arcane Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 RNG miktarının herkes farkında ama pylonları kaldırmak bütün level ve mobları gözden geçirmekten uygulaması çok daha basit. yama ilk geldiğinde hala harrington proclatan ground objectler vardı mesela, hotfixlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 patch gelmis bugun. said: The Electrified monster affix now has a short internal cooldown Ghosts now run away less frequently and no longer fly through walls in Nephalem Rifts and Greater Rifts Rockworms can no longer spawn in Nephalem Rifts and Greater Rifts Key of Bones, Key of Gluttony, and Key of War are now group drops This means that, instead of players having an individual chance to find a key, that chance is now exists at the party level If a Key of Bones, a Key of Gluttony, or a Key of War drops, it will drop for everyone in the party at the time kadala The cost to purchase items from Kadala has been greatly increased The chance for Kadala to drop a Legendary item has also been greatly increased ilk gozume carpanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 şu an bakımda sunucular ve patch uygulanıyor işte. daha da önemlisi kadala'nın leg drop oranı greatly olarak adlandırılan biçimde artırılmış ama aynı şekilde istediği blood shard miktarları da yine greatly olarak yükselmiş. şu anda kimse bilmiyor ne kadar shard isteyecek item'ler için ama benim tahminim 5 adet olanlar 25'e falan çıktı herhalde. daha fazlası çok saçma olur zaten. bir de witch doctor'ların ağlamalarına daha fazla dayanamayan blizz, fetish'lerin ve dog'un health'lerini yine "greatly" yükseltmiş. bir de spirit vessel ya da spirit walk'tayken aşırı dmg yediğinizde normale dönme olayı da kaldırılmış. kısacası wd'lere gün doğdu denebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 said: The cost to enchant jewelry has been reduced from a Flawless Imperial gem to an Imperial gem gözlerim yaşardı be. anam ağlıyor aylardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Kadala'daki her parçanın bedeli 5x arttı. Buna göre tabiki her parçanın leg. olabilme ihtimali de 5x arttı. Bunun üstüne bir de 33%'lük bonus eklemiş Travis abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 zahmet olmuş paşaya, 10% yapmış drop rate'i. milleti nasıl düzen bir sistem varsa "ya biz onu veiled crystal için kullanıyorduk zaten o ne olacak?" diye sormuşlar adama ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Yüzük ve kolye enchanting için gem'in imperial'a düşürülmesi çok yerinde. Elimnde topaz kalmadı bi kolyeye socket açıcam diye. Kadala bence mantıklı olmamış. En büyük veiled crystal kaynağıydı Kadala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 veiled crystal sorun olacak yerden lootlamaya baslıcaz sarıları :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 kadala'yı doğru tahmin etmişim 5x artmış istediği shard miktarı tam olarak ama veiled crystal'den çok arcane dust problemi var oyunda ciddi. drop rate artırılması lazım bu durumda o da salak salak tavuk gibi yerden yem gıdaklar gibi item tıkırdatmaya başlicaz tekrar demek. kadala olmamış cidden leg drop chance artsa ne olur 25 tane istedikten sonra yine 7 tane alıyorum hepsinden çok afedersiniz baş çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Gangren said: Kadala'daki her parçanın bedeli 5x arttı. Buna göre tabiki her parçanın leg. olabilme ihtimali de 5x arttı. Bunun üstüne bir de 33%'lük bonus eklemiş Travis abi. Külliyen yalan, sabahtan beri 2k shard harcadım hep sarı/mavi item veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 2k shard = 80 parça item, doğal hiçbir şey vermemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 olorin84 said: veiled crystal sorun olacak yerden lootlamaya baslıcaz sarıları :( benim gibi old school adamlar zaten topluyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 JrStorMesT said: Gangren said: Kadala'daki her parçanın bedeli 5x arttı. Buna göre tabiki her parçanın leg. olabilme ihtimali de 5x arttı. Bunun üstüne bir de 33%'lük bonus eklemiş Travis abi. Külliyen yalan, sabahtan beri 2k shard harcadım hep sarı/mavi item veriyo. yaw rng olur da bu kadar mı yani. biraz önce 100 shard vardı 4x chest bastım 3 tanesi legendary cıktı saçmalık işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Adı üstünde abi rng işte. Bir ara ben şeye inanmıştım; shardlarla yüzük, müzük aldım bi' şeyler; 7 tane shard kaldı diyelim. O son kalanlar gidip 5 cost'luk bi' şey alıyordum, hop leg atıyordu. 3-4 defa üst üste denk gelmişti. Sonra tutmadı tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Kardeş ecil bürhur zumzum diyince cinlerin geleceğine de inanıyor musun? Pahahahahaha * bunu derken 500 shard biriktirip yatar, itemları sabah açarsam daha çok legendary gelir umuduyla yaşıyor * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 KADALA MUSLUKLARI AÇMIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Büyük yalan sürtük zerre yüz vermiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 benimkinden kaçak hat çekmişler heralde sizin musluga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Abi tonlarca shard harcadım furnace düşüreyim diye. Düşmeyince sıkıldım DH açıp onu gearlıyodum seasonda. Benim için yine değişen bişey olmıcak. Asıl 500 BS limitini arttırmaları lazım. Yapsınlar 2000 falan biriktirelim iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 aynen 2500 fln yapmaları lazım madem öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Sen gear yaptın mı ondan haber ver. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 T6 rift yapıyosanız benide çağırın arada, çok fena olmayan be gearım var,kendi başıma rahat rahat yapıyorum t6, ama işte sıkıcı oluyo Bnet id: Plusone#2856 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Şöyle bir sandık düştü bana hah sonuç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 yuh adama pandoranın kutusu düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Goblin vault boss dropu işte. Ama 3 leg düşmüş ne güzel. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar