applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Pascha said: abi 4 sayfa oyun nasıldır die bi yorum bakayım dedim yok meksika store yok euro bu ne yau oyun nasıl gencler ona da bi degineydiniz :) fifa'dan başka FUTBOL oyunu olmadığı için piyasada o kısım önemsiz kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Türkiye Süper Lig'den takımı ufak ufak değiştirip Seria A'ya geçiş yapıyorum. Daha sonra 2 kadro ile devam edicem. Fut modu ve totw vs eğlenceli. Şuanki kadrom: https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=i723ZiSOnLsoo:pc *konko sağ bek, chem 100 oluyor. Web app bu şekilde kaydetmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 ultimate edition artık satılmıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 lanet olsun :/ support ile konustum. satıştan kalkmıs, belki tekrar gelirmiş, daha önce bilen var mı geldi mi geri satışa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Çok bi espirisi yok zaten ultimate'in. Ben aldım ama sonuçta her hafta 1 pack veriyor. messi ile 5 maç kiralık oynayabiliyosun daha kullanmadım bile duruyor. Baktın o zamana kadar istediğin gibi bi takım kuramazsan fiyat farkı kadar pack alırsın olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 hmm anladım. f710 sipariş verdim. o gelir yarın, olmadı p.tesiye kadar bekler alırım standart edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 En ucuz nerden alabiliyoruz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 applev0dka said: Pascha said: abi 4 sayfa oyun nasıldır die bi yorum bakayım dedim yok meksika store yok euro bu ne yau oyun nasıl gencler ona da bi degineydiniz :) fifa'dan başka FUTBOL oyunu olmadığı için piyasada o kısım önemsiz kalıyor fanboi varmı die sormadım, oyunu sordum, oyun hakkında soyleyeceklerini de kaideye almıycagımı da belirtmeme gerek yok sanırım. 2side milyonlarca fanı olan oyunlar keza 2 sinide oynarım, 2side farklı keyif veren oyunlar, mrk edersin diye yazayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 CthuLhu said: En ucuz nerden alabiliyoruz şimdi? meksika vpn ile 90 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Pascha said: applev0dka said: Pascha said: abi 4 sayfa oyun nasıldır die bi yorum bakayım dedim yok meksika store yok euro bu ne yau oyun nasıl gencler ona da bi degineydiniz :) fifa'dan başka FUTBOL oyunu olmadığı için piyasada o kısım önemsiz kalıyor fanboi varmı die sormadım, oyunu sordum, oyun hakkında soyleyeceklerini de kaideye almıycagımı da belirtmeme gerek yok sanırım. 2side milyonlarca fanı olan oyunlar keza 2 sinide oynarım, 2side farklı keyif veren oyunlar, mrk edersin diye yazayım dedim. 2sinin de aynı anda süper olduğu zamanlar cok nadirdi. 2000 ile başlayıp uzun süre FIFA oynadım. sonra cok bozdu, fifa 2005 sonrası özellikle shit tier bir oyundu FIFA. sacma freekick kullandırma şekli, orta sahadan sacma goller falan. PES4-5 o sıralarda cok iyidi, ona kaydık biz de doğal olarak. FIFA 11 ile birlikte baya gelişti FIFA. 13-14 baya zirve yaptı, PES dibe doğru gitmeye başladı. Bunda ne lisans sıkıntısı,ne grafikler falan filan etkili oynayışı batırdı adamlar. uçan toplar, kolay çalımlar falan. biri simulation biri arcade oldu cıktı. Yine PES toparlar onu oynarız sıkıntı değil, fanboyluk bir durum hiç değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 adam onun için fanboy dememiş zaten sorusuyla alakasız bir şey söylediğin için demiş asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 cok alakasız değil işte, PES oynanacak durumda olmadığı için FIFA tek çare, son yıllarda da ileri gidişi varken sıçıp batırmazlarsa oynanır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 fifayı yuzlerce kez deneyip bune lan pes 14 oynarım dha iyi diyen en az 10 tane arkadasım var, velhasıl bu fifayı cop yapmıyor senin pes e cop dedigin gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 http://www.1smartlife.com/wp-content/uploads/2013/01/unfriend.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 bu arada fifaya 95 de başladım, ps1 de 10 dakikalık mac icin saatlerce transfer yapardık hatta 98in soundtracki hala kulaklarımdadır wuoohooo :) velhasıl seninde dedigin gibi herdonem populer oyunlardı fifanın 5 sene sıcması dısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Liebe said: http://www.1smartlife.com/wp-content/uploads/2013/01/unfriend.jpg adamları nası sileyim abi 20 senelik arkadaslar :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 whatsapp gruplarından çıkarak başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 applev0dka ekleyin arkadaşlar arada 1-2 maç yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Pascha said: fifayı yuzlerce kez deneyip bune lan pes 14 oynarım dha iyi diyen en az 10 tane arkadasım var, velhasıl bu fifayı cop yapmıyor senin pes e cop dedigin gibi :) benim bunu pes 13 için diyen tonlarca arkadaşım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Aiko said: Pascha said: fifayı yuzlerce kez deneyip bune lan pes 14 oynarım dha iyi diyen en az 10 tane arkadasım var, velhasıl bu fifayı cop yapmıyor senin pes e cop dedigin gibi :) benim bunu pes 13 için diyen tonlarca arkadaşım var ee yani ? bu pesi kotu mu yapıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 amma fanboi varmış burda ya biyerlerde fifaya kotu dedimde benmi farketmedim acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 fifa 08den sonra tahta oturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 futbol oyunlarinin hepsi boktan ya japon 4 gayet iyiydi iste. sonra pes de fifa da yok special moves yok alengirli hareketler sacma sapan yerlerden plase sutlar falan getirdi oyunlarin boku cikti. ne guzel dumduz oyundu japon 4, kafasi calisan adam refleksi iyi olup zirt pirt arapas spamleyen adami ezip geciyordu. gerci onda da uzaktan sut olayi cok fenaydi bir kac adam vardi illa 1-2 tane cakan her mac 40 metreden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 pes de adriano vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 futbol oyunları daha cok gercek futbola benzedi diye ağlamak da iyimiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar