WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 resimi ???????????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 barbu said: bingildak said: remusun niyet farklı asdasd ne niyeti olabilir ki. biz artık mesajlaşıyoruz. yengesine yan gözle bakmayacaktır heralde. bana atar özel mesajdan resmini şimdi. B) ÖM'den formu bağlamış hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Yalnız cidden bi hatun foruma kayıt olsa kimse inanmayacak, şu konudan anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 yaragi olmasın.. yeşiiiiil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 dasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 hadi olm yeni sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Remus said: polyanagirl said: Remus said: polyanagirl said: allahı var isteyen oldu ama benm gönlüm istemedi. Resim koy biz karar verelim. kendimi deşifreye gerek yok. ihtiyacım da yok. ayrıca buarya fake bi resim de koyablrm buna nasıl inancaksın:) atyrum koydum orya taş bi foto;)şöyle söyliyim bakarlar bana snra dönerler bidha bakarlar:) güzel değil çekiciyim Diye ÖM atmış, paticik fake'i yemez. Koy resmi yargılarız. anlamyrum resim koymak şart mı öyle bi mecburiyetim yok size de kendmi göstermek gibi bir niyetim yok. böyle sanaldan kendmi mi begendireceğim. sizden bi beklentim yok kasmayın allah aşkına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 polyanagirl said: barbu said: Remus said: polyanagirl said: allahı var isteyen oldu ama benm gönlüm istemedi. Resim koy biz karar verelim. şu çok gereksiz. Turkiye'de en çirkinini bile isteyen oluyor ki. evet çirkin şansı istyorum:) adın ne :))). özel mesaj ile yolla hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 http://i.capsspot.com/s/28/10/845295.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 offf hayır üsttekine bari güzel bir şey koyaydın o ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 double negatif = pozitif gibi bir şey olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 ahahahahaha. kesin bu polyangirl de böyle bişidir. evde kalmış zaten. bu saatte yazıyor buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 polyanagirl said: Remus said: polyanagirl said: Remus said: polyanagirl said: allahı var isteyen oldu ama benm gönlüm istemedi. Resim koy biz karar verelim. kendimi deşifreye gerek yok. ihtiyacım da yok. ayrıca buarya fake bi resim de koyablrm buna nasıl inancaksın:) atyrum koydum orya taş bi foto;)şöyle söyliyim bakarlar bana snra dönerler bidha bakarlar:) güzel değil çekiciyim Diye ÖM atmış, paticik fake'i yemez. Koy resmi yargılarız. anlamyrum resim koymak şart mı öyle bi mecburiyetim yok size de kendmi göstermek gibi bir niyetim yok. böyle sanaldan kendmi mi begendireceğim. sizden bi beklentim yok kasmayın allah aşkına. Şart ama formda meme yasak olduğundan uygun resim koyman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Göğüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 bingildak said: offf hayır üsttekine bari güzel bir şey koyaydın o ne ya Esh 2 Resimlere devam beyler birazdan kendine gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 meme yasak deel aquila yokken koy sonra hemen silersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 pollyana ağdacıya gitmiş bıyıkları aldırıp koycakmış fotosunu sakin olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 hazalın daha güzel fotoları var onlardan koysaydnız bunda montofon gibi duruyor kızcağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 hazal dediğiniz tip silikonlu anadolu kezbanı lan tofaş kızlarından hallice bir tip nelere halleniyorsunuz lan http://galeri8.uludagsozluk.com/496/tofas-kizlari_575196.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 leş gibi kezban kokuyorsun polyana git bir apaçi bul evlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 bingildak said: offf hayır üsttekine bari güzel bir şey koyaydın o ne ya ahaha tombalağı koymuşlar güzel diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 pontipati said: açma içi kötü http://i.capsspot.com/s/28/10/845295.png Şunu koydun kaçtı polyana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Nako said: bingildak said: offf hayır üsttekine bari güzel bir şey koyaydın o ne ya ahaha tombalağı koymuşlar güzel diye https://tr-tr.facebook.com/HazalCaglarFAN/photos/a.457836834289543.104099.457834314289795/684742468265644/?type=1&theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 şöyle bir durum var, konu içinde her hangi birinin fake i olmadığını farz edersek foruma aşina olmayan birinin -ki yeni hesap olarak görüyoruz- hesabı alır almaz açtığı konuyu, -eğer sonradan garbage yolanmadıysa- garbage açması bana pek olası bir durum olarak gelmiyor. ya troldur, yada dediği kişidir ama foruma aşina biridir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Feamer crit vurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar