Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 tiLi said: uncharted uncharted dediğiniz bu mu? çok lame geldi bana seni yok ederiz sincap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 uncharted tam isten eve gel stres at oyunu ya.. puzzle yok, cephane sikintisi yok, stealth yok denecek kadar az.. e korku oyunuda degil kasmiyosun kendini yaratik hoplayip cikacak diye.. pata kute aksiyon filmi izliyorcasina oynuyorsun iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 puzzle var ama oyun elini tutup ne yapman gerektiğini söylüyor bir süre sonra çözemezsen asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 güzel gibi ama 60 dolara kıyamıyorum ya bunlara, indirimden artık ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 ps 4 alma zamanı geldi böylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Ben zaten dört geldiğinde alacaktım da kardeşim dayanamayıp erkenden hediye etmişti. Oyunla birlikte bundle alın direkt sizde Horizon'u falan görünce iyice gaza geldim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 5 çıkınca alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 tomb raider ida bunun gibi yapcaklarmis sanirim, full aksiyon, hopi$ kopi$ olcakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 en sonunda ikisini bir oyunda karsilassinlar, co-op oynansin fln.. hayaller hayaller... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 reyou said: tomb raider ida bunun gibi yapcaklarmis sanirim, full aksiyon, hopi$ kopi$ olcakmis. zaten öyleydi bir önceki tomb raider? aynı kişi yazıyor galiba ikisi için de hikayeyi, öyle bişi duymuştum yamulmuyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 bu adamlarin detay hastaligi beni benden aliyor https://youtu.be/0ZFquhQiC88?t=379 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 anlamadım ben 5 metre mesafeye latency mi yapıyo ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 NX gamer tam psikopat zaten. Karşıdan gelen heriflerin oradaki kalabalık, bizim karakterin yanındakilerden daha erken tepki veriyor diyor. Bu arada single 30, multi-player 60 FPS olacakmış. E3 videosunu izlerken demiştim bunu 60 kare-saniye yapmaları mümkün değil diye (efektler, yıkılma), öyle çıktı. Benim açımdan sıkıntı yok, bu veya buna yakın bir şey çıkarsa her türlü emerik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 -Deno- said: reyou said: tomb raider ida bunun gibi yapcaklarmis sanirim, full aksiyon, hopi$ kopi$ olcakmis. zaten öyleydi bir önceki tomb raider? aynı kişi yazıyor galiba ikisi için de hikayeyi, öyle bişi duymuştum yamulmuyorsam. oynamamistim ben bunu, simdi oynuyorum, aynen uncharted gibi olmus, acaip begendim. uncharted 4 u bekleyip tomb raider oynamayan varsa kesin oynasin, oyunun dinamikleri fln cok benziyor birbirlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 bingildak said: güzel gibi ama 60 dolara kıyamıyorum ya bunlara, indirimden artık ehu Abiiiii, Eso'ya verdin ama güzelim mangırları. Bu oyundan mı sakınıyorsun? Ühü. Sen git dinazorlara bin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 gene dandik bir oyun olacak 60 dolar bayılmayın. iki üç tane scripted sahne ile gaza geliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Hangi Uncharted oyunu dandik idi? Bu oyundan önce ki hangi oyunları kötü oldu da bunun kötü olacağını idda ediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 mmorpg ile single player deneyim aynı değil ya. solo 10-15 saat deneyim ile sosyal 100lerce saat deneyim farklı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Boşver sosyal deneyimi olm, öbüründe cabal'lar teczavüz ediyordu bunda dinazor, ne anlamadım ben bundan :) edit: unchrated sadece solo değil ya, güzel pvp var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Sinowhatrecup said: Hangi Uncharted oyunu dandik idi? Bu oyundan önce ki hangi oyunları kötü oldu da bunun kötü olacağını idda ediyorsun? hepsi dandikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 anladım hayatta başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Seru said: gene dandik bir oyun olacak 60 dolar bayılmayın. iki üç tane scripted sahne ile gaza geliyosunuz. Kahveyi püskürttüm ahahahah UC ye kötü dedi ya la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 kötü değil de sıradan. üç hariç. üçü sevdim ben. combat hariç tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 UC2 onlineda 1000 saat played var inanilmaz zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar