Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Drill hatli blue soldier olursa belki alırım onun dışında ı-ıh. redden vazgecmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Aral ile bayilik anlaşması tamamlandı. Bundan sonra Aral'ın sattığı her ürün için bana gelebilirsiniz. Razer mouse,kulaklık vs. oyunlar falan filan hepsi dahil. Sitede sadece figürlü oyun CE'leri listelenecek tabii ki, onlar dış satış artık Sanal Pazar'dı vs. onların üstünden yaparız. Ayrıca yeni ürünleri bugün sonunda GG'ye de ekliyorum. Oradan da uygun kargo ve taksit seçenekleriyle alabilirsiniz. Gerçi siteye de World Card'ların tamamına 3-6-9 taksit eklendi. Oradan da alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Aral ile aynı fiyat mı yoksa bize kampanya yapcak mısın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 %10-%15 arasında değişir ürüne göre, oyunlarda %10 sabit olacak çünkü az pay veriyor aral da diğerlerinde 15 olur işte sabit diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 roccat kave 5+1 kaça gelir acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 kave bir süredir türkiyeye gelmiyor diye biliyorum ben, tabii dark daha iyi bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 ben 2 sene önce kave'i aldığımda aral stokları bitiriyordu, xtd hiç gelmedi zaten. anladığım kadarıyla roccat tr'de pek tutulmadı ondan yeni ürünleri getirmiyorlar. adamlara ryos mk pro'yu getirin diye yalvardım resmen ama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 aynen gelmiyor. Aral'ın stoklarında da yok. Biraz bakındım başka sitelerde de yok. Roccat'tan sadece Kulo'yu listelemişler. 240'a verebilirim. 280 liste fiyatıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 yok abi kave 5.1 süper görünüo. inat ettim bulucam ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Stok temizliği için getirdiğime pişman olduğum yegane ürünlerden birine büyük indirim yaptım asdf http://www.kaptanpanda.com/U51,93,pop-dx-monkey-d-luffy-marineford-ver-megahouse.htm MDLOP75 Bu hediye çeki ile 200TL'ye alınabiliyor. Bu hafta sadece birkaç forumda indirimi yapacağım. Ondan sonra Fırsat Ürünleri'ne düşürürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 bu cok guzel ama Tr.'de kimse bilmiyodur muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Çook eskiden uzaktan kumandayla kapışmaları konu eden bir anime vardı bu o mu diye sallayayım çünkü ismini hiç hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 kitap getirtebilio musun abi? evet ise şunları getirtmen mümkün mü? World of Warcraft: Jaina Proudmoore: Tides of War (2012) World of Warcraft: Vol'Jin: Shadows of the Horde (2013) World of Warcraft: War Crimes, (2014) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Darksun said: Çook eskiden uzaktan kumandayla kapışmaları konu eden bir anime vardı bu o mu diye sallayayım çünkü ismini hiç hatırlamıyorum. evet o :) Plawres Sanshiro Juohmaru, guzeldi ya baya izliyorum simdi tekrar nostalji oluyor, cocuklugum bununla gecmisti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Dworgian said: kitap getirtebilio musun abi? evet ise şunları getirtmen mümkün mü? World of Warcraft: Jaina Proudmoore: Tides of War (2012) World of Warcraft: Vol'Jin: Shadows of the Horde (2013) World of Warcraft: War Crimes, (2014) yani kitap ve çizgi roman için çok çabaladım yerel kaynaklar üstünden de hiç cevap bile vermediler. Şuan zaten kendi ürünlerime yoğunlaştığım içinde yurt dışından kaynak aramadım. Hani böyle alım yapabileceğim yer bilsem mutlak getiririm de şu sıralar çok zor gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 War crimes ı getirirsen bende alırım, amazondan sipariş verip patlamaktan helak oldum :D Çizgi filmin ismini öğrendiğim iyi oldu bir ara bakim bende, en son çocuk robotu otomatik hale getirmişti kumanda gerekmiyordu sonra kayboldu o seri hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 DarKRideR said: yani kitap ve çizgi roman için çok çabaladım yerel kaynaklar üstünden de hiç cevap bile vermediler. Şuan zaten kendi ürünlerime yoğunlaştığım içinde yurt dışından kaynak aramadım. Hani böyle alım yapabileceğim yer bilsem mutlak getiririm de şu sıralar çok zor gözüküyor. anladım abi sağol :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Darksun said: War crimes ı getirirsen bende alırım, amazondan sipariş verip patlamaktan helak oldum :D Çizgi filmin ismini öğrendiğim iyi oldu bir ara bakim bende, en son çocuk robotu otomatik hale getirmişti kumanda gerekmiyordu sonra kayboldu o seri hehe. diğer ikisi sende varsa satsana bana? hadi plz? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Yok ya buradan bulmak imkansız, daha ilk kitabı okuyabildim zaten. War crimes ı getirtmek için yine deli gibi kargo ödemekte istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 abi satsın istiyorsan breaking bad - dexter - mainstream dizi figürü gömeceksin bence. GOT yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 kaliteli dizi figürleri yok. dexter'ın ortalama üstü büstü var, 300TL falan kimse almazdı. Amerikalılar bile alıp yeniden boyuyor falan o yüzden yani, o zaman mükemmel oluyor gerçi asdfsd boya tonlamalarında sorun var çünkü Hani Breaking Bad içinde Mezco güzel figürler çıkardı ama hem dreamers, jbc de falan var sattılar hem de ben avrupadan getirtemezdim o dönem, japonyayı seçmiştim tek atımlık gümrük harcamam da, distribütörümde de yok. Ama Eylül de hem Breaking Bad'leri distribütörden hem de Sons of Anarchy ürünlerini falan alabileceğim. Avrupa'dan getirteceğim lotu da Ağustos ortasına falan sarkıttım. Belki ona da atarım birkaç şey Bunların dışında işte cidden dizi figürü diye bir şey yok şuan dünyada, aşırı popülerlerin çıkıyor arada kaliteli o kadar o da kısa dönem sonra bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Dworgian said: kitap getirtebilio musun abi? evet ise şunları getirtmen mümkün mü? World of Warcraft: Jaina Proudmoore: Tides of War (2012) World of Warcraft: Vol'Jin: Shadows of the Horde (2013) World of Warcraft: War Crimes, (2014) abebooks.com a bak. Ordan alıyorum ben kitap hep sıkıntısız geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 thanx bakayım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 http://i.hizliresim.com/PvB1z5.jpg http://i.hizliresim.com/Bo4a1M.jpg http://i.hizliresim.com/pv9bVr.jpg biç plis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 burası fakir muhiti gerçi ama yazayım ne olur ne olmaz dedim asdfasd bu Rodman figürü için görüşme yaptım ve 4+ adette %12 indirim alabiliyorum. Bu da son müşteriye standart ön sipariş indirimimle birlikte yaklaşık olarak 175TL civarında bir indirim demek olacak ki ürünün normal satış fiyatı 950TL. Tek şart var ama işte ekstra %12'lik indirimi kullanmak için gelecek ayın 8'ine kadar, yani 15 gün içinde parasını ödeyip alımı yapmam gerekiyor. Hani buradan sanmıyorum alan çıksın da eğer çevresinde vs. ilgilenen ve meraklısı vs. varsa söyleyebilirse iyi olur. Ben bir tane kendime çekeceğim, 3 kişi bulunsa yeterli. Ben sağa sola yazıyorum, söylüyorum hep bakalım. Destek plx, Facebook gönderisini bile paylaşsanız yeterli hatta. tabii üç kişi yeterli dedik diye tam üç getirmeseniz de olur, kapımız açık asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar