Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evlenilecek kız tarifi

polyanagirl

Öne çıkan mesajlar

Feamer said:

şöyle bir durum var, konu içinde her hangi birinin fake i olmadığını farz edersek

foruma aşina olmayan birinin -ki yeni hesap olarak görüyoruz- hesabı alır almaz açtığı konuyu, -eğer sonradan garbage yolanmadıysa- garbage açması bana pek olası bir durum olarak gelmiyor.

ya troldur, yada dediği kişidir ama foruma aşina biridir...

çok doğru bu siteyi arkadaşım önerdi. çokta güzel bir site herkesin düşüncelerini okuyup fikir alıyorum. faydalı...
Sosyal ağlarda paylaş

abi her kiz geldiginde niye boyle yapiyorsunuz, tamam biliyoruz guzel taktik boyle bogdugunda foto koyuyor, ozelden yuruyen yuruyor, yurumeyen de forumdan atmaya calisiyor da, bu taktik baymadi mi lan.

yeni biseyler kesfedelim bence.

ayrica, yeni gelen insan konuyu %100 bak istisnasiz diyorum garbica acmaz.
koskoca kisisel var konu disi var falan.
imkani yok, cani sikilan memeli feyk.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Madcat said:

abi her kiz geldiginde niye boyle yapiyorsunuz, tamam biliyoruz guzel taktik boyle bogdugunda foto koyuyor, ozelden yuruyen yuruyor, yurumeyen de forumdan atmaya calisiyor da, bu taktik baymadi mi lan.

meriçlik akıyor şu yazıdan ama ya. olmadı madcat şasdşslak

abi sirlari ortaya dokuoz diye meric mi olduk sdfnjdsg
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:

öncelikle şuna açıklık getireyim. formu biliyorum dedim zaten arkdaşımdan ama üye değildim. canım da burdan açmak istedi. konu dışında da bir konum var gözatın isterseniz. birde bir erkek niye ihtyç duysun kadın rolü yapmaya. bunu da düşünün ve bir bayan olduğumu illa fotoyla mı ispat edicem.
Sosyal ağlarda paylaş

polyanagirl said:

Madcat said:

öncelikle şuna açıklık getireyim. formu biliyorum dedim zaten arkdaşımdan ama üye değildim. canım da burdan açmak istedi. konu dışında da bir konum var gözatın isterseniz. birde bir erkek niye ihtyç duysun kadın rolü yapmaya. bunu da düşünün ve bir bayan olduğumu illa fotoyla mı ispat edicem.

Facebook'tan da konuşabiliriz. Fotoya gerek yok canım :€
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...