knox Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 summoning belli kullandiginda, sinister bell ringing woman spawn olabiliyor. olursa sayet oyun seni uyariyor "a sinister bell woman appears somewhere" diye. invade yemek istemiyorsan bulup oldurmen gerekiyor. bunun haricinde oyunun ilerleyen kisimlarinda senin bell kullanimindan bagimsiz, bazi zonelarda sinister bell ringing woman spawn oluyor. bu bahsetigim bell ringing womanlar pvp icin olanlari. yahar'guldaki mob resleyenlerle karistirmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Yesin invasion, ne fark eder ki? Zaten bossa yetemediği için ölüyormuş :p 1-2 invasion yer en fazla (ringing woman randomdu galiba) ama güzel 2v1 pvp şansı da doğuyor her seferinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Liebe said: abi hakikaten çok zor ya. bu kadar sabır isteyen bi oyun ne gördüm ne duydum ömrümde. centrel yhamhamı nerdeyse tamamen temizledim gıdım gıdım çok dikkatli giderken bi yerde karşıma 2 tane dev gibi kurt çıktı, birini çekemedim ikisi birden geldi ve hiç bir şey yapamadan öldüm zınk diye. Kurtları binaya çek, kapıdan giremiyorlar, thrust (ileri ittirmeli) ataklarla öldür. MİS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 random degil acikladim ya yukarda iste olayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 köprüdeki iki kurt zaten direkt başlangıçta ölüm tuzağı ya, kaçmaktan başka çare yok orada ne kadar bilinçli ve sakın kastırsam da defalarca gidip her seferinde bir şekilde ölmüştüm... ha kısa bir süre sonra çok kolay almaya başlıyorsun gerçi onları da işte o aralar zor :D silah ile dodgelama olayında bile zorlanmıştım. beni garip bir şekilde en çok şaşırtan şey gascoigne'yi 3. seferde almam oldu. millet 20 kere denedim olmuyor olmuyor diye ağlıyordu. ilk sefer müzik kutusunu paso kullanmamam gerektiğini öğrendim. İkinci sefer hiç kullanmadığımda da pek bir şey değişmediğini öğrendim. Üçüncü seferde ilk ikisinin ortalamasını yapıp geçmiştim hemen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 knox said: random degil acikladim ya yukarda iste olayi 3. bossun olduğu bölümde, bell kullandığında, kadının çıkması random? 3 kez kullanırsın çıkmaz, 4 - 5 çıkar, sonra çıkmaz, kafasına göre randomdu yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 ha sen , belli kullandiginda, kadinin cikmasinin sansla oldugundan bahsediyordun.bir defa kullandin tak diye spawn olmuyor, o dogru canim. hatta bossunu kestigin bolgelerde cikma sansi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 DarKRideR said: köprüdeki iki kurt zaten direkt başlangıçta ölüm tuzağı ya, kaçmaktan başka çare yok orada ne kadar bilinçli ve sakın kastırsam da defalarca gidip her seferinde bir şekilde ölmüştüm... ha kısa bir süre sonra çok kolay almaya başlıyorsun gerçi onları da işte o aralar zor :D silah ile dodgelama olayında bile zorlanmıştım. beni garip bir şekilde en çok şaşırtan şey gascoigne'yi 3. seferde almam oldu. millet 20 kere denedim olmuyor olmuyor diye ağlıyordu. ilk sefer müzik kutusunu paso kullanmamam gerektiğini öğrendim. İkinci sefer hiç kullanmadığımda da pek bir şey değişmediğini öğrendim. Üçüncü seferde ilk ikisinin ortalamasını yapıp geçmiştim hemen sdf o kurtları merdivendeki kapıya çekip kesiyodum ben sdfds. gascoigne ben kesemedim valla adam summonladım. 20-30 defa gidip ölmüşümdür. özellike kurt olduğunda ölüyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 gascoigne son phase de muzik kutusunu calip backstab vurucaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 iyi de iblis olduktan sonra işlemiyordu müzik kutusu? birkaç kere mi denemek gerekiyordu olana kadar vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 human formdayken 3 defa falan kullanirsan music boxi, bossa erken phase atlatiriyorsun ve direk beaste donusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Gangren said: Liebe said: abi hakikaten çok zor ya. bu kadar sabır isteyen bi oyun ne gördüm ne duydum ömrümde. centrel yhamhamı nerdeyse tamamen temizledim gıdım gıdım çok dikkatli giderken bi yerde karşıma 2 tane dev gibi kurt çıktı, birini çekemedim ikisi birden geldi ve hiç bir şey yapamadan öldüm zınk diye. Kurtları binaya çek, kapıdan giremiyorlar, thrust (ileri ittirmeli) ataklarla öldür. MİS koşa koşa geçtim bugün kurtları ilk denemede, direk boss çıktı önüme öldüm tabiki bişi yapamadan sdfds. devamında rüya alemimi ne işte orda uyandık, oyuncak bebek açılmış, şimdi deli gibi farm yapıp skill arttırmam gerekiyor herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Ebrietas, Daughter of the Cosmos great boss disinda kasan bir olay yok hepsini max 3 denemede yendim siz siz olun bunu gorurseniz bulasmayin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Story'deki bosslar tek atımlık zaten, özellikle son bosslar çok kolay. Gerçek anlamda zor boss denemek isteyenleri Defiled Pthumeru'ya bekliyoruz. DS4'ler sağlam yapılmış, ben onu anladım orada mesela. Duvardan sekince bile çalışıyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 başkalarına yardıma gittiğimiz çanı bir kaç kez kullanabildim yardıma gittim. Ama artık çan çalınmıyor bunun sebebi ne olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 1.05 ile değişti birşeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forseke Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Gangren said: Story'deki bosslar tek atımlık zaten, özellikle son bosslar çok kolay. Gerçek anlamda zor boss denemek isteyenleri Defiled Pthumeru'ya bekliyoruz. DS4'ler sağlam yapılmış, ben onu anladım orada mesela. Duvardan sekince bile çalışıyor :p Oyunun en zor fightı Eileen the Crow quest serisinde en son ayağında, Grand Cathedral daki hunter. Cheeselemeden keserseniz tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Mesafeni koru, sadece thrust attack kullan ve bol bol riposte. O kadar da zor değil? Sadece uzuuuuuuun sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Ben 10kez fln öldükten merdivende bug oldu hiç gözünün yaşına bakmadım valla gına gelmişti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Fog gate disindan oklayarak boss kesen abuzerler bir bir ortaya cikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Ò adamda fog gate fln yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 isteyen varsa takaslarım. batmanle takaslayabiliriz mesela dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 ilkinde yok ama daha sonra var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 bu oyunun atmosferi çok iyi ara ara açıp izliyorum oyun videolarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 aynen atmosfer olarak son senelerde cikan belkide en iyi oyun bloodborne. tek kelimeyle atmosfer phenomenal tabii bunda victorian gothic mimarisinin etkiside cok buyuk. http://mygamemag.com/wp-content/uploads/2015/03/bloodborne-guides-and-details.jpg http://static.gamespot.com/uploads/original/1365/13658182/2761983-bloodborne_002.jpg http://www.twinfinite.net/wp-content/uploads/2015/03/Bloodborne-square.jpeg http://i0.wp.com/gearnuke.com/wp-content/uploads/2014/08/bloodborne-screens-4.jpg http://reviewjunkies.com/wp-content/uploads/2015/04/Bloodborne_Yharnam.jpg boyle bir saheseri bizlere sundugu icin miyazaki-sana ne kadar tesekkur etsek az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar