Anhora Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Adamlar böyle bir konuyu bile deli gibi trollemişler. Benim konularımı hayli hayli trollerler tabi. Patide birkaç ciddi adam olması iyi ya. Diğerleri bir saatten sonra sıkmaya başlıyor. Artık böyle eski ve kaliteli konuları kazıp çıkarıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 ben trollemedim bunu valla, inananlara saygimiz var hani dinin kendisine zerre saygi olmasada ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Tröll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 benim inanana da saygım yok salak salak şeyler yapıp saygı beklemesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Abi cidden sizin karşınıza sönmez reyiz gibi bir adam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Yalnız 20 küsür senelik bir dinsiz olarak şu tespiti yazmam lazım. Şurada dinle ilgili konuları trolleyenlerin çok büyük çoğunluğu gece mezarlıktan geçemez, geçmek zorunda kalırsa da 3 kulvuallahu + 1 fatiha okur. Yusuf yusuf efekti ile ve hızlı adımlarla geçer. Kesin bilgi. Yayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 gece mezarliktan gecmenin dinle ne alakasi var lan ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 hayırlısı be bebeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 aquila said: gece mezarliktan gecmenin dinle ne alakasi var lan ahahah. Tespit böyle olm. Ölüm-din ikilisinin (edit: ve ilişkisinin) çok çalıştığı yer lan mezarlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 nasil tespit ettin bunu? dinde, gece mezarliktan gecmekler iligil neler yazili? ateist adam dinde mezarlikla ilgili olan seyi nerden bilsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 En sevdiğim tatbikat: Bu dalga geçenlerin hepsini bir uçağa doldurun, 10.000 feet'te pilotları aşağı atın asdfgh Bakalım ne yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 olecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 ben tescilli atayıxım. bir kere deprem oldu baya salladı 15 saniye falan ismi lazım değilin adı dudaklarımın arasından bir kere bile çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Şükrü kafan mı kıyak cicim? Ayrıca ateist adam anasından ateist mi doğuyor? Bizim toplumda liseye gelene kadar zaten sorguluyor adam. Öğreniyor dini. Tespit sağlam. Trust me canım. Mezarlık. Ölüm. Din. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Gizli said: ben tescilli atayıxım. bir kere deprem oldu baya salladı 15 saniye falan ismi lazım değilin adı dudaklarımın arasından bir kere bile çıkmadı. aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 aquila said: olecekler. flight simulator oynayan vardır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 KuddusiMavra said: Ayrıca ateist adam anasından ateist mi doğuyor? Ben boyle dogdum. Din kavramiyla ilk ciddi olarak tanismam (daha once Allah filan duyuyordum ama o ne diyince masal, bosver gibi cevaplar aliyordum) ucuncu sinifta ilk din dersimde oldu. Hoca Allah filan bir suru anlatti, sonra supaneke mi ne bir dua ogretmeye calisti. Ben hocam ne sacmaliyorsunuz, ezberlemem ben dedim; sonra dayak yedim. Hic inanmadim sahsen. Mezalik korkusu da mezarliktan gecerken olumu hatirlamamis, olumlugu iyice hissetmemizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Anhora said: Adamlar böyle bir konuyu bile deli gibi trollemişler. Benim konularımı hayli hayli trollerler tabi. Patide birkaç ciddi adam olması iyi ya. Diğerleri bir saatten sonra sıkmaya başlıyor. Artık böyle eski ve kaliteli konuları kazıp çıkarıcam. haha ezik gibi bi de editlemiş trölleri troll yapmış asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Anhora said: En sevdiğim tatbikat: Bu dalga geçenlerin hepsini bir uçağa doldurun, 10.000 feet'te pilotları aşağı atın asdfgh Bakalım ne yapacaklar. aquila said: olecekler. Heheheh xD Perilerin kanatlarına atlayıp ufukta kaybolacaklarını sanıyordu herhalde. KuddusiMavra said: Yalnız 20 küsür senelik bir dinsiz olarak şu tespiti yazmam lazım. Şurada dinle ilgili konuları trolleyenlerin çok büyük çoğunluğu gece mezarlıktan geçemez, geçmek zorunda kalırsa da 3 kulvuallahu + 1 fatiha okur. Yusuf yusuf efekti ile ve hızlı adımlarla geçer. Kesin bilgi. Yayalım. Hahah. Kendinizi kandırmayın be abi. Bari kendinizi kandırmayın yani sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 mezarliktan korkmak ne ya, bana aksine mezarliklarda huzur geliyor boyle bir dinginlik geliyor, zihnim aciliyor filan cidden rahatliyorum gerci benim psikolojim bozuk belki ondandir, 13 senede en yakinimdaki aile bireylerinden uc tanesini kaybedince alistim artik, olumden sonra hayata inanmadigim halde zerre korkmuyorum olmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 başın sağolsun canım çok üzüldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Aluriel said: Anhora said: Adamlar böyle bir konuyu bile deli gibi trollemişler. Benim konularımı hayli hayli trollerler tabi. Patide birkaç ciddi adam olması iyi ya. Diğerleri bir saatten sonra sıkmaya başlıyor. Artık böyle eski ve kaliteli konuları kazıp çıkarıcam. haha ezik gibi bi de editlemiş trölleri troll yapmış asdfgh hahaha ne kadar komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 ben allaha inanmıyorum ama allah diye bağırınca bi güç geliyor mesela tempus diye bağıramıyosun yada odin ama allah çok güzel bi kelime tam savaş çığlığı atmalık böyle ciğerler iyice çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 töbe de günah o yaptığın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar