Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2.1 Patchi oyunu gene kökten değiştirecek mi?

pulkas

Öne çıkan mesajlar

patch gelmis bugun.

said:
The Electrified monster affix now has a short internal cooldown
Ghosts now run away less frequently and no longer fly through walls in Nephalem Rifts and Greater Rifts
Rockworms can no longer spawn in Nephalem Rifts and Greater Rifts

Key of Bones, Key of Gluttony, and Key of War are now group drops
This means that, instead of players having an individual chance to find a key, that chance is now exists at the party level
If a Key of Bones, a Key of Gluttony, or a Key of War drops, it will drop for everyone in the party at the time
kadala
The cost to purchase items from Kadala has been greatly increased
The chance for Kadala to drop a Legendary item has also been greatly increased

ilk gozume carpanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

şu an bakımda sunucular ve patch uygulanıyor işte.

daha da önemlisi kadala'nın leg drop oranı greatly olarak adlandırılan biçimde artırılmış ama aynı şekilde istediği blood shard miktarları da yine greatly olarak yükselmiş.

şu anda kimse bilmiyor ne kadar shard isteyecek item'ler için ama benim tahminim 5 adet olanlar 25'e falan çıktı herhalde.

daha fazlası çok saçma olur zaten.

bir de witch doctor'ların ağlamalarına daha fazla dayanamayan blizz, fetish'lerin ve dog'un health'lerini yine "greatly" yükseltmiş. bir de spirit vessel ya da spirit walk'tayken aşırı dmg yediğinizde normale dönme olayı da kaldırılmış. kısacası wd'lere gün doğdu denebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

kadala'yı doğru tahmin etmişim 5x artmış istediği shard miktarı tam olarak ama veiled crystal'den çok arcane dust problemi var oyunda ciddi.

drop rate artırılması lazım bu durumda o da salak salak tavuk gibi yerden yem gıdaklar gibi item tıkırdatmaya başlicaz tekrar demek.

kadala olmamış cidden leg drop chance artsa ne olur 25 tane istedikten sonra yine 7 tane alıyorum hepsinden çok afedersiniz baş çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

JrStorMesT said:

Gangren said:

Kadala'daki her parçanın bedeli 5x arttı.
Buna göre tabiki her parçanın leg. olabilme ihtimali de 5x arttı.

Bunun üstüne bir de 33%'lük bonus eklemiş Travis abi.

Külliyen yalan, sabahtan beri 2k shard harcadım hep sarı/mavi item veriyo.

yaw rng olur da bu kadar mı yani. biraz önce 100 shard vardı 4x chest bastım 3 tanesi legendary cıktı saçmalık işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...