Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2.1 Patchi oyunu gene kökten değiştirecek mi?


pulkas

Öne çıkan mesajlar

Çok ilginç yenilikler içeriyor gibi.Burada ufak ufak koklatıyolar. : http://www.diablofans.com

Season mizın bi olaylar geliyo, bir de official ladder yapacaklar galiba ama onun için yeni karakter açmak lazım gibi birşeyler yazıyordu eski blue postlarda.

Expansion öncesindeki oyunun ilk köklü patchi gibi bütün mekanikleri değiştirecekler gene anlaşılan.

Dip Not:
Invoker setin set bonusunu tekrar düzenleyeceklermiş.Salvage etmeyin diyolar.

O kadar kas kır dök, bi sabah bi uyan hepsi yalanmış meğer.Ulan blizzard...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

season muhabbeti için yeni karakter açmak gerekecek evet.
stash, gold, paragorn falan tamamen sıfırlanıyor season karakterinde. season only legendaryler olacak, sadece tiered riftlerde düşecek, season bittiğinde de normal oyunlarda düşmeye başlayacak falan.rifti bitirme süresine göre loot miktarı artacak diye bişeyler de okumuştum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

µh said:

normal zorlukta lvl 70 itemlar düştüğü, kadaladan torment only legler çıktığı sürece hiçbir anlamı yok ladderın falan. umarım onlara bir ayar çekerler.


Yeni karakter yaratirken sececeksiniz seasonal mi degil mi diye gold, stash, ve jeweler/bs/enchanteriniz dahil hepsi sifir olark baslayacaksiniz seasonal secerseniz.

Season only legendary ler olacak,sezon sonunda main karakterinize aktarabileceksiniz.

Bunun yanindan Tiered Rifts gelecek, konsept diablo 1'in dipsiz zindan modeli olacak, indikce zorlasacak gibi gibi. Zaman bazli ya da moblarin caninin/dmginin artmasi gibi bir zorlastirma modeli olacak, henuz detaylar belli degil. Legendary gem'ler reward olacak gibi bir plan var simdilik.

Leaderboards gelecek, diabloprogress gibi sadece dps bazli degil, efektiflik ve gameplay bazli olacagi icin ciddi bir rekabet ortami olusturacak.

Leaderboards rakamlarina gore classlar balance edilmeye devam edecek. Yani hangi classin kac dakikada rift yapabildigi ortaya cikacak, gereken boost/nerf'ler buna gore yapilacak. Fair enough.

Ha 2.1 gelirken bu ozelliklerin yaninda balance patch'i olma ozelligide tasiyacak gibi duruyor, zira balance yapmadik ucundan dokunduk dedikleri su an ki surumde ciddi dengesizlikler mevcut ve bu sekilde tiered rift yaparken istenecek classlar net olarak belli. "monk,wd,crusader" disinda class almanin hicbir anlami yok acikcasi :/ O yuzden bir temel dengeleme yapilmadan tiered rift getirmezler diye dusunuyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sanmıyorum gear reset olsun her sezon.. ufak tefek upgradeler gelir bence, WoW gibi olmaz herhalde...

Bir de sezon başlayınca her char o sezona özel uniqueleri düşürebilecekse ve sadece isteyenler yeni char açıp laddera katılacaksa bence gayet güzel bir olay..

Ha eski charla oynamak anlamsız olursa her sezon açılışında o zaman herkes GG oynayan kalmaz pek..Sezonların ne kadar süreceği de önemli tabii..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sezonda eski karakterinle oynamaya devam edebilirsin, sadece sezon ödüllerinden faydalanamazsın. Gear upgrade olmayacak (ilvl anlamında tabi), sıfırdan kastığın karakter 70 olunca mainlerinde de kullanabileceğin epixler düşecek işte.

Gear reset de şöyle. Her yeni sezonda sıfırdan karakter açıp sezona başlamak gerekecek. Dolayısıyla full reset var sadece gear reset değil. Ha kastığın eski karakter büyük ihtimal kaybolmayıp standart karakterler roosterına düşüyordur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gear resetten daha komplike bir durum var.

Oyunda artık 4 mode olacak

Normal
Normal HC
Season
Season HC

İlk iki mode eskiden nasılsa aynen devam edecek. Season modeları her sezon tamamen resetlenmiş olarak başlayacak (item, karakter, paragon, banka aklnıza ne gelirse full reset). Sezon başlayınca sıfırdan bir karater açıp tüm sezon boyunca, bu tamamen resetlenmiş olan oyunu oynayacaksınız. Bu arada legendary gemler, bu sezona özel legendary item gibi özel ödülleriniz olacak.

Sezon bitince kastığınız char, kastığınız paragon, bankadaki item, gold, gem vs ne varsa normal moda geçecek (ya da HC kasmışsanız sezonu, herşey normal hc'ye geçecek)

Bu noktada sezon sıfırlanacak, sadece biten sezonda düşebilen bütün özel legendaryler normal oyunda da düşer hale gelecek. Yeni leegendaryler ile birlikte yeni bir sezon başlayacak.

Yani sezon oynamak size birşey kaybettirmeyecek, paragon exp dahil herşeyi sezon sonunda normal hesabınıza eklenmiş bulacaksınız.

Muhtemelen legendary gem almanın tek yolu sezon oynamak olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Remus said:

Solo düşündüydüm :) benim dandik legli hunterim 15M felan vuruyor. Burstte felan 30M'lara felan çıkyo dps. Bis itemlarla normal dpsi 50M'a çıkar diye düşünüyorum. Ama tamamen duygusal bir rakkam.


Partide 110-130M lara kadar cikiyor iyi bir DH dps'te, wizardda ondan biraz daha yukari cikiyor 120-150 diyelim, wd 350+ yapiyor, monkta keza 300+ la oynuyor.

Konu sadece dps'te degil, ben wizardla bu rakamlara cikmak icin kendimi yirtiyorum, surekli olum tehlikesi atlatiyorum kimi zaman atlatamiyorum oluyorum, wd filan gotunu yaydigi yerden bu rakamlari yapiyor, olmek gibi bir sikintisi hic olmuyor. Keza monk'ta oyle, crusader'da oyle. Diger classlar bu kadar yuksek survival'la ustune bu kadar da cok dmg'a sahip olunca, wizard ve dh icin oyun tabi biraz can sikici hale geliyor cunku istenmeyen sinif haline geliyorsunuz riftlerde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Nihlatak ne anlatıyon hacı sen 300 milyon dpsler bişeyler. Kim hangi gearla 300 milyon dps yapıyor nası bi dünya la o? Benim physical barbarım var boulder tossla 100 milyon vuruyor bufflarla falan, onu da her saniye atmak gibi bi şansım yok.


Iste dusun, sen her saniye 100m vuramazken adamlar her saniye 300m dan fazla vuruyorlar riftte ortalama :)

Ekranda cikan rakamlarin boyutu ile dps'iniz anlayamazsiniz. DPS damage per second demektir ve ortalama rakam verir.

Yani 20sn'lik bir periodda ilk 10 sn boyunca 1 milyar dmg kalan 10 sn boyunca 100bin vuran birinin dps'i (10*1milyar+10*100bin)/10+10 dur.

Rakamlari milyar ve bin olarak, toplam sureyide 10+10 olarak yazdim ki anlasilmasi kolay olsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...