Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antivürüz konusunda kafalar çok karışık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şirkete webrootla bullguard aldıydım ucuz yollu.iş görüyolar.usbler temiz.ağda dolanan dosyalar temiz.gelen mailler tertemiz.

arada yandex gibi virüse yakınsamış eklentilerle uğraşıyorum.onun dışında temiz olduk.tasarım masarım yapcaksan oyun falan oynayacaksan webroot iyi.sistemi yormuyo diyolar ya işte o hesaptan.bullguard biraz yordu gibi.autocadde zoom in zoom out işleri smoothluğunu yitirdi bullguardla.muhasebecilere verdim onu word excel muhasebe takılıyolar güzel güzel.
Mesaj tarihi:
Valla takım tutar gibi Norton kuruyorum ben sürekli. Kaç para istese veriyorum, her cihazıma lisans alıyorum, anneme eşime de hediye ediyorum. Hiç de etrafıma bakmıyorum daha iyisi var mı diye.

Bilinçsiz kullanıcıya örnek miyim?
Mesaj tarihi:
Avast uyarı vermedi diye Antivir'e geçtim.

O da vermiyor. Bir yandan sildim diye üzülüyorum, bir yandan da üşeniyorum geri yüklemeye.

Spider-sense olayında grandmaster olduktan sonra webshield olan beleş birisini kullanın. Auto-update açık olsun.

Fazlasına gerek yok.
Mesaj tarihi:
10 yildir falan antivirus kullanmiyorum. bi iki kere sehir disina uzun sureli cikarken annem desktp bilgisayarimi kullancak diye yukledim o kadar. yine bi iki kere annemin soktugu virus oldu onlari da temizledim devam ettim.
Mesaj tarihi:
Ulan şey aklıma geldi. 18 yıl önce falan, kuzenime trojan yollamıştım, cdrom falan açıp kapıyordum, korkutuyordum. Sonra daha bilgili herifin biri dadandı kuzenime, pert oldu bilgisayar, format atmak zorunda kaldım gidip Asdfsdfaafs
  • Yeni Oluştur...