Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Bunca yıl anlaşılmadıysa daha da anlaşılmaz zaten
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 sıkıntı, anlaşılmayan kuran değil ama anlamak istemeyen insan.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Belki senin anlamadığını sandıkların doğru anladı sen yanlış anladın
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 kuran zaten kendisi "dinlerin" inanç dünyası üzerindeki tekelini kırmak için gönderilmiş bir kitaptır... bu şekilde yaklaşırsanız daha sağlıklı çıkarımlar yapabilirsiniz. hadi işin ilahi kısmını bir tarafa bırakalım ve peygamberin hayatta iken -birazda öldükten sonra yapılanlar- icraatlarına bakalım, insanlar üzerine maddi ve manevi baskı yapan "dine" karşı mücadele vardır.
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Jaegerjaquez said: Belki senin anlamadığını sandıkların doğru anladı sen yanlış anladın benim de sana belki allah var diye mi cevap vermem gerekiyor şu an? ya da alıntılama bile yapmayıp, baya samimiyetsiz bi şekilde direk c/p yaptıkların belki yanlış düşünüyordur falan? ben, bir konuyu birden çok kaynaktan inceleyerek bir kanıya varıyorum. meanwhile senin belki de doğru anladı dediklerin nihat hatipoğluna g.tüme su kaçtı orucum bozulur mu diye soruyor.
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 ayrıca referans olarak aldığınız kitlenin "doğru anladığına" delalet olacak bir kanıtı hiç bir sosyal bilim ile açıklayamazsınız.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 dalga gecmek yerine az okuysaydin keske.
ViForVictory Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Çok güzel konu ya, aptal turnusolu resmen. Uzvu kestirince IQ nun yarısını da kaybetmiş fghdfhdf
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 yukarıda görüldüğü gibi islam ahlakı 101. edit: sayfa başı olmuş, yeni akit seviyesinde olduğu için alıntılamak istemedim.
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 ViForVictory said: Çok güzel konu ya, aptal turnusolu resmen. Uzvu kestirince IQ nun yarısını da kaybetmiş fghdfhdf işte gerçek islam hoşgörü var, ahlak var
ViForVictory Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Müslüman olduğumu kim söyledi başarısız troll Fistan?
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 beynin olmadığını kanıtlamaya devam bravo
ViForVictory Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Aha geldi butthurt köylü. Doritoslu parmaklarınla d3 oynamaya devam seni aşar bunlar.
ViForVictory Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Valla dinlere bu kadar saygısızlık yapan insan varken ben banlanırsam zaten ikiyüzlülüğün ve adam kayırmacılığın kanıtı olur NP. Di mesela özel mesajla bana Tayyipçiliğe özenme gibisinden saçma bir şey yazmıştı. Adam kayırmacılığı öyle görmüyorsa sıkıntı yok.
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 oh bu forumda güzel şeyler de oluyor sevgili seyirciler.
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Milyonlarca alt hesaplarınız var zaten...
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 dfgdgfdgfdgfdgfdgfdgfdgfdaedasdasfdsfdsfsd
fenn Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 100 sayfa topu topu Fiyat olarak bir paket sigara parası bile değil. Olur bi 8 lira bile olmaz insanın elinde. Youtube kendi ağzından videoları bile var bedava
Malibu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 ViForVictory said: Çok güzel konu ya, aptal turnusolu resmen. Uzvu kestirince IQ nun yarısını da kaybetmiş fghdfhdf Ulan şunu anlamak için yarım saat düşündüm resmen. Önce "di niye banladı lan bunu durduk yere" diye di'ye sinirlendim. Sonra anladım ki araya post girmiş te arya'ya sallamış bu lafı sanırım. Edep yahu! yazabiliyorum sadece aklımdan geçenler sizle aynı sanırım ;) İsteyen inanır isteyen inanmaz isteyen okur isteyen okumaz abi ben bunu bir türlü anlayamadım ki okuyan ve/veya inanan niye okumayan ve/veya inanmayan salak yerine konuyor. Veya tam tersi. Birşeye inanmak veyahut inanmamak salaklık göstergesi değil ki. Hele ki din yani.
Öne çıkan mesajlar