Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Linus Torvalds da Macbook Air kullaniyor: http://techcrunch.com/2012/04/19/an-interview-with-millenium-technology-prize-finalist-linus-torvalds/ That said, I’m have to admit being a bit baffled by how nobody else seems to have done what Apple did with the Macbook Air – even several years after the first release, the other notebook vendors continue to push those ugly and *clunky* things. Yes, there are vendors that have tried to emulate it, but usually pretty badly. I don’t think I’m unusual in preferring my laptop to be thin and light. Btw, even when it comes to Apple, it’s really just the Air that I think is special. The other apple laptops may be good-looking, but they are still the same old clunky hardware, just in a pretty dress. Ben de Macbook Pro almam buyuk ihtimalle asla, ama 11" Air mukemmel bir cihaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 YAHU KARDEŞİM EYİR DEDİĞİN ALET DÜNYANIN EN İYİ SON KULLANICIYA YÖNELİK BİLGİSAYARIDIR. NOKTA. AKSİNİ SÖYLEYENİ OCAKTAN ATALIM. OTAĞIMIZDA ARTIK BARINMASIN AĞE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 MBA yerine ultrabook'larin touch-screen'lilerini tercih ederim sahsen. Bu arada potus pleb olabilir, kabine pc kullaniyor gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 26 da sezon finali yapın sonlara doğru sapıtmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 beyler kim yendi? mac mi windoz mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Bright said: asdasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 CERN'de Linux kullaniliyor. Bu arada DreamWorks o HP PC'lerde Windows kullanmiyor. Windows nedere burada? Hatta CERN kendisi sunu yapti kullanmak icin: https://www.scientificlinux.org Apple donanimi kullanmiyorlar. Oyleyse Windows daha iyidir. Nasil arguman bu kafam basmadi. DreamWorks OS X kullaniyor, Apple kullanmiyor demiyorum ben. Windows kullanmiyor diyorum, Linux kulllaniyor. Pixar da oyle. CERN de oyle. Oyleyse bu adamlar en iyi aracin Linux olduguna karar vermis. Siz cikip en iyi arac bu konularda da Windows diyorsunuz. Eger Large Hadron Collider Scientific Linux ile calisyorsa dunyanin en iyi isletim sistemi Scientific Linux'tur derim ben de ayni kafayla. Ne de olsa Large Hadron Collider bilimsel olarak geldigimiz en ust noktalardan. Gecen yil mesela insan uygarligi olarak en buyuk basarilarimizdan biri olan International Space Station'da tum makineler Linux'e gecti. Nerede herkesin bildigi en iyi arac olan Windows? Linux ama OS X'i ovmeye yol acabilir, OS X tam POSIX uyumlu bir *nix sistemi cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Gerçek bir erkek gibi yüksek kaliteye yüksek fiyat ödemek ne zamandan beri pleblik? http://obamapacman.com/wp-content/uploads/2009/08/medvedevsmacbook.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Gecen sayfada yazdigim ignore edildi bu arada, ya da tum dunya onlar degil denildi. Ise gelince cevap var, yoksa yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 trollüyor sallayın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 GERGE said: Linus Torvalds da Macbook Air kullaniyor: http://techcrunch.com/2012/04/19/an-interview-with-millenium-technology-prize-finalist-linus-torvalds/ That said, I’m have to admit being a bit baffled by how nobody else seems to have done what Apple did with the Macbook Air – even several years after the first release, the other notebook vendors continue to push those ugly and *clunky* things. Yes, there are vendors that have tried to emulate it, but usually pretty badly. I don’t think I’m unusual in preferring my laptop to be thin and light. Btw, even when it comes to Apple, it’s really just the Air that I think is special. The other apple laptops may be good-looking, but they are still the same old clunky hardware, just in a pretty dress. Ben de Macbook Pro almam buyuk ihtimalle asla, ama 11" Air mukemmel bir cihaz. aralarında dağlar kadar boyut farkı varmış gibi konuşmuş linus, neresi old chunky anlamadım. http://images.gizmag.com/inline/2014-macbook-air-vs-retina-macbook-pro-19.jpg http://images.gizmag.com/inline/2014-macbook-air-vs-retina-macbook-pro-18.jpg hatta retina ekran için bile 2 katı para verilebilir macbook pro'ya http://images.gizmag.com/inline/2014-macbook-air-vs-retina-macbook-pro-4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 11" olani kullaniyor Torvalds. Onda var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Gerge ne diyelim sana, %91 Windows: wikipedia.org Video editing Apple'dir OSX'dir diye geveleniyordu simdi bir anda PC ve Linux oldu, hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Bu da MBA diye sayiklayanlara gelsin: ultrabookreview.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Şunu soruyorum sana, cevap ver lütfen. Eğer en iyi Windows ise basım, metin işleme, görsel sanatlar, müzik, bilim (NASA ve CERN mesela) alanlarında neden Windows yerine OS X ve Linux kullanılıyor? Tüm dünya görsel sanatlar, basım, metin işleme ve bilimden oluşmayabilir ama çok önemli alanlar değil mi bunlarda? Görsel sanatlar diyince mesela afişlerden animasyona kadar onlarca alt bölüm var. Windows bunun dışında kalan hangi alanlarda neden lider? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 oglum ben ayfona mac`e falan para veren adamlarla, yardima muhtac adamlari ayni kefeye koyuyom, iki tarafinda destege ihtiyaclari var boyle topikler sayesinde verdikleri parayla ego boost oluyor, yasama 2 elle tutunmaya falan calisiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Bright said: Retina displayli son model MBP'ler kesinlikle upgradelenmiyor, ram/jack vb. parcalari direk yapistirilmis oldugu icin. Retinasizlarin ramler'i kolaylikla, hard diski biraz eforla upgradelenebiliyor. Bu ayip olmus ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 GERGE said: Şunu soruyorum sana, cevap ver lütfen. Windows bunun dışında kalan hangi alanlarda neden lider? Saydiklarin haric hepsi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 şimdi apple store'dan geldim ve 13" mba aldım. Torvalds reyiz'in de kullanması, doğru karar verdiğimi iyicene perçinledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Bright said: GERGE said: Şunu soruyorum sana, cevap ver lütfen. Windows bunun dışında kalan hangi alanlarda neden lider? Saydiklarin haric hepsi ? Neden? Teker teker ornekler verir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 cünküd aha iyi her konuda heryerde, ornek vermeye acıklamaya gerek yok. bana inanamıyosan tim cook'a sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Ayrica sunun nedenini de aciklar misin lutfen? http://cl.ly/image/3B1C07451s1w/Screen%20Shot%202014-06-16%20at%2010.47.01.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 GERGE said: CERN'de Linux kullaniliyor. Bu arada DreamWorks o HP PC'lerde Windows kullanmiyor. Windows nedere burada? Hatta CERN kendisi sunu yapti kullanmak icin: https://www.scientificlinux.org cern'de sunucularda SL kullanılıyor. terminallerde kullanılanlar kullanıcıya bırakılmış. ve sana açıkça şöyle söyleyeyim; scientific computing komünitesinde terminallerde neredeyse daima windows kullanılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 GERGE said: Şunu soruyorum sana, cevap ver lütfen. Eğer en iyi Windows ise basım, metin işleme, görsel sanatlar, müzik, bilim (NASA ve CERN mesela) alanlarında neden Windows yerine OS X ve Linux kullanılıyor? Tüm dünya görsel sanatlar, basım, metin işleme ve bilimden oluşmayabilir ama çok önemli alanlar değil mi bunlarda? Görsel sanatlar diyince mesela afişlerden animasyona kadar onlarca alt bölüm var. Windows bunun dışında kalan hangi alanlarda neden lider? CERN, neye benziyo bu? :) High def. http://www-visualmedia.fnal.gov/VMS_Site/gallery/stillphotos/2006/0000/06-0022-30D.hr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar