Vargath Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Sisteme antivirüs olarak ne basayım? Şimdilik beleş diye avg kullanıyorum fakat pek memnun değilim. Önerileriniz nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 MSE+Malwarebytes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 kullanmıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 şirkete webrootla bullguard aldıydım ucuz yollu.iş görüyolar.usbler temiz.ağda dolanan dosyalar temiz.gelen mailler tertemiz. arada yandex gibi virüse yakınsamış eklentilerle uğraşıyorum.onun dışında temiz olduk.tasarım masarım yapcaksan oyun falan oynayacaksan webroot iyi.sistemi yormuyo diyolar ya işte o hesaptan.bullguard biraz yordu gibi.autocadde zoom in zoom out işleri smoothluğunu yitirdi bullguardla.muhasebecilere verdim onu word excel muhasebe takılıyolar güzel güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Garanti Bankası bir yıllık webroot veriyormuş. Aç gibi yükledim . ehehe <3 faiz lobisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 senden tek bir isteğim var YAC diye bir virüs girerse engelleme abi. çok tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 kaspersky veya bitdefender. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Valla takım tutar gibi Norton kuruyorum ben sürekli. Kaç para istese veriyorum, her cihazıma lisans alıyorum, anneme eşime de hediye ediyorum. Hiç de etrafıma bakmıyorum daha iyisi var mı diye. Bilinçsiz kullanıcıya örnek miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 bilincsizin bayrak tasiyanisin abi sen zaten asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Avast uyarı vermedi diye Antivir'e geçtim. O da vermiyor. Bir yandan sildim diye üzülüyorum, bir yandan da üşeniyorum geri yüklemeye. Spider-sense olayında grandmaster olduktan sonra webshield olan beleş birisini kullanın. Auto-update açık olsun. Fazlasına gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 10 yildir falan antivirus kullanmiyorum. bi iki kere sehir disina uzun sureli cikarken annem desktp bilgisayarimi kullancak diye yukledim o kadar. yine bi iki kere annemin soktugu virus oldu onlari da temizledim devam ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Ben Norton 360 tavsiye ederim, yıllık indirim döneminde alırsan 29 TL falan oluyor. Eskisi gibi kasma sorunu yok, temiz güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 aynen bende norton 360 kullanıyorum, kasmıyor hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Win8 ile beraber kullanmıyorum artık. Zaten kendi şeysi var o yetiyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Avira fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 microsoft security essentials denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Ulan şey aklıma geldi. 18 yıl önce falan, kuzenime trojan yollamıştım, cdrom falan açıp kapıyordum, korkutuyordum. Sonra daha bilgili herifin biri dadandı kuzenime, pert oldu bilgisayar, format atmak zorunda kaldım gidip Asdfsdfaafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Cloud based seyler alin bence. Webroot filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 kaspersky ve n360 favorilerim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 hiçbişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 eset nod 32 tertemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 kullanıcı bilinç seviyesine göre: bilinçli: - orta: microsoft security essentials sıfır: kaspersky endpoint security 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 aramil said: kullanıcı bilinç seviyesine göre: bilinçli: - SADUHASDHUASDUHASDASDASDASFASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 aramil said: kullanıcı bilinç seviyesine göre: bilinçli: - orta: microsoft security essentials sıfır: kaspersky endpoint security 10 çokayıp :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 mse başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar