Cute Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Barristanı göremediğim bölümlerde depresyona giriyorum.Kitablarıda okumadık sezon beklemek zor olacak, sezon 4den itibaren dalsam kitablara geç olur mu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 guzel bolumdu. arada baska seye gecerler mi diye korktum sadece bunu cekmis olmaları super olmus. giant v 6yı adam gibi gostermemis olmaları huzunlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 giant dediler hulk çıktı. nasıl kaldırır o kapıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 hulk sa kaldırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 arkadaşı ölünce berserk açtı ayıoğluayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 olan ygrite oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 ygritte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Cute said: Barristanı göremediğim bölümlerde depresyona giriyorum.Kitablarıda okumadık sezon beklemek zor olacak, sezon 4den itibaren dalsam kitablara geç olur mu :/ Hatırladığım kadarıyla daha 3. kitabı anca bitirdiler zaten, her sezon bir kitap değil yani. Hem olaylar 10 bölüme sığsa özensiz olacak diye, hem de amca baya yavaş yazıyor diye heralde :p Zaten 2 ay dizi, 10 ay ara var, okursun rahat rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 3. kitap da iki parça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 "Üçüncü kitap" yani sonuçta abi. Benim okuduğum baskı tek ciltti, sen büyük basarsın 4 cilt olur. Diziye kriter değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 işte istenilen adralin seviyesi bu ya güzel savaştı ikinci bölümü artık final yaparlar kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Stannis baboş gelir diye düşünüyorum son bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 cincırı vuran piçovskinin surata çok güldüm lan dfjdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 edit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 "Max Damage" said: GONDARCENGIZ said: cincırı vuran piçovskinin surata çok güldüm lan dfjdf Üzülmedim hiç, hatta fatboy vursaydı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 what happens to wall stays in the wall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 9 İfrit'e çok güzel çaktı çocuk, helal olsun. Anasının, babasının kanını yerde komadı. ilk sezondan beri devam eden bütün brolar öldğ neredeyse. Yalnız 100 adam dediler, sadece thenn lead, thorvald ve ifrit 30 temizledi 20şer saniyede. Ona rağmen nasıl yendiler, matematik acayip olmuş heh. frey esiri olan kuzen mance'a gelip bıçak saplamalı aslında. stantard gelecek diye bekledim ama gelmedi, jon'a mı bitirtecekler olayı cidden acaba. Yalnız son bölümü de sırf wall yaparlarsa facia. Tyrion ne oldu filan 10 ay beklenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 tyrion'u diğer sezona atarlarsa ana bacı kufur ederim sdfs bölüm güzeldi ya bize böyle bölümlerle gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Ygritte'i hiç sevmiyordum, ölmesi iyi oldu. Hatta Ygritte'i öldüren çocuk süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Iste diğer bolumler böyle olmaliydi. Adeta bir helms deep gibiydi. Wp nights watch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Anlaşıldı millet tak tuk meydan savaşı bekliyor her bölüm. Hala kötü diyen çıkmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 bölüm bölünmeyince güzel oluyor ya. hepsinden 3 er dakka göster sıkılıyorum ben şahsen. hani keşke bölümleri hep bi taraf ağırlıklı yapsalar ordan ilerleseler. en azından yarı yarıya yapsalar yine iyi. böyle bi duvarda kalınca iyi geldi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 bi 20 yıl sonra bizimkilerde böyle dizi çekermi acaba gdsgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 okcu cocugun kafa onayi ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Sanırım bu sezon,bu zamana kadar izlediğim en iyi bölümdü 9. bölüm. helal olsun adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar