mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 ah o gülüş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 espri ne ssde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 wagamama. en yüksek mmr lı adam. rezil oynayışı filan heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 klasynky var takımda ben de onu farkettim 2. bakışımda şimdi. hadi çözcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 düşük mmrlılar anlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 wagamama çok iyi ya şu an izliyorum hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Ppy ve Cyborgmatt Adeks'te saat 3 te fanlerle bulusacak gitmek isteyenlere duyurulur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 troll? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 değilmiş üşenmesem giderim valla https://twitter.com/TeamSecretDOTA2/status/581046621045161984/photo/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 neden gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 https://pbs.twimg.com/media/CA_C6TsXIAE1uty.jpg bu ne lan, adamlar hakkaten böle sokakta yediyse hep zehirlenebilirler. Gerçi bu matt'in mide çöp öğütücüsü gibidir herhalde. Zaten kebapçıyı sevmiş sanki :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 https://www.change.org/p/gabe-newell-valve-company-valve-t%C3%BCrkiye-de-cs-go-ve-dota-2-sunucusu-a%C3%A7s%C4%B1n?just_created=true Sayın GabeNewell Türkiye Dota2 ve CS:GO için çok büyük bir pazar alanı. Her geçen gün yeni oyuncular Dota2 ve CS:GO’ya dahil oluyor. Sayımız milyonları aştı. Biz sizi ve oyunlarınızı seviyoruz ama artık daha kaliteli bir oyun için Türk sunucuları istiyoruz. Diğer oyun firmaları Türkiye’deki oyuncu gücüne sahip çıkarak sunucularını ve Türkiye ofislerini açtı. Ülkemizde E-Spor faaliyetleri Avrupa’ya öncülük edebilecek kadar hızlı gelişmekte. Türkiye’de çok büyük bir oyuncu kitlesi Valve oyunlarının hemen hepsini oynuyor ve büyük turnuvalara aç durumda. Sunucularda yaşadığımız lag problemi yurt dışındaki turnuvalarda başarı sağlayamamamıza ve oyunlardan daha az keyif almamıza sebep oluyor. Bunları size iletmek ve size Türkiye Dota2 ve CS:GO oyuncularının gücünü göstermek istedim. - Valve'ın Türkiye'ye sunucu açmasını isteyen yüz binlerce kişiyiz. Desteğinizi bekliyoruz. Gabe <3 asdfasdfadsfasfafsdfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 açsın da s.ktrsn gitsin noob türkler eu west rulezz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 cs go bilemem de ulan eu east 50-70ping max eu west 90-100ping max zaten neyine sorun oluyormuş dotada mk? 20 pingle oynasa 6k mı olucak stun mı atamıyormuş 10 ping fazla diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 sadece türkçe konuşabilen nooblar birlikte oynamak istiyor işte kızmayın abileri burdakilerin çoğu da zaten aynı adamların ingilizce konuşabilen versiyonları ahahhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Lag falan yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Aceace said: said: Diğer oyun firmaları Türkiye’deki oyuncu gücüne sahip çıkarak sunucularını ve Türkiye ofislerini açtı. Ülkemizde E-Spor faaliyetleri Avrupa’ya öncülük edebilecek kadar hızlı gelişmekte. Adamlar ofisi Türkiye'de açtı da server gene Türkiyede değil ki, ayrıca neye öncülük edecekmişiz merak ettim xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 O deilde bi ülkeden bir tane summail çıkmaz mı mk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 konusu açılmış madem sorayım; latency olarak 60ms ile 100ms arasında hissedebileceğimiz bir fark var mı? normalde eu west'te oynuyorum, geçende çok fazla packet lost oldu diye east'e geçtim. daha önce dikkat etmemişim bile; west ~100ms, east ~60ms. dota ya da online oyunlar için ~100ms kabul edilebilir eşik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 evet kabul edilebilir, istikrarlı 100 ping sınırdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 TR dota server i nasil olur diye merak edenler, Dubai server in da 2 oyun attirsinlar. 5 carry vs. 5 carry, courier ward hak getire, hero chasing modunda geciyor her oyun. Gecende bir Turk eleman vardi bizim takimda, adam lone druid e 30dk da bir bot mu yaptin dedi. Diyecektim ulan ayi, git adamin ayisindaki itemlara bak once, ayi senden daha donanimli:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 ben türkleri fena bulmuyorum oyuncu olarak, bir ego sorunu var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 türkler ruslardan berbat durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 benim east pingim 100lerde, west pingim 130larda geziniyor. sizin de öyledir sanıyodum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 admiral sub games yaptı az once 0/12/6 bitirdi oyunu ya ahahah mid gyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar