dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 izlemedim daha da, hayal edemedim neyi değiştirdiklerini, öm leyin seyretmeyeyim çok kötüyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 sezon finalı mi şimdi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 o druid neydi simdi olayi ne onun. sıkıcıydı yine cok gereksiz 1 saat birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Aradaki farkların özetini okudum da yazılanlara göre atmosferin içine etmişler dizide. Akşam olsa da izlesem, kendi gözlerimle görsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 adamlar diziyi ucuza çekmek için ipnelik yapıyor resmen ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 izlicem 10 dkya neler değişmiş ne olmalıymış yazın da izledikten sonra ona göre küfür edeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 rage ya stannis sahnesini evil müziğiyle sunmak nedir lan ne yaptı bu adam d&d'ye bu kadar evil'ın allahıymış gibi gösteriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 oha adamlar explosion yapmışlar ya lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Clauvn said: adamı civciv gibi kutuya koydular ne var efendim bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 asdasd çok güldüm lan bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 neyine güldün abi mis gibi bölüm yapmış adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Spoiler Kitabı okuyup, Hound'un kaderi hakkında optimist düşünenlerden biriyim, şu sahneyi ekleyen senariste kafam girsin, karakter degrade oldu, o salak karının ne işi var orada ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 kitap finali ile dizi finali arasında ki farklar, fazlalıklar neler anlatın çatır çatır spoiler verin acımayın vurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 MEH, pek havaya giremedim.Herhalde beklenti yüksekti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 olm kitapları okuyup okuyup diziyi beğenmeme tavrınıza hastayım. mis gibi bölüm oldu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Yalnız şuda var, martin büyük ihtimalle kafasındaki bütün fikirleri ileriye yönelik olarak da dizi senaristlerine verdi ve senaristler bu ileriye yönelik fikirleri de şimdiden yetiriyorlar gibime geliyor bu yüzden de kitap okuyanlara garip geliyor bazı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 yok abi öyle değil sanmıyorum kitaptaki anlatım daha gerçekçi kalkıp dizide ekstra sahnein yada sohbetlerin anlamı yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Flassh said: kitap finali ile dizi finali arasında ki farklar, fazlalıklar neler anlatın çatır çatır spoiler verin acımayın vurun İlk aklıma gelenler: Hound ile ilgili değişiklik Hound'u Brienne öldürmüyor. Bir bar kavgasına karışıyolar; ağır yaralanıp bir ağacın altına çöküyor. Arya da onu öylece bırakıp gidiyor. Bölümün sonuyla ilgili değişiklik Jaime ve Tyrion arasında geçen konuşmalar var. Tyrion babasını öldürme kısmını sırf "sen beni öldürmeye çalıştın al ben seni öldürüyorum. Ha bi de shae'yle yatmışsın" diye işlediler bölümün sonunu. Kitapta öyle değil. Asıl olay, Tyrion'ın ilk karısı hakkında babasının yalanlarını Jaime'den öğrenmek (ki babasının emriyle Jaime'nin yaptığı şeylerde var). Bunun üstüne Tyrion hatta Joffrey'i de ben öldürmüştüm zaten diyip çıkıyor.O sırada hatta Jaime aha çükü tuttuk diye içinden geçiriyor kitapta. Babası da tuvalette "senin ilk karın orospuydu" diye iyice gaz verince Tyrion'a, babasının bağırsaklarını döküp kaçıyordu işte. Hatta Shae'nin mahkemede yaptıklarından sonra onu yatakta görünce üzülmüyor bile. Tatava yapmadan öldürüp geçiyor. Bir de Varys burda gönüllü bir şekilde yardım ediyor gözüküyor da aslında Jaime bunu tehdit ettiği için Tyrion'ın kaçışına yardım ediyor. Bran Stark'lı kısım ile ilgili değişiklik Mağara girişinde onlara iskeletler değil White Walkerlar saldırıyordu diye hatırlıyorum; ama buradan çok emin değilim. Tekrar bir bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Dizi versiyonu daha iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 hound bar kavgasi degil. daha onceki bolumlerden birinde biter ve pulliverla karsilasiyolardi iste, orda aldigi yaradan dolayi oluyodu it brienne in sacma sapan bi sekilde bunlara rastlamasi gercekten bok gibi olmus. ama dovus fena degildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 ahmedinejad said: olm kitapları okuyup okuyup diziyi beğenmeme tavrınıza hastayım. mis gibi bölüm oldu işte. seyir zevki değil ki abi olay, original content koyacam diye plotholelar, karakterlerin yaptığı hareketlerin sebepsizliği, tutarsızlığa sebep oluyorlar. kimse bana locke'un bran'i kaçırıp nereye götüreceğini açıklamaya kalkmasın valla, amaç neydi yani, wall'un kuzeyindesin lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 o da cok sacmaydi cidden. tam bir turk filmi gibiydi locke ve bran in cadirda gecen sahnesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 o locke sahneside mi uydurmaydı hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Marty said: hound bar kavgasi degil. daha onceki bolumlerden birinde biter ve pulliverla karsilasiyolardi iste, orda aldigi yaradan dolayi oluyodu it brienne in sacma sapan bi sekilde bunlara rastlamasi gercekten bok gibi olmus. ama dovus fena degildi bu boynuna aldığı yaktırmadığı yara mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 o kadar net hatirlamiyorum yaktirmiyo muydu ne oluyodu da, enfeksiyon falan kapiyodu biter in isiriktan. arya da dizideki gibi birakip gidiyodu oldurmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar