bingildak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 seru sıkıntılı bir arkadaş üstüne gitmeyin. he deyin geçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 ben online aspecti olduğunu bile bilmiyordum, UC oynamadım hiç. solo deneyim sunuyor zannediyordum bakalım belki 4 ile denerim. çok fazla oyun birikti hehe. çıkana kadar rahatlarsa abanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 bilgin olmadan fikir belirtmek huylarından biri. ama bu uc'nin şişirilmiş bir seri olduğu gerçeğini değiştirmez. cinematic sahnelere tav olup oyun iyi sanıyorsunuz. tek yaptığınız şey cover alıp ratatata adamlara girişmek. 1 de multi yoktu bu arada 2 ve 3'de getirdiler, onlar da gayet yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Olma mı yeen? Online aspekti süperdir UC'nin. Anasını siktiğimin lukas göt vereninin öldürdüğü indi'nin küllerinden doğdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Seru said: bilgin olmadan fikir belirtmek huylarından biri. ama bu uc'nin şişirilmiş bir seri olduğu gerçeğini değiştirmez. cinematic sahnelere tav olup oyun iyi sanıyorsunuz. tek yaptığınız şey cover alıp ratatata adamlara girişmek. 1 de multi yoktu bu arada 2 ve 3'de getirdiler, onlar da gayet yetersiz. Oynadigin en guzel third person ps3/4 oyunlarini yazsanda bizde kriterlerini ogrensek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 aynı firmadan last of us da var mesela, çok güzel oyundu bence. ama uc tam bir hype pompası. üç hariç flkjdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 http://i.imgur.com/6AZbzWy.jpg pis köylü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 bugün E3 de gösterdikleri videonun devamını yayınlayacaklarmış. E3 te gösterdikleri her journalist çok efsane diyordu devamına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Sinowhatrecup said: Olma mı yeen? Online aspekti süperdir UC'nin. Asasını silktiğimin lukas not vereninin öldürdüğü indi'nin küllerinden doğdu. Adamı bu mesajından ötürü banladıysanız eğer, mesajıda az elden geçirseydiniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 daha guzel tps oyunları falan olabilir tabi ( ds, dragons bilmemne falan daha guzel bence ) ama genre farklı. Ben sevıorm bu serıyı. Eski günlerin iyi işlenmiş lineer oyunlarını hatırlatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 http://www.twitch.tv/naughtydog 5 dakkaya başlıyor stream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=9BPSX38PmIQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 12 dk soluksuz film gibi izledim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 10 lira olsa almam o kadar kötü gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=FiEQK7VJ6uU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Collection olanın demosu çıkmış oynayan var mı? Ben kendisini preorder ettim gerçi ama çıkmasına 1hafta var daha. Demoya bastım şimdi iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Oynadım ben, cillop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 US storedan Uncharted 1-2-3 packi alacak olan varsa elimde %10 indirim kodu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Bunlar sadece PS4'te çalışır hale getirilmiş collection mu, yoksa aynı zamanda remastered mı? Baştan alır oynarım diyorum ama remaster edilmediyse değmez yani, PS3'te oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 remasteredlar. 1080p/60fps yapmışlar hepsini işte. Birde en çok değişikliği Uncharted 1 de yapmışlar sanırım. Daha az bullet sponge düşmanlar sonraki oyunlar gibi kontroller filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Bu aralar en avantajlı nereden alınıyor oyun? Konsol Dünyası'ndan alıyordum ben ama suyunu çıkardılar yayıldıkça, D&R'dan falan hepi topu 20 TL ucuza satıyorlar artık yeni oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 en hesapli yolu bir arkadasin ile ortak almak oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 http://i.imgur.com/Z4fQBA9.jpg ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar