Flassh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 bu sıralar her oyunda tinker var zaten dk 10 da bottle anca alabildi herif world record mk turnuva izleyip izleyip geliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 tinkerda izlemesi en keyifsiz hero bence picklemesinler turnuıvada çok sıkıcı izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Hayır itemi yavaş kassın ona bile razıyım ama takıma faydası dokunsun yeterki. Pickliyolar tinkeri saçma sapan sürekli farm hayır onu düzgün yapsalar yine bişey demem daha creeplere tp atıp daggerla ağaçların arasını ışınlanmayı bile bilmiyor bazısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 tencere kapak buluşmuşlar ne güzel ağlıyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 ne void picklendi be dk de gördüm ben güncel metada void lineupı nı ondan arakladı sanırım herkes ondan öncesinde hatırlamıyorum özellikle westte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 hi evet ilk dk secmis dunyada voidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 of geldi yeto kim vardı o zaman güncel metada özellikle westte offlane void? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 6.235523 zamanında pickliyorduk :D:dD.d..:d:d:DD: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Flassh said: of geldi yeto kim vardı o zaman güncel metada özellikle westte offlane void? eg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Şu forumda bazı kişiler resmen muhalefet olmak için doğmuş. İlginç insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 http://www.datdota.com/player.php?q=82&player=iceiceice http://www.datdota.com/player.php?q=30&player=universe şurdan da aşağıdaki search bar'a faceless void yazıp bakabilirsin universe ile ice^3 ün void oynadığı maçlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 ulan şu ana kadar izlediğim en iyi maçlardan biriydi be ti 3 finalleriyle kapışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Flassh said: 6.235523 zamanında pickliyorduk :D:dD.d..:d:d:DD: 5.84b de pickliyoduk, 5 saniye creepler dahil tüm enemy global stun, refresher la 10 saniye, nihahohahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 EG.Universe EG vs IG ilk maç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 S A D B O Y Z http://www.youtube.com/watch?v=KolfEhV-KiA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Sinowhatrecup said: Dünyada hangi takım bazlı oyunda zorunlu kadro var? Çok saçma bir uygulama. Neymiş, biz davetiyeyi gönderdiğimiz kişilerin turnuvaya katılmasını onaylıyoruz. Ne kadar kendine dikkat edersen et her zaman ihtimal var. Valve yedek oyunculara izin vermeli bundan sonra ki seneye. Böylece saçma dram olayları yaşanmaz. bir kere valve'ın yaklaşımı takım bazlı değil, takımda oynayan oyunculara davetiye yollanıyor. Katılıp katılmamak bireylere bırakılan bir tercih. Aynı şekilde, kazanılan ödüller her bir oyuncunun ayrı ayrı banka hesabına yatırılıyor. Oyuncu değişikliğine izin verilmiyor değil, eg'de fear sakatlanınca yerine başkasının gelmesine izin verdiler. Valve'ın bence yanlış olan uygulaması katı bir tarih koyması, yani turnuvaya 1 hafta kala dahi oyuncu değişikliği olması mümkün olmalı bence. Era'nın olayında ise, Era mail atıyor valve'a, Fnatic beni takımdan atıp yerime başkasını sokmak istiyor. Oysa doktorumun dediğine göre ben TI4'de oynayabilirim, böyle bir hakları yok di mi diye soruyor. Valve'da cevap olarak sağlık durumun elverdiği sürece ancak senle gelebilirler diyor turnuvaya. Yani oyuncuyu koruyan bir tutumları var. Ondan sonra fnatic biz era'yla anlaştık ona da ödülden pay vereceğiz, xcalibur oynasın falan diyor ama artık iş işten geçmiş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 fatality hariç 10 yıl önce insanlar turnuvalardan paralarını alamıyorlardı. bir degil iki degil baya bir örneği var mlg de bunun belgeseli bile vardı bir saatlik. o yüzden bu kazançları oyunculara direk yollaması takıma-markayı olayın dışında tutmaları güzel cidden. tecrübe edilmiş seneye yenilerler bu konudaki kuralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 hay anasını ya son karta kalmıştım compenduim için şu abuk subuk buglı kartlar var ya zor çıkan 15 pack falan açtım işte 1 tane çıktı sonunda offering yaptım yanlışlıkla offering yapıcağım kartları da compendium a basmışım hatta offering e 1 2 packta atmışım of xaxaxaax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 arkadaşım için ayırdığım kartları da offerin yapmışım ruslar büyü yaptı kesin sdgsşgjsdgşl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 sürekli bi gözyaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 bu sefer gerçekten ağladım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 sdfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 http://img32.imageshack.us/img32/1806/q8f3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=gQII8aMaVZ8 uszat lskdghslkghsdklghskllksaslkghlgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 update geldi hahah jew gabe 10yıl önceki oyunda beleş olan boktan weather rain effect için 120 lvl compendium istiyordu başta patch gelir gelmez ağır dram dönmeye başlayınca vazgeçtiler lksdghslghsdgh chat smileyları güzel olmuş ama muteluyum kullanamadım xaxaxax bu da bombacı http://i.imgur.com/od6kn4d.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar