Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Kimler gidiyor? Var mı gidenler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=FHRFqivWu9g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 tek sayı olmuyomuydu la dönemler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 işte askere gitmedikleri böyle belli oluyor sdfsfds arada var patide 333 sondu demekki 334üm ben diye açanlar. ama belki de çift sayılar da gelmiştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 yok abi gayet sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 çiftler medic olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Ben bugün geldim.. hatta 2 saat önce girdim evime. BEN Mİ GİDEYİM YA BEN Mİ GİDEYİM? Sabır diliyorum giden arkadaşlara.. doya doya bilgisayarınızın demli çayınızın falan tadını çıkarın. sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Olm çok pişmanım ya. Bok gibi kasımı beklemedim kimse gitmiyor. Bunalıma girdim, sıçayım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 su salak köyde yedim be askerliği http://www.izlesene.com/video/bucakkisla-koyu/1162416 para verseler suyunu bile içmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Başvuruyu geri çekebiliyo muyuz ya? Bizim arkadaş gitmiş geçen geri çekmiş ama emin olamadım güvenemedim çocua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 ben de kasımda gidicem sanırım. geri çekmeyi de ilk defa duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 geçici erteleme yapıyorlar sanırım dilekçe filan veriyormuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Yani yapcağım şey Kasım'a çekmek olacak. Hoş kararsızım hala ama. bedelli falan olur mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 başlığı okumadım, ben mi gideyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Tamam abi ben gideyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 sene 2014 hala.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Bende yazın gidip aradan çıkarmayı planlıyordum ama azıcık daha ertelemeye karar verdim. İş durumuna göre Kasım döneminde gidebilirim. Dilekçe verdiyseniz ay sonuna kadar gidip eğer tecil hakkınız devam ediyorsa tekrar tecil ettirebiliyorsunuz hatta sitelerinde de yazıyor. Ben yapmadım ama araştırıp şubeyede sormuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 kıyamams ya. @dart panpa boşver geri çekme ne kadar erken aradan çıkarırsan o kadar iyidir. ha aslında biraz yanlış zamanı seçmişssin ama olsun. biraz güneşlenirsin ( bronzluk iyidir ), eğitimde bol olur. bu arada şafak 000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 ben agustosda gidiyorum yaklasık 1 senedir kacıyordum yasda 30 geldi artık doktor kontrolünden geciyorum su ara çürük verirlerse gitmicem vermezlerse gitcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 35 safakli 354 kd olarak tek onerim; gelmeyin lan kacin direk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 herkes medic mi lan patide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Dartanian said: Başvuruyu geri çekebiliyo muyuz ya? Bizim arkadaş gitmiş geçen geri çekmiş ama emin olamadım güvenemedim çocua Tecil hakkın varsa başvuru süresi dolana kadar geri çekebiliyorsun. Ben de yapmıştım, tekrar tecil istiyorsun, biraz homurdanıyorlar ama hallediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Abi hayatım boyunca hazır hissetmeyeceğim bi yere vatan borcu zırvalaması yüzünden gideceğime yanıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 337 olarak meh diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 354 kd olarak diyorum ki havacı olarak üstüne çavuş olarak gelirseniz rahat edersiniz yata yata askerlik yapıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar