Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 tamam 2. sen ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 bi yerden sonra kasamadım auto complete yaptım sdfs ilk 11 ime güveniyorum da yedekler patates sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 bunda olay ztaen 11 tane pro çıkarıp yedekleri 1 1.5 parayla doldurmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 futbolu minimum düzeyde takip edip, onda da genelde millete takılmak için izleyen biri olarak gelip rencide edeceğim hepinizi. hazır olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 öyle ama şimdi bir çeko sakatlanırsa yedeği arabic forvet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 ilk 11'den biri sakatlanırsa veya oynamazsa qq. o riski alacan babayiğit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 ben 2-3 tane superstar koydum 4 tane falan 1-2 lik var diğer hepsini orta seviye 5-6 lık koydum birbirine yakın parayı dökersin sakatlanır falan moral bozar parayı dökersin son grup maçında yedek oturur falan güçlü takımların oyuncuları vs şans işi bence kimin ne yapacağı belli olmaz ama takımıma güveniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 asıl sıkıntı birbiri ile oynadıkları maçlarda takımların cok puan kaybedecek olmaları. ölüm grubu D grubu. italya uruguay ingiltere var. e hangisinden adam alsak bize kaçıcak gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 aynen ben D grubundan ve Hollanda'dan adam almadım. yalnız sanki daha önceleri 23 kişilik kadro kurmuyorduk gibime geldi. para inanılmaz az. Messi'yi aldım para bitti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 suarezi kaptan yaptım.her maç gol asist fln akar dabıl puan. neuer pepe-thiago silva-cristian zapata dzagoev-xavi-iniesta-fellaini hulk-suarez-eto /SNA1L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Neuer Garay-Godin-Ramos-Oboabona Mesut-Xabi Alonso-Gerrard Benzema-Drogba-Diego Costa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 muslera ramos-chiellini-pepe-godin ramires-mertens-sneijder-rakitic çeku-sturridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 muslera ne lan AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 banguera srna-arias-aurier guarin-lulic-salli-arevalo hulk-balotelli-honda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 courtois evra - david.luiz - vermaelen di.maria - hazard - schweinsteiger - matuidi robben - benzema - messi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 http://i.imgur.com/Y1NAT2G.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Selamın aleyküm hewaller http://img.fifa.com/userdata/268/260/98/avatar_80.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Cons said: http://en.mcdonalds.fantasy.fifa.com/leagues/my burdan bak oradan bakınca lig gözükmüyor işte. ama ligi search ile aratınca çıkıyor, tıklayınca tabloda gözüküyorum. Anlamadım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 http://i.imgur.com/Qt74HpM.png tam bir kurdish morinho hmmmpphfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 çicek abbas olmuş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Rewendor said: Cons said: http://en.mcdonalds.fantasy.fifa.com/leagues/my burdan bak oradan bakınca lig gözükmüyor işte. ama ligi search ile aratınca çıkıyor, tıklayınca tabloda gözüküyorum. Anlamadım ben de. bende de çıkmıyor ya kürdishliga. belki sadece kürdo kardeşlerimiz görebiliyordur veya sadece ölüler de görebiliyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 eşki ligine join dedim, o da çıkmıyor. kısmet. Bu arada fıstık gibi oyuncu bulmuştum ucuza patlama yapacak, sonra nette gezinirken sakatlandığını öğrendim, yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 oo baya kişi olmuşuz güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 kadroları kaç kişilik kurdunuz? direk 11 kurup diğerlerini salladınız mı yoksa yedek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 bikaç tane de yedek koydum ben, ama geri kalanı çer çöp doldurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar