cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 5dk boyunca experience kazanmassan leave oluyorsun diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 exp diil de creep nc ya da heroya dalmadığında diye biliyorum ben ormana götürüp götürüp ölerek afk engelleyen vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Bir oyuncuyu 1 kişi reportladığında ban ihtimali var mı yoksa takımdaki herkezin mi reportlaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Genelde uğraşmayıp report sayısına bakıyorlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 otomatik o bell ibi report sayısına geldin mi otomatik ceza alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 adam yedigi reportlardan biliyor deniyimli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 en son 2012'de chate'e bişey yazabilmiş diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 yok lan ondan öncede göz yaslari klavyeye damladigi icin tuslar basmiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 ban beni engelleyemez her türlü flameyebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 ya bazen bizden öyle mallar gelıyoki rusları arar oluyorum hemen sövüyorum dayanamayıp yada leave atıyorum sonra yiyorum banı uraş dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Bende uzun sureden sonra hon dan dota ya gectim. Hala eski dota mantigi devam ediyor. 10 oyunda anladim sunu. Gercekten biraz farmladigi zaman durdurulamaz herolar var. Phantom lanc, troll war, phantom assas, morlping.. Ayni 5 sene once dota daki gibi devam ediyor. Zaten cc olmadigi icin en azindan cok ust duzey oyunlar haric minumum 40-45 dk suruyor oyunlar. Eninde sonunda biraz farm yapmasini bilen tum carryler allah oluyor oyunda. "X carry kasmis bitti beyler" dota da olan bir sey. Hon da falan her hero cok guclu. Dogru build ile en baba carryi bile rahat durdurabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 biraz idoyitlik var sanırsam yok öyle bi olay abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 oyun herkes farm yapsın, sonra taş-kağıt-makas şeklinde kapışsın değil zaten. Ayrıca biraz farm yapmasını bilen her carry'nin allah olduğuna katılmıyorum, karşı takımın free farm'a bıraktığı carry'ler allah olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 şu roshanın arkasındaki ağaçlık, kulenin yanındaki yol, middeki karanlık yer falan dire tarafına eziyet olmuş açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 mulgear6 said: biraz idoyitlik var sanırsam yok öyle bi olay abi idoyit nedir? idiot demek istediysen adam gibi konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Dire alt kule yanında ki yol tam tersine, eğer takımında kafa atacak biri varsa cennet bahçesi gibi olmş, hele pudge falansan orda campla yani her çektiğin gol oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Earth Spirit 6,82... http://www.youtube.com/watch?v=UCH5Q42Enas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 stormeagle said: Bende uzun sureden sonra hon dan dota ya gectim. Hala eski dota mantigi devam ediyor. 10 oyunda anladim sunu. Gercekten biraz farmladigi zaman durdurulamaz herolar var. Phantom lanc, troll war, phantom assas, morlping.. Ayni 5 sene once dota daki gibi devam ediyor. Zaten cc olmadigi icin en azindan cok ust duzey oyunlar haric minumum 40-45 dk suruyor oyunlar. Eninde sonunda biraz farm yapmasini bilen tum carryler allah oluyor oyunda. "X carry kasmis bitti beyler" dota da olan bir sey. Hon da falan her hero cok guclu. Dogru build ile en baba carryi bile rahat durdurabiliyorsun. honu accler 30dolara alindigindan beri uzun sure oynadim. hon uzerine moba gelmedi daha. dota2 ismiyle is yapiyor lol desen marketing god tier. hon glorious ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 ismetto said: Earth Spirit 6,82... sesin çok az geliyor, gürültülü ortamda duyulmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Black-ice said: cacodemon said: tesekkur ederim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 cacodemon said: ismetto said: Earth Spirit 6,82... sesin çok az geliyor, gürültülü ortamda duyulmayabilir. valla hacı yapıcak bişe yok benim ses sistemi dandik ben duyuyorum kulaklık veya sesini açıcan :) kusura bakma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 mikrofon ayarlarında "boost" vardır. Onu yükseltirsen (hışırtı yapmayacak kadar) sorunun biraz önüne geçersin. Yada bağıracaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Densiz said: mikrofon ayarlarında "boost" vardır. Onu yükseltirsen (hışırtı yapmayacak kadar) sorunun biraz önüne geçersin. Yada bağıracaksın! hacı mikrofon eski... yapcah biiş yok.. sesi sona dayıyınca gayette ii ses geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 WoodsOfYpres said: honu accler 30dolara alindigindan beri uzun sure oynadim. hon uzerine moba gelmedi daha. dota2 ismiyle is yapiyor lol desen marketing god tier. hon glorious ya dota2 ismiyle iş yapıyorda hon beta zaten dota ismiyle iş yapıyordu kimse hon diye oynamıyordu ki dota 1.5 diye oynuyorduk sonra honlaştı bok oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 valve nin üstüne beleş hizmet veren görmedim ben. Kaliteli ve iyi... Dota 2 nin oyun mekaniği yeni başlayanlara biraz soğuk geliyor o kadar (bence). Lol den gelen birisi "az skill kullanıyoruz oyun kolay" kafasıyla bakıyor şu güzel oyuna (üzücü). Oysa ikisinide oynuyorum, lol baya kolay. Teleport eksikliğimidir, mana sorunu olmamasımıdır bilmiyorum artık. gizli lol/dota kavga başlatma denemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar