Liebe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 allah belamı versin yine gidip alıcam ya ulan çok güzel olmuş sanki bu sene. nerde var bu oyun en ucuz? playstoreda 120 tl diyor yok mu daha ucuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Marquezetto said: fark mark yok konsol pc arasında takılın hangisinde takılıyosanız zaten oyun olarak değil. fakat server falan filan pc'deki hep problem yaşıyor. oyundan düşme vs. konsolda olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 yoo şimdiye kadar konsol ile pc hep farklı oluyordu oynayış açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordhen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 playstore'da şöyle bir kod varmış "cf3n8gar", %20 indirim yapıyormuş diyorlar. alacak olan varsa haberi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 farklı falan değildi 14 ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Hayatımda oynadığım açık ara en iyi futbol oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 bu arada emotion geyiğini farkeden var mı ? ben ps3 demsounda pek anlamadım. denk gelmedim ya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Red said: Marquezetto said: fark mark yok konsol pc arasında takılın hangisinde takılıyosanız zaten oyun olarak değil. fakat server falan filan pc'deki hep problem yaşıyor. oyundan düşme vs. konsolda olmuyor. 13'te öyle bi sıkıntı yaşamadım da bu 14 beterdi o konularda. Umarımm 15 13 gibi olur. Konsol rahat evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Bu sene fark yok bu arada oyun açısından platformlarda, geçen sene vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 PrudenT said: farklı falan değildi 14 ya alakaları bile yoktu. ps3 ile pc aynıydı. ps4 bambaşkaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Ps3 için dedim zaten ps4 sonradan cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Liebe said: allah belamı versin yine gidip alıcam ya ulan çok güzel olmuş sanki bu sene. nerde var bu oyun en ucuz? playstoreda 120 tl diyor yok mu daha ucuz :( var mı ucuz yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 En ucuz plati.ru da on siparis olarak 75-80 arasi fiyatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 cf3n8gar yazınca playstore'a 96 liraya iniyor bu arada fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 meksika üzerinden 40 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Meksika üzerinden olan Ultimate edition sanırım üstelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 nasıl yapıyoz bi anlatsanıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 http://www.hotukdeals.com/deals/fifa-15-pc-origin-origin-mx-store-w-vpn-25-1997651 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 ultimate değil ya standart 40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 ultimate 45, ben ordan aldım şimdi, sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Q21bznzy_HY Reklamın tek kötü yanı xbox logosu. reklamdan sonra gaza gelip aldım meksika'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 LAN TÜYLERİM DİKELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 fifa 15'in böyle hype yaratmasını sevmedim bu sene. 2000'lere kadar da böyleydiler sonra pes devraldı koltuğu. ea bu sonuçta kesin sıçırtacak ama şimdilik keyfini çıkaralım sdfs. ayrıca tekel olmaya doğru gititkçe ciddi anlamda oyuncu kitlesinin de seviyesi düşüyor yavaş yavaş. pes keşke biraz daha adam gibi olsa da bu adamlar orda devam etse. fifa 14'ün son hali santradan kaleye koşmaya çalışan ve 2 pas yapmadan l1 üçgen spamcılardı. oyunu iyi yapan biraz da rakiplerin. her 3 rakipten 2 tanesi futbol değil atari oynamaya gelen tipler olduğundan isterssen 9-0 kazan keyif almıyorsun online oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 tam olarak da bu yüzden offline modların iyi olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Ronaldo ve Madrid hiç yok, hırsız sütoğlan yine başrolde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar