Gizli Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 saç uzunluğum yaklaşık 6 cm ve saçımı taradığımda tabii olarak nereden taradığıma bağlı olarak şu tarz bir görüntü oluşuyor bu olayı engellemek için yapabileceğim bir şey var mı? çünkü baya gıcık oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 böyle saç kesimini altkültürün yaşadığı kenar mahallelerdeki berberlerden başka yapan kalmadı, berberden erkek kuaförüne geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 abi saç kesimiyle alakası yok. o resmi sadece taramayla ortaya çıkan saçtaki sınırı göstermek için koydum edit:resimdeki ben değilim sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 saç ayrımını anlatmak için ne acılar çekmişsin ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 bu nasıl soru abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 böyle birşey dedilerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 ben bunu model sanıyodum doğuştan mı böyle oluyor bazılarının? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 sola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Enseni berber emmis Gizli, hemen degistir berberini. Bu berberlerin meslek hastaligidir. Zamanla ustalasip hic hissettirmeden emiveriyorlar. Her berberin emerek biraktigi iz farklidir ve bu diger berberlere "buna dokunmayin , benimdir" mesaji verir. Bir gun masaj ayagina contayi degistiriverirler, hemen degistir berberini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 @hunty +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 asjdlvavahkdflvakhsldvadvşakh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 erkek adam saçını taramaz, evde tarak bulundurmaz, yataktan kalktığı gibi katılır hayata pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 üniversitede öyleydi. yönetim kurulunun karşısına geçerken yemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 UZatmayın lan saçları, kestirin kısacık.Oh ne rahat . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Emaleth said: erkek adam saçını taramaz, evde tarak bulundurmaz, yataktan kalktığı gibi katılır hayata pls. biri bana seslenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Çoğu göttür enseye jilet atarlar gençlikten, bol bol gelin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 http://file2.npage.de/012113/77/bilder/2012_sac_modelleri_1.jpg şu şekilde tara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 böyle mk http://wac.450f.edgecastcdn.net/80450F/screencrush.com/files/2012/06/dumbanddumber1994720pbl.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 abi saç o ayırıyosun sonra niye ayrıldı diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Erkek adamın saçı mı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 DICKHEAD diye bağırasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 saçlı başka bi topak vardı buralarda, orda baya bi tavsiye vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Emaleth said: erkek adam saçını taramaz, evde tarak bulundurmaz, yataktan kalktığı gibi katılır hayata pls. omzumdan biraz kısa benim saçım. her sabah ayrı bir steampunk figürü olarak uyanıyorum bunanedemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 senko said: üniversitede öyleydi. yönetim kurulunun karşısına geçerken yemiyor. ben hala taramıyom, ykdan veya genel müdürlükten rahatsız olan olmadı daha manken misin la yoksa sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 bi genel müdür sallamaz ikincisi sallamaz ama illa sallayana denk gelirsin onun da riskini almam şu saatten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar