tiLi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 yarin basliyorum bu programa dahice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 oynadığım dönemlerde doğana kadar şınav falan çekiyorum ölünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 şimdiden sixpack çııkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 elder titan randomladım koydum kendimi offlane'e yanıma brood ve morph geldi şimdi bu dota fit şeyine bakıyorum ben ne hareket yapsam yeterli olur bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 şu hareketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Earth Spirit Game Play gençler.. <<<< https://www.youtube.com/watch?v=q4aEFuknkk8 >>>>> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 bazı iş ortakları oynayışından rahatsız olmuş olmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 haydi 3.de olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 yok yok o baya fail toparlanmaz artık o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Earth Spirit game play 1. Video ; https://www.youtube.com/watch?v=q4aEFuknkk8 2. Video ; https://www.youtube.com/watch?v=xW03l9aMAPE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 http://i.imgur.com/OUSMAYy.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 ee yardı... deso op nerf plx! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 clown 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 hahahh yine jug pickledim diye low pri yedim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 niye jugg pickleyince low yiyesin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 reportlayana sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 hayatımda hiç low pri yemedim. sadece oyundan çıktım bi kaç kere lobi oynim arklarla falan diye. ondan yedim. jugg da pickliyorum. ne yapıyosun sen böyle low pri yemek için 15 kere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 bir şey yapmıyorum son 10 oyunum win zaten yarısında mute idim daha önceden kalma ceza sabah oyun attım karşı tarafın yazdığı gg jug picker report ha ayrıca sen 1 oyun jug pickliyorsun ben gerçekten jug pickerim tüm oyunlarım jug. geri kalan matematik hesabını sana bırakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 kesin ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 oyun yalan ya, hala cheat yapiliyor, ban falan da yok. (ne cheat'i lan diceksiniz, reddit'ten fln arayip okuyun. kimseyi tesvik ediyormus gibi olmiyim...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 benim bi stack var artık oyun kazanamıyoruz. 2 arkadaş 300 oyun, diğer üçümüz 1knın altındayız ben 900. karşımıza gelenler 3kişi 1k+, 2kişi 2k+ oyunlu. hep böyle olmaya başladı. ben %70 kaybetmiyorum lane i. diğer laneler %100 kaybediyor. supportlarımız da pasif. uninstalla gidiyoruz 2k oyunu olan adama karşı napsın benim noob arkadaşım kızamıyorsun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 oyun sayısının pek bir önemi yok bir yerden sonra, zaten sistem maç sayısını hiç kaale almıyor. Mmr'larınızı denk getiriyor, tabi ranked oynuyorsan. Normal de mmr'a dayalı ama daha esnek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 orası öyle de dengesizliği başka nasıl anlatsam bilemedim. bizde hep 3 noob var karşıda 1 tane. koordine olacak enerjimiz de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 o zmn 5 kişi giricen abi, 2 kişi noob olucak bir şekilde kapğayacaksınız açıkları, hep aynı herolarla oynasın onlarda. Alışırlar bir noktadan sonra. 5 stack tek çareniz, yoksa max %50 win rate de tıkanırsınız o ekip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar