aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 hintli degil misin olm sen, nasil camurun icinde gezmiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Emaleth said: bu arada, hazır bölümler bitmiş, konu dağılmış, çenem de düşmüşken; bugün remzi'ye gittim. bööle kitapları iyice elledim, evirdim çevirdim baktım filan, okuyim okumiym derken sıkıldım bıraktım. ilk kitabı okudum, çoook uzun sürdü iş güç arasında ve sonunda bitirince sıtkım sıyrıldığından 2'ye devam etmedim, aylar oldu. şimdi ediym diyorum ama yani 2. 3. ve 4. sezonu ikişer dikiş seyretmişken, kimin ne yapacağını bilirken hepsini baştan okumak zul geliyo. kafadan 4. kitaptan başlasam olmaz mı annecim? çok mü süper detaylar ve inanılmaz çogacayip harikasüperhemengel karakter gelişimleri var cidden? ne kaçırırım 4. kitaptan dalsam? ahaha sonra bi de GOT yerine yiğit karaahmet'in kitabını alıp çıktım dükkandan. neye niyet neye kısmet baya saçma oldu :P Emaletme ne olur, calis senin de olur. ( ikinci kitaptan devam et cankus ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Emalethdin Lannisteroglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Şu siteye subscriptionasdukhaıepoan gelsin artık, Emaleth'in yorumlarına sublanmak istiyorum ! Ayrıca son 3-4 sayfada kitap spocuları, dizicileri kendi aralarında bir spoiler çatışmasına sürüklemiş (well played), oyuna gelmemek gerek, onların istediği de bu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 aquila said: Emalethdin Lannisteroglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 axedice said: Seriyi bi defa bitirdim. Sonra o insightla karakterleri daha iyi anlamak için bi defa daha bitirdim. İkincisinde bile sıkmadı. Ama tabi ben çamurun içinde gezip sümüğümle oynamıyorum. Hani bilemedim... Bazi yerleri 40 kere okuyup ayakta Alkışlamak yetiyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 6 dan önce başlamak lazım bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Umarım altıncı kitap seneye diziden önce çıkar, yoksa diziden epey spoiler yiyecek gibiyiz. Mesela Bran ve Sansa bölümleri kitapta gelinen son noktaya hemen hemen ulaştılar; bütün sezon fazla bir şey yapmadan durmayacaklarsa beşinci kitaptan sonrasını da dizinin önümüzdeki sezonunda görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 sabun yaparlar GRRM'i oyle bisey olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=qmMiFCpRFBw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 belki de karakterleri unutturup şöyle sezon boyunca 1-2 kez gösterirler sadece, sonra ahan bunlar da vardı şimdi görün cümbüşü modelinde ortaya fırlarlar. şahsen ben kayıkla açılan baratheon piçinden böyle bişey bekliyorum sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 @Sam o videoyu gördüm de spoiler falan akıyodur diye izleyemedim var mı kitapla bir ilgisi karakter unutturma olayı olası epey, rickon stark bile yok ortalarda hala ne oldu o çocuk ben mi kaçırdım bir şey oldu da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 kitaptan birşey yok, sadece dizide geçen çarpıcı kısımları seyrediyorlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 offf arkadasimiz yok diye su keyfi yasayamiyoruz. fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 kitap kitap diye kaçırdınız bütün arkadaşlarınızı dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Onun hiç bir zaman arkadaşı olmadı biraz daha farklı durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 abi birşey sorcam spoilersız emaleth kız mı son 7-8 sayfayı okudurm her postundan sonra umut sarıkaya karikatürleri misalı 30 tane adam ardından quotelayıp EVET EVET BEN DE ÖYLE DÜŞÜNDÜM BRAVO PELİNSU yapmış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 kosküçümen kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Kız olmasını geçtim 14/f/ist bide. Yaşı küçük olduğu için abi sevgisiyle yaklaşıyoruz şimdi yanlış anlaşılma olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Tori said: abi birşey sorcam spoilersız emaleth kız mı son 7-8 sayfayı okudurm her postundan sonra umut sarıkaya karikatürleri misalı 30 tane adam ardından quotelayıp EVET EVET BEN DE ÖYLE DÜŞÜNDÜM BRAVO PELİNSU yapmış sdfevet , yaşı otuzun üzerinde , evliydi bide galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 kız ama Pelinsu diil yani biraz toto ister ona pelinsucanmış gibi yaklaşmak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Tori said: abi birşey sorcam spoilersız emaleth kız mı son 7-8 sayfayı okudurm her postundan sonra umut sarıkaya karikatürleri misalı 30 tane adam ardından quotelayıp EVET EVET BEN DE ÖYLE DÜŞÜNDÜM BRAVO PELİNSU yapmış sdf aahahahahshsdasd tespite gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Tori said: abi birşey sorcam spoilersız emaleth kız mı son 7-8 sayfayı okudurm her postundan sonra umut sarıkaya karikatürleri misalı 30 tane adam ardından quotelayıp EVET EVET BEN DE ÖYLE DÜŞÜNDÜM BRAVO PELİNSU yapmış sdf Bayan olduğunu bilmiyorum ben (yazı tarzından elbet olabilir dedim) ama yazdıkları benim de genel düşüncelerimi ifade ediyordu. Kalp kalbe karşı derler deyip bir bağlama çabasına girmeyecektim yani asdf CollegeHumor videosu çok iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar