Kyra Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mal said: uykundan haz al anlamında dedim de (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 pardon sevistigim kizla karistirdim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 kızımız olursa adını hazal koyalım de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Kyra said: Mal said: uykundan haz al anlamında dedim de (tu) this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Ulan o kaadar adam cozum bulamadiniz mi. Kemal sunal filmdinde ( ya da sen uydur bisey) adam kiz arkadasina boyle bagirio de. Ne biliyim izlemiyorsa kardes payi isler gucler de olur. Yanika gidince seslendirmesini de yaparsin. Bitti gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Desene seni kıskandırmak istedim. Başka bir kızın adıyla hitap ettim ki kıskanasın. Yoksa öyle biri yok falan uydur buradan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 "Başkasıyla yazışıyordum yanlışlıkla sana geldi" de. İyice uyuz olsun =/ Zaten Hazaaaaall diye bağıran biriyle olduğunu fark ettiğinde ne yaparsan yap kurtaramayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Alpha ol. Buralarda takiliyordun, millete öneriler veriyordun. Alpha ol ve açıklama yapma. SUS VE OP diye bağır kiza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 hayattan haz allllll demek istedim de fgd edit: yazılmış ztn fghfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Ölü taklidi yap. -Hazal kim? -Hazal kim? -Mesaj atmışsın gece. -Ne mesajı? -(Mesajı Gösterir) -Ben atmadım. Hatlar karışmış türevi bir inkar Veya hiç kasma boşuna abi gg işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Hazaaalll diye yazınca aklıma şu geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Hatlar karismis lel qqnore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 geçmiş olsun ama o iş yatar hacı, sen hazala yürü yada belli ki dilek'e de özel bir şeyler hissetmiyorsun kıza açı kaçık söyle "ben çok eşliyim tek eşilik bana göre değil istersen sen de başkalarıyla görüş yada bitirelim ben daha fazla bu stresle götüremeyecem bu işi" de tamam derse ne âlâ demezse baş ağrılarından biri bitmiş olacak, ha kız da başka erkeklerle görüşürken kıskançlık krizine gireceksen dönüp bir de kendine bak böyle.. evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 fak badilik kurumunu kabul edebilecekse fak badi olsun drama çıkarmasın o da yoluna gitsin sen de hayatınıza devam edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 autocorrect yazdı de diyeceğim de onu da nasıl yazacak ki abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Lord_Argos said: caps Arkadaşlar ben bittim acil yardım lazım! Sevgilime yanlışlıkla az evvel yanından geldiğim kızın adıyla hitap ettim maalesef sabah o mesajı okuyacak ve diri diri gömecek :( 6 saatim var community feeling pls! maalesef bu işin fıtratında var... hiç olmadı, dün konusu vardı rte taktikleri kullan, sim kart lobisi de, kıza mesaj lobisi de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 autocorrectte ayar verilemiyor mu? mesela "dilek=HAZAAAALLLLL" gibi? arkadaşı şaka yapmış olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 barbu said: Alpha ol. Buralarda takiliyordun, millete öneriler veriyordun. Alpha ol ve açıklama yapma. SUS VE OP diye bağır kiza. stay calm and sus ve öp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Bence en mantıklısı doğrusunu yazmak Hazal ile aranda herhangi bir bağ yoksa onunla takıldık bu gün insan beyni işte dersin doğruyu söylemekten zarar gelmez. Ne kadar yalan o kadar sıvamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Ya abi direkman söyle piçliğine yaptı arkadaş diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 ulan paticik oyle bi komunite ki adami 2 kizla takiliyor diye kral ilan etmisler. yazik olm gg iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 ne oldu kapısına mı gitti kızın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 beter ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 o mesajın üzerine jhjuyasdfnkascasd gibi anlamsız karakterlerle dolu bi mesaj daha atsaydın sonrasında arkadaş ibnelik yapıyor diye yutturabilirdin ama vakit epey geçmiş onun için de. ya da sabah tekrar hazaaal yazarsın dediğimi uygularsın. arkadaş ibnelik yapmaya devam etmiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 01:20 de hazaaaal diye msj atıyosan biz napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar