Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Arnavutkoy'de 120m2 yerimiz var, kira degil. Lokanta tarzi birseye uygun, giris kat dukkan tarzinda. Ust katinda da kardesimin evi var zaten. Kilisenin yaninda, karsisinda otopark var hemen, semtin park sorunundan etkilenmiyor. Ne yapalim diye oturduk, dusunduk. Kafveci/Vegan lokanta olsun diyoruz. Tutar mi sizce? Baska fikirler var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 vegan tutmaz uğraşmayın boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Kebapçı açın ne veganı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Fin said: vegan tutmaz uğraşmayın boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 vegan açın hipster lar gelsin yabancılık çekmezsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 vegan restoran lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Vegan restoran ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 tutup tutmaması sizin lokanta vb. işlerdeki kabiliyetiniz ile alakalı -bu işlerden anlıyor musunuz? -anlamıyorsanız, çok güvendiğiniz bir adamınız var mı? -adamınız var ise onu denetleyecek kadar bu işlerden anlıyormusunuz? vb. gibi daha bir çok soru bunları karşılamıyorsanız ve harcanan paranın bir önemi yoksa ve çabuk kar beklentisi ve kredi ödemesi gibi mevzular yoksa deneye bilirsiniz. hilesiz, kaliteli ve uniqe yemekler ve lokantalar için km yol yapabiliyor insanlar sonuçta bir işe başlamadan önce klasik olacak ama tutup tutmamasını değil, batığı zaman ne kaybederim onu iyi analiz etmek lazım ki realist olunabilinsin, yoksa gelecek kar hedefleri çok ucu açık oluyor ama ortaya yartıdığın para ve emek çok gerçek... bunlardan sonra işten beklentinizi yine realist olarak ortaya koymak lazım ki, iş ilerlemeye başladığında amaçlardan veya kar oranları yüzünden sıkıntı çıkmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 proletarya azda olsa et ister, tutmaz o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 abi ne veganı, yani vegan ürün koyun listeye de doğruda vegan açarsanız batar o iş, et, ot, balık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 AVM yaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 http://1.bp.blogspot.com/_tiOnSutfOG4/TBdfFtYt1WI/AAAAAAAAAAc/jVMJYypC8ak/s1600/St+Maxim's+-+Stone+Grill.jpg ahanda şundan açın tutarsa ben de düşünüyorum eti şunun üzerinde kendin pişirriyorsun http://davidsonnews.net/foodanddining/files/2012/10/102612HotStone.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Çoğu kişinin arnavutköye geldikten sonra daha yeni açılmış adını duymadıkları bir vegan lokantasını tercih edeceğini düşünmüyorum. Arnavutköy motivasyonu genelde "gidip mangal yaparız" tarzı oluyor zaten =/ Menüye koy vegan kısmı değişiklik olsun. Ama sıfırdan vegan gidicez diye tutunmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 açık alanı var mı masa atabileceğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 ben arkadaşlara katılmıyorum, her ne kadar bana hitap eden bir mutfak olmasa da, istanbul çevresinde az olduğunu tahmin ettiğim bir tarz ve hedef kitlesi olarak belli bir standardı ve para harcama alışkanlıkları olan bir pazara hitap ediyor. arnavutköy gibi bir muhitte yine +++değer olarak işe yansıya bilir, ama dediğim gibi tc standartlarına göre değil avrupa standatlarında yemekler yapılmalı veya aşçılar olmalı, türkiye de bu işlere meraklı genç şeflerin son zamanlarda yaygın olduğunu ve isim yapmak istediklerinden bahsedildiğini hatırlıyorum sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 restorancılık zor meslektir, kolay gibi görünüyor yapmayanlar için tabi, öncelikle bu meslekte daha önceden tecrübeniz var mı, restoranın açık olduğu saatlerde sürekli başında durabilecek misiniz, garson nedir komi nedir bunun ayrımını biliyor musunuz mesela, hayatınızda hiç adam çıkardınız mı işten, çalışan azarladınız mı arkaya çekip? bir diğeri: yemek sektöründe niş mekanlar pahalı ürün satıyorlarsa tutunabilirler. yoksa gerçekten zor niş mekanın tutması. o yüzden daha bilinen yiyeceklere yönelmeniz gerek. ve bu yiyecekleri iyi yapmanız gerek ki isminiz duyulsun. bir diğeri: restoran açıldıktan sonra belli bir süre için az müşteriyle idare edecek paranız var mı? yani çalışanları maaşlayacak, restorana malzeme alacak, faturaları vesaire ödeyip yine de (diyelim bir sene) açık kalabilecek paranız var mı hazırda? ilk defa restoran açan insanların yaptıkları en büyük hatadır hazır para olmadan restoran açmak. bir de örnek vereyim: benim bildiğim başarılı bir dönerci (dönerci deyip geçmeyin, türkiye'de en çok para kazandıran meslekler kuaför ve dönerci şu anda) yemeklerde kullanılan salçayı alıp sulandırıp ısıtıp sos diye servis ediyordu. insanlara o kadar tanıdık geliyordu ki lezzeti, sırf o sos için gidip orada yemek yiyorlardı. gerçekten iyi iş yapıyordu tek şubeyle. sonra diğer şubelerini açmaya başladı. alt tarafı evde kullandığınız salça işin püf noktası. tabi yıllar önceydi bu, sonra başkaları da yapmaya başladı bunu. =) müşteri kitlesi de lise ve üni öğrencileri işte. sizin böyle basit güzel fikirleriniz var mı mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Fistan said: açık alanı var mı masa atabileceğin? kritik soru bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 abi tükan mülkse sabah açıp akşam kapatsan yine kar edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 kurtarmıyorsa, emlak gelirinden, banka faizinden az kazanıyorsan zor o dediğin, sıkılırsın bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 ben iyi planlama ile yapılabilinir diye düşünüyorum, illa kendi fikirleri olmasına gerek yok, fikri olan birinde bulabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Redeagle said: Çoğu kişinin arnavutköye geldikten sonra daha yeni açılmış adını duymadıkları bir vegan lokantasını tercih edeceğini düşünmüyorum. Arnavutköy motivasyonu genelde "gidip mangal yaparız" tarzı oluyor zaten =/ Menüye koy vegan kısmı değişiklik olsun. Ama sıfırdan vegan gidicez diye tutunmak zor. arnavutköy sahilde nerede mangal yapıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Açık alan yok ama semte göre büyük bir yer. İşi bilen çok tanıdık var, 30-40 yıldır lokantacılık yapan, hatta biri dededen bu işi yapıyor, Gençlik Parkı'nın ilk lokantalarındanlar. Yardım edeceklerini söylüyorlar. Babam da yıllardır Ankara'da bazı ünlü lokantaların avukatlığını yapıyor zaten. Başında duracak adam da var işi yapabilecek. Olay yeri kullanmak zaten. Kira filan yok. Pek vegan lokantası yok, ondan düşündük zaten. Daha çok kafe konseptinde olacak bir de. Çallı ile filan da konuştuk, satılması için tablolar verecek. Duvara astık, isterseniz şu fiyata satılık konseptinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 ahsdhahsd cidden abi, orada mangal yapılır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 GERGE said: Arnavutkoy'de 120m2 yerimiz var, kira degil. Lokanta tarzi birseye uygun, giris kat dukkan tarzinda. Ust katinda da kardesimin evi var zaten. Kilisenin yaninda, karsisinda otopark var hemen, semtin park sorunundan etkilenmiyor. Ne yapalim diye oturduk, dusunduk. Kafveci/Vegan lokanta olsun diyoruz. Tutar mi sizce? Baska fikirler var mi? bu arada sizin istediğiniz tarz ile benzer değil ama iskenderun dan bir mekan, http://vimeo.com/14691322 http://cafeflor.com/ demek istediğim, bir farkındalık yaratmak önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 ek olarak işçi çalıştırırken püf noktası, "usta" sıfatındaki kişinin üşengeçlikten ve/ya iş bilmezlikten "bu iş böyle olur" çekmelerine karşı gelebilmek, buda anca ya işten anlama ile olur yada vizyonla, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar