Sam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Zahmet edip spoilerınıza hangi bölümden olduğunu da yazın bari. cidden girilmez şu başlığa dört hafta. Küfürü yedi geçen sayfada biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 5 ve 6 da leakmis mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 nette düşen bölümlerin görüntü kalitesi nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 8 e kadar leakmeiş 7 yi az önce izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 abi leaklemiş hep lan açıyorum açıyorum hiçbirinde dedeler çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Istari said: nette düşen bölümlerin görüntü kalitesi nasıl? Telefonla çekilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 2 ay got yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Jaegerjaquez said: 8 e kadar leakmeiş 7 yi az önce izledim valla mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 leakleyen onuda leaklemiştir link verinde izleyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 leakleyen onuda leaklemiştir özelden yazında izleyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 8 efsane be. Ned Stark. :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Fakerlara BAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 nerde var lan 8e kadar link hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 İlk iki bölüm artık baya baya alakasız gidiyorlar kitapla, misal Ceymi dorne a gidiyor mirselayı almak için. Kızım için gidiyorum falan diyor. Balon Swann olmayınca bunu göndermişler tamam da kitapla o kadar alakasız bi hareket ki acaba öldürecekler de böyle mi ölüme gönderiyorlar diye merak ediyor insan. Yanına Bronn ı alması sırf dizide karakter çok sevildi diye kesin lel Şurası tahmin ettiğim gibiyse kitap için de büyük spoiler olur. Sonra bizim deli karı var Bırayin Aryayı gördüğü yetmezmiş gibi şans eseri bide sansayı görmesi falan sdfsd iyice uçmuşlar. Kitaptaki hangi olayın spoilerı acaba diyeceğim de nereye bağlarlar hiç tahmin edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 kitabın dizisi olmaktan çıkalı çok oldu ceymi ceymi tek elle bi halt yiyemiyceğinden yanına bronn u eklemişler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Ceymi kitapta riverlandsdeki savaşı tek eliyle bitiriyor, boş ya da aciz bi karakter değil kesinlikle. De dizide iye iyice ezikliyorlar onu da anlamak mümkün değil. Serseyiye puppy eyes bakışlar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 oğlum kitabın riverlandslı jeymi kısımları o kadar iyi ki, of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 blackfish. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 ya ben spoiler açmaya korkar oldum şimdi 4den var 7 diyorsunuz 8 diyen olmuş arkadaş jon snow ne koymuş be çocuğu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 nerede 8 e kadar var sallıyor musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 6. sezon leakleri de çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 7.bölüm çok iyiydi ejderhalar bomba gibi olmuş. sansa o memeler neydi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 12. bölüm en iyisi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 sezon 1 full düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 moriarty said: 7.bölüm çok iyiydi ejderhalar bomba gibi olmuş. sansa o memeler neydi lan. cüce olm asıl cüce naptı lan öyle vay amk memeler 10 numaraydı ama damn son 9 ne zaman düşer acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar