Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 tamam işte custom oluyor o da asdsdfsd el yapımı, özel tasarım vs. nasıl kalıplaştırıldığı önemli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Hacılar kapatıyorum işletmeyi sonunda karar verdim sdfsssd Malum sebepler biliyorsunuz. Biriyle görüşüyorduk devretme olayları için ama dün vazgeçti. Hani ilgilenen varsa devredebilirim de PM'den akabilir. Bunun dışında ürünleri stoktan düşürüyorum işte ilgilenen varsa gelebilir vs. Salı'ya kadar fatura keserim ondan sonrasında düz satış yaparım. Goygoyuna açık arttırmalara sokabilirim ürünleri de kalırsa elimde işte bakalım. SanalPazar ya da GG uygun sadfas Ürünlerle ilgilenen varsa PM'lesin, yardımcı olurum elimden geldiğince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Sideshow, Kotobukiya, Hot Toys tarzı ürünlerin olsaydı ilgilenebilirdim. Bol satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 kotolar vardı da işte kalmadı elimde hiç evet patır patır gitmeye devam ediyor stoklar asfasd got'lar (game of thrones) kaldı ama, isteyenlere direkt indirimi katlayıp gönderiyorum asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Evet, 13-14 parça fazlalık kaldı. Çoğunluk NECA'lardan, ilgilenen varsa burası için son teklif gibi bir şey yapıyorum :) Siteden bakıp sorarsınız işte kaldı mı vs. diye orayı hiç güncellemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 13-14 parçaysa sen yazsana abi buraya. uzun bi liste değilmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 sadfasfd dur akşam sanalpazar ya da gg'ye ilanları koyarım kalanlar için onları postlarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 sen bi listele de madem stoklarını bitiriyorsun beğendim bişiler olursa yardım edeyim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 anca toplayabildim. http://www.sanalpazar.com/dukkan/Kpc__u362725 tahmin ettiğimden çok varmış. 20 parça falan oluyor totalde ama olsun. Kendime ayırdıklarımı koymadım asdfsda bunlar indirimli fiyatları, normal fiyatları için benim siteye vs. bakabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 yeni konu açmayayım dedim asdfasd bir bok yedim http://www.amazon.com/gp/product/B00L0VKGQQ/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER şundan iki tane aldım yanlışlıkla, bir tanesini satıyorum. henüz yolda 6-7 gün sonra gelir tahminen de öyle işte :D kargo dahil 101 dolar ediyor. ben de aynı fiyata bırakıyorum. gümrükte kalacak vs. onlarda salaklığın bedeli olsun :( edit: ben farklı yerden aldım, abd de geç çıkıyor ürün. aynı fiyata aldım ama ben de; zaten japonya fiyatı bile 76 dolar mı ne. http://goodsmile-global.ecq.sc/phascawd00015.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 DarKRideR said: yeni konu açmayayım dedim asdfasd bir bok yedim http://www.amazon.com/gp/product/B00L0VKGQQ/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER şundan iki tane aldım yanlışlıkla, bir tanesini satıyorum. henüz yolda 6-7 gün sonra gelir tahminen de öyle işte :D kargo dahil 101 dolar ediyor. ben de aynı fiyata bırakıyorum. gümrükte kalacak vs. onlarda salaklığın bedeli olsun :( edit: ben farklı yerden aldım, abd de geç çıkıyor ürün. aynı fiyata aldım ama ben de; zaten japonya fiyatı bile 76 dolar mı ne. http://goodsmile-global.ecq.sc/phascawd00015.html kargosuz ürün fiyatına göre oluyor benim bildiğim gümrük kalma durumları, sorun olmaz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 iki tane var abi, 160 dolar. zaten sorun o, iki kere koymuşum sepete. confirm dedikten sonra fark ettim. paypalla ödedim. paypal bu tip durumlarda refund etmiyormuş. adamlarla görüştüm, iade olmaz kusura bakmayın dedi. sözleşme imzalama geyiklerinde paypalda iade olmaz yazıyormuş. elimde patladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 geldi satsuki, almak isteyen olursa diye hatırlatayım asdf http://www.youtube.com/watch?v=tzQ4bVqpFvA bu da yaptığımız boktan kutu açması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 bu satsuki halen duruyor, fiyat halen aynı. alın kurtarın ya da alacak birine yönlendirin sdafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 hem satsuki'yi uplamak hem de yeni konu vs. açmayayım diye şey ettim. http://www.sanalpazar.com/Bloodborne-Ps4-turkce__isp43381634 Bloodborne'u satıyorum. saveler gittikten sonra heves edip tekrar başlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 adam videoda figürün götü her gördüğünde gülmüş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 bir kere oluyor lan sdafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 time code? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Bi kutuyu çevirince bi de standa koyarken gördüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 "cinsel iceriklü figür ehe" ne la.. göte göt demeyen satsukiyi hak etmiyo demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 çocuklar izliyor oğlum, şebeklik yapmak gerekiyor az ne yapak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 ehehe got. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Saveler icin online storage kismina baktin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 baktım ya, gg :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 bıladborn satıldı, satsuki'yi de elden çıkarayım bu konuyu daha uplamayacağım plx sdafsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar