Mavardi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Hikayeye feyste rastladım ve başroldeki kahramanın bir pati olduğunu düşündüm. Kimse bu eleman çıksın ortaya. Hikaye şöyle Genç bir erkeğin dört kız arkadaşı vardı ve bir türlü hangisiyle evleneceğine karar veremiyordu. En sonunda doğru kararı verebilmek için bir test yapmaya karar verdi. Her birine 1000$ verdi ve "bu parayı istediğiniz gibi harcayın" dedi.. Birinci kız arkadaşı kendisine yeni elbiseler ve ayakkabılar aldı, kuaföre ve güzellik salonlarına gitti. Genç erkeğe geri geldiğinde söyle dedi: Senin için en güzeli ben olmak istiyorum, çünkü seni seviyorum!" İkinci kız arkadaşı ise genç erkeğin tuttuğu takımın iki kombine biletini,en sevdiği türden bir suru video CD ve bir ay yetecek bira ile geri geldi ve söyle dedi: "Bunlar senin için aldığım hediyeler, eminim seni mutlu edecektir, senin mutlu olmanla bende mutlu olacak." Uçuncu kız arkadaşı ise bu parayla iyi bir yatırım yaptı ve kısa bir sure içersinde para kendini ikiye katladı ve bu parayida çeşitli yatırım alanlarında kullandı. Genç adama geri gelerek söyle dedi:"Bana verdiğin parayı birlikte yaşayacağımız mutlu bir gelecek için çoğalttım, çünkü seni seviyorum!" Dördüncü kız arkadaşı ise bu paranın bir kısmıyla bir suru kitap aldı, kalan kısmıyla ise fakirlere yemek dağıttı. Genç adama geri gelerek söyle dedi: "Verdiğin paranın bir kısmıyla sana layık olabilmek için bir suru kitap aldım diğer kısmıyla ise senin adına fakirlere yemek dağıttım." Genç erkek dört kız arkadaşının yaptıklarından çok etkilenmişti. Karar vermek için epey bir sure düşündü, düşündü. düşündü. ve sonunda büyük memeli olanla evlenmeye karar verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 adam yazmış zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 internetin icadından 100 sene eski olabilir bu fıkra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 türkiyede 1 nolu kız dışında kız yok yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 oha insan utanır paylaşmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 OHA ÇOKKOMİK :D :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 pontipati said: internetin icadından 100 sene eski olabilir bu fıkra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mavardi said: söyle dedi: "Bunlar senin için aldığım hediyeler, eminim seni mutlu edecektir, senin mutlu olmanla bende mutlu olacak." vay la ikincisi rusmuş budur koca memeli olan şanslı keretaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 VIDEO CD!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 1süslü,3paracı fos 2bira+cd>4fakir+kitap daha komplike hale getirelim. kızların meme büyüklükleri de şöyle olsun 1: 90 süslü olan 3: 80 paracı olan 4: 70 biracı cdci 3: 60 fakirkitap sever hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/44877726.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 kardeş 56k modem ile bunu galiba yahoodan forwardlıyorduk biz. hatta bir ppt içinde falan da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 icq da yazmışlığım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 kapıyı açık bırakıyorsunuz sonra bunlarla doluyor ortalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 ÇOK EĞLENDİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 kasklı bi şey vardı bi de duygusal. nasıldı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 ben bunu bilir bunu söylerim. MUHTEŞEM http://www.youtube.com/watch?v=DeT_k35aZGo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 of unutmuştum ya. bu nasıl bir PLOT TWIST ahahahah BU NASIL FANTAZİ DÜNYASI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 asdfas ibretlik..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 dünyada 2-3ve4 nolu kızlar var mı ? gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 goldbären said: ben bunu bilir bunu söylerim. MUHTEŞEM http://www.youtube.com/watch?v=DeT_k35aZGo ABİ AHHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 ibretlik hikaye elhamdülillah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 goldbären said: ben bunu bilir bunu söylerim. MUHTEŞEM http://www.youtube.com/watch?v=DeT_k35aZGo abi ahahahaha gözlerim doldu olm bi de ajkfgakjgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 goldbären said: of unutmuştum ya. bu nasıl bir PLOT TWIST ahahahah BU NASIL FANTAZİ DÜNYASI olm bi de bu adam borcu neden aldı, herif elindeki tüm parayı verdi. niye geri ödemedi. o kısma cevap vermiyor çakal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar