AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Bak bu dizide olmeyecek karakterleri yazim sana, tamamen tahmin. Olurlerse bu adamin senaryosu yurumez Melisandre Arya Littlefinger Varys Tyrion Ser barristan( ne alaka lan ben de sasirdim) Mance rayder Stannis Jamie lannister Daernys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 mance olur gunun birinde danny de olse keske salak kari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 listenin yarısı ölüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 o listenin yarısı ölecek bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 kezban daenerys ölse keşke hakkaten. orduyu ve ejderleri'de barristan'a all follow etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 AtlaraFisildayan said: Bak bu dizide olmeyecek karakterleri yazim sana, tamamen tahmin. Olurlerse bu adamin senaryosu yurumez Melisandre Arya Littlefinger Varys Tyrion Ser barristan( ne alaka lan ben de sasirdim) Mance rayder Stannis Jamie lannister Daernys bu listedeki ölebilecek karakterleri yazayım melisandre littlefinger mance stannis jamie daenerys de ölür ama geç ölür hatta ölümünü iple çektiğim karakterlerden nefret ettiğimden değil ama çok güzel ölücek diye tahmin ediyorum hatta varys de ölebilir ya ama emin olamadım birinin ayağına çok sağlam basması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 varys ve littlefinger ikilisi bence tek ölmicek adamlar. herkes gider bunlar kalır sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 grrm seriyi bitirmeden ölmesinde, geri kalan herkes ölebilir ya np, her kitapta 3-5 kişiyi rahat öldürecek kadar çok karakter var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 littlefinger fazla yüksekten uçuyor kanatları erir yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Jon snow lord commander olsun lan. Mance'e de bize saldırcan da ne olacak ağa kal işte orda karışan yok eden yok emenike neyin derdindesin, en iyi adamlarını öldürdüm zaten cağnım yigretim gitti dicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 nası karışan yok olum.whitewalkerlar tecavüzmü etsin adamlaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 rahat dürtüyo bilader milleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 whitewalkerların bişi yaptığı yok ya kaç tane kitap çıktı arada bi gözüküyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Norak said: grrm seriyi bitirmeden ölmesinde, geri kalan herkes ölebilir ya np, her kitapta 3-5 kişiyi rahat öldürecek kadar çok karakter var zaten. iyi hoş diyorsun da sonunu neye bağlayacak bilemiyorum valla. 15 kitap falan lazım tamamen bağlanması için bence. veya Buz Kafalar white walkerlar birden diyarın hmmmına koydu. arya marya hep öldü. -SON- gibi bişi lazım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Saeros said: AtlaraFisildayan said: Bak bu dizide olmeyecek karakterleri yazim sana, tamamen tahmin. Olurlerse bu adamin senaryosu yurumez Melisandre Arya Littlefinger Varys Tyrion Ser barristan( ne alaka lan ben de sasirdim) Mance rayder Stannis Jamie lannister Daernys bu listedeki ölebilecek karakterleri yazayım melisandre littlefinger mance stannis jamie daenerys de ölür ama geç ölür hatta ölümünü iple çektiğim karakterlerden nefret ettiğimden değil ama çok güzel ölücek diye tahmin ediyorum hatta varys de ölebilir ya ama emin olamadım birinin ayağına çok sağlam basması lazım tyrion ve dany çok torpilli karakterler.biyerdem çıkartırmı bu torpili grrm bilmiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Kitapları okumadım, hayvan gibi tahmin yapıcam şimdi. Dany'nin ölümü böyle çok spekteküler çok janjanlı epik bir şekilde ejderler yüzünden olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 işte en son 8 kitap olabilir 7 yerine diyorlardı dsf son kitapta patpatpat öldürür birilerini benim tahminim. 2 kitap arası 4 sene minimum zaten :p dizi kitabı yakalayacak kesin yani, seriye saçma bişiler olcak orda eminimki, hbo tarihindeki en çok izlenen dizisine hadi la ara verdik 3 sene yazsın kitabı demez büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 10 ay ara veriyorlar zaten, o bile saçma yatarak para kazanmaca ya ohh asfdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 büyük olasıkla öyle olucak ama adam yazmazsa ne yapacaklar ne anlatıcaklar dizide yada bu yazar anlatıcak herşeyi ona göre çekilce bir şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 dizinin yazarları biliyor zaten sonunda az çok ne olacağını. GRRM söylemiş zaten her şeyi. Dizi kitapları yakalayınca da geçip devam edicek işte. Bildiklerine göre yazıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 bu dizide ölmeyecek tek adam Hodor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 AtlaraFisildayan said: Bak bu dizide olmeyecek karakterleri yazim sana, tamamen tahmin. Olurlerse bu adamin senaryosu yurumez Melisandre Arya Littlefinger Varys Tyrion Ser barristan( ne alaka lan ben de sasirdim) Mance rayder Stannis Jamie lannister Daernys Seni irili ufaklı sürprizler bekliyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Ya abi ben şeyi anlamıyorum. Bütün insanlık haykırıyor KİTAPTA BÖYLE DEĞİLDİ, DİZİ SİR ÇÜKÜTAY KARAKTERİNİ PİÇ ETTİ, ŞUNU DİZİYE HİÇ KOYMAMIŞLAR falan diye. 10 bölüm yapıcağına 13-14 bölüm yap, hem böyle bookfagler çıkmasın, hem daha doyurucu olsun bir ay daha sürsün, hem daha çok para al kanaldan ratingden hede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 bu is planini hbo'ya sunsana, belki seni producer yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 yetiştiremiyor adamlar. Baya 10 bölüm bile zor yetiştiriyoruz diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar