Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uncharted 4: A Thief's End

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben online aspecti olduğunu bile bilmiyordum, UC oynamadım hiç. solo deneyim sunuyor zannediyordum bakalım belki 4 ile denerim. çok fazla oyun birikti hehe. çıkana kadar rahatlarsa abanırım.
Mesaj tarihi:
bilgin olmadan fikir belirtmek huylarından biri.

ama bu uc'nin şişirilmiş bir seri olduğu gerçeğini değiştirmez. cinematic sahnelere tav olup oyun iyi sanıyorsunuz. tek yaptığınız şey cover alıp ratatata adamlara girişmek. 1 de multi yoktu bu arada 2 ve 3'de getirdiler, onlar da gayet yetersiz.
Mesaj tarihi:
Seru said:

bilgin olmadan fikir belirtmek huylarından biri.

ama bu uc'nin şişirilmiş bir seri olduğu gerçeğini değiştirmez. cinematic sahnelere tav olup oyun iyi sanıyorsunuz. tek yaptığınız şey cover alıp ratatata adamlara girişmek. 1 de multi yoktu bu arada 2 ve 3'de getirdiler, onlar da gayet yetersiz.

Oynadigin en guzel third person ps3/4 oyunlarini yazsanda bizde kriterlerini ogrensek?
Mesaj tarihi:
Sinowhatrecup said:

Olma mı yeen? Online aspekti süperdir UC'nin. Asasını silktiğimin lukas not vereninin öldürdüğü indi'nin küllerinden doğdu.

Adamı bu mesajından ötürü banladıysanız eğer, mesajıda az elden geçirseydiniz ya.
Mesaj tarihi:
daha guzel tps oyunları falan olabilir tabi ( ds, dragons bilmemne falan daha guzel bence ) ama genre farklı.

Ben sevıorm bu serıyı. Eski günlerin iyi işlenmiş lineer oyunlarını hatırlatıyor
  • 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bunlar sadece PS4'te çalışır hale getirilmiş collection mu, yoksa aynı zamanda remastered mı? Baştan alır oynarım diyorum ama remaster edilmediyse değmez yani, PS3'te oynarım.
Mesaj tarihi:
remasteredlar. 1080p/60fps yapmışlar hepsini işte. Birde en çok değişikliği Uncharted 1 de yapmışlar sanırım. Daha az bullet sponge düşmanlar sonraki oyunlar gibi kontroller filan.
Mesaj tarihi:
Bu aralar en avantajlı nereden alınıyor oyun? Konsol Dünyası'ndan alıyordum ben ama suyunu çıkardılar yayıldıkça, D&R'dan falan hepi topu 20 TL ucuza satıyorlar artık yeni oyunları.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...