AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 ileriki bölümlerde çok tepki vermez bence insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Sezonun son sahnesinin şaşırtacağına eminim. Tabii kitaptaki gibi biterse, ama büyük ihtimalle sahnenin özü değişmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 bence theon gıreycoy ölcek ve hepimiz dilimizi yutucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 madcow said: bekle hele neler olucak postlarını cok sevioyurm. asdf "daha dur bunlar bir sey degil" "ABİ ŞÖYLE SÖYLEYEYİM, BU ÇOK BASİT Bİ OLAY" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 bazen hicbisey olmicak olsa bile yazmak keyifli asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 theon öldü zaten. çok yaşa reek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Feamer said: açık link verelim, tıklayın büyüsün http://awoiaf.westeros.org/images/e/e7/Map_of_westeros.jpg rahmetli bu haritanın neresinde kalıyordu abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 reek de, balon babası da ölsün, o sub-plot bitsin. yara da yarsın remzi'yi. kalanları da thenn'ler yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Deathnote seyretmeyi xyz ölünce bırakmıştım. Burda o hayal kırıklığına denk bi karakter kalmadı galiba. Bi Tyrion var, onu da göstere göstere yemiycekler heralde :/ No. Bronn ölürse darlanırım, ama o yeteri kadar shock value taşımıycaandan grrm tenezzül etmez. Zaten kitap tayfası bu kadar tatavayı Bronn için yapmaz. Bran daha gitmez, henüz plotta yeteri kadar can alıcı bi karakter diil. Önemini artırmadan yemezler onu. Hem zaten çok da fifi. Çirkin ergen nolcak. Rickon zaten kayıp ve önemsiz. Osha da şimdilik ööle. John Snow'u yeteri kadar sevmiyorum, bu bakımdan meh. Ölebilir. Little finger çok kötü ve sinsi olduğu için o da ölmez. Lazım daha o kaç kitap doldurucak dalavere için. Varys ölürse çok sinirlenebilirim bak :( Ama kim niye öldürsün? Khaleesi'ye Drogo'ya üzüldüümün yarısı kadar üzülmem. Rahatlıkla ölebilir bence ki herhalde o da diil. Daha tam drama başlamadı bile o tarafta. Cercei ölse bayram olur, o yüzden o da olmasa gerek. Ee? Tywin gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 tywin ölürse ortalık karışır. ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 izledigim milyon animeden geriye bir tek deathnote kalmisti, bu siralar ona baslamistim 6-7 bolum gittim. Sanirim bu konunun kaderi bu, GoT dan yemesekte devamli biseylerden spoiler yicez. muthis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 arya var daha.. brann daha ölmez kitaplara başlıyacam emenike böyle olmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 kafasıyla seyredenler ile götüyle seyredenler arasındaki ayrımı gördük biraz önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 sör corah çok sinirlenmiş ve ya benimsin ya kefenin diyerek kalisiye gözdağı vermek için ejderlerini zehirlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 KHaRoN said: izledigim milyon animeden geriye bir tek deathnote kalmisti, bu siralar ona baslamistim 6-7 bolum gittim. Sanirim bu konunun kaderi bu, GoT dan yemesekte devamli biseylerden spoiler yicez. muthis. :( pardons. Aklıma da geldi ama hem konu alakasız hem de 10 yıllık dizi oldu artık diye takılmadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 tywin başgan da olmasa o king's landing darmaduman olur, daha kötüsü stantard'a kalır meydan. kalisi lincoln unuttu westeros'u. cül sezar'ın ordusu duvarda bir şekilde takılacak ama sanırım, westeros'u işgal etseler entrika yapacak ortam kalmaz çünkü. KHaRoN said: izledigim milyon animeden geriye bir tek deathnote kalmisti, bu siralar ona baslamistim 6-7 bolum gittim. Sanirim bu konunun kaderi bu, GoT dan yemesekte devamli biseylerden spoiler yicez. muthis. yalnız death note anime için sixth sense gibi birşey ya, izlemeyen kalmamıştır diye söyleniyor o yani. kötü olmuş yine de. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 tyvin ölmez ya abartmayın. tyvin'in ölmesi demek kalisinin ölmesi gibi bişi. lannister'ları bu kadar erken bitirmez george. tek kollu sawyer nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 İşte tam da o yüzden tywin gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 KHaRoN said: izledigim milyon animeden geriye bir tek deathnote kalmisti, bu siralar ona baslamistim 6-7 bolum gittim. Sanirim bu konunun kaderi bu, GoT dan yemesekte devamli biseylerden spoiler yicez. muthis. abi geçmiş olsun kötü olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 KHaRoN said: izledigim milyon animeden geriye bir tek deathnote kalmisti, bu siralar ona baslamistim 6-7 bolum gittim. Sanirim bu konunun kaderi bu, GoT dan yemesekte devamli biseylerden spoiler yicez. muthis. Anılcım kusura bakma da pahahaHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 altıncı hissim çok kuvvetlidir jaime gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Ren said: sör corah çok sinirlenmiş ve ya benimsin ya kefenin diyerek kalisiye gözdağı vermek için ejderlerini zehirlemiş çok farklı bi yöne gidicek bence o http://37.media.tumblr.com/ff0f873d4db5ea66fc9ca607e6edfed2/tumblr_mk6l2nDa6p1rqd2q5o1_500.jpg http://d4a06ozlj5d11.cloudfront.net/wp-content/uploads/2013/06/Jorah-the-Explorer.jpg https://i.imgur.com/8CXSOzx.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Game of Thrones başlığında Death note spoilerı yemek ahahahah This is paticik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 jorah aslında orda kendini kalbinden bıçaklamalıydı. demek aşkı yalanmış sdfs fakat klişe bir şekilde dönüş yapacak gibi geliyor. yani lotr sam gibi. jorah biraz yürüdükten sonra kalisiye kendini affetirecek lembas kırıntılarını bulur. ve onu kurtarır geri döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 westeros işçi devrimi hangi kitapta gerçekleşecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar