loadingte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 abuse dışında hiç bir şeye yaramayan dil seçeneği saçmalığı sayesinde oluyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 6 oyun attım 5inde leave oldu sabah gelen ruslar ayrı tier, saf ırklarından sanırım bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Abi adam TA ile 6 kez öldü 20 dk'da. Herife feeder yazdım 10 saniye sonra ok yazdı ve oyundan çıktı :D Bu dota 2'nin oyuncu kalitesi her geçen gün düşüyor artması gereken yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 abi adam çıkmış işte ne güzel küfredip daha çok da feedleyebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 techies voice acting hazırmış la http://dota2.gamepedia.com/Techies_responses fasd "Premature detonation. Don't worry--happens to a lot of explosives." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 bu developerlar hardcore gerizekalı ya oyun dodgeladığım için 45dk ban cezası yedim nays ki bi önceki oyun dodgelamam da 12 saat önceydi feedleyene bir şey yapma, item çalana bir şey yapma oyun dodgelayana 45 dk ceza bu herifler oynamıyor bu oyunu kesin hintlilere share vermişler onlara yaptırıyorlar bunu bunu yapın diyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 off yeter abi ya bu kadar şikayetçiysen oynama. yeter gına geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 ağlamak için oynuyorum sanane ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 ayrıca feedleyenler ceza alıyor. önünü kesmk zor sadece. item çalma olayını anlamadım başıma gelmedi hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 mute cezasından başka ceza mı var lol kuryeden item alıp saklıyorlar işte karşı base e falan bırakıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 bak 45 dakika oyun arayamama cezası varmış işte, mute'dan başka :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar