Laorx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 dün gece indi, beklemedeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 yanlış yere yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 story mode güzel olmuş baya. Oyun da injustice'den iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 oyunu 3gb ön yükleme yaptı kalan 27 gb yi ne zaman indirecek :S bir de saat kaç gibi açılıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 o değilde anasını sattığımının oyunu steam de 89 ₺ iken ps store'ın birinde 59 $ diğerinde neden 209 ₺ ? bu nasıl bir kur anlayışı anlayamıyorum gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 story mode kanal d'de gece 1'den sonra yayınlanan b movielerden hallice iste. story mode shinnok'u cassie cage ile dövmek... abv ed boon haha. bari raiden ile pataklayaydik adami be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 oynayanlar steam den almadı mı oyunu ? steam de hala oyun release olmamış görünüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ya oyun felaket hantal geldi bana sabah işe gitmeden bi bakayım dedim o mk dinamiği falan pek yakalamdı tekken e kaymış gibi biraz yada bana öyle geldi sabahın köründe bi oyun attım. scorpion seçtim 3 tane specli geliyor işte ninja master of flames bide bişi daha vardı kılıç kullanan birini seçtim ama scorpionun diğer özelliklerini kullanamadım bi türlü neyse bakarım akşam daha detaylı bişiler yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Steam den aldım. Dün gece 00:00 dan sonra 3gb oyunu yükledi. Şuan oyuna giriyorum single fight dediğim anda oyundan atıyor. Var mı aynı sorunu yaşayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Crash sorunu herkeste var şu an, Steam reviewlarında matrak incelemeler dönmüş baya. Best menu simulator ever diyen var hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Ya böyle saçma bişey olabilir mi? Ayın 13 ü çıkış tarihi gözüküyor steam den alıyoruz ve mallıkları yüzünden oyun crash ve hala bir çözüm üretemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 aksam olsa da oynasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 alla alla oyun tam açılmadı mı dl mi olmadı 5 tahe champion var diğerlerini seçtirmiyor online kapalı psn download gozukmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 release biraz patlamış sanırım, ağlıyor herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 master race e yakismadi bu release ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Crashi fixlerlerse incelemeler hızla toparlanır umarım. Oynamayı başarabilen azınlık kesim çok memnun kalmış çünkü. Öte yandan çıkış tarihi kötü geçen bir oyunun geleceğinin çok parlak olduğuna da pek rastlamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 443 MB yama yüklüyor şuan sanırsam düzelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Bitmedi üstüne bir 405 MB daha yüklüyor lan 800 mb yayınla işte alla alla. Fail üstüne fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Sorun steamde launch zamanından önce eksik releaselediler diyenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ps4 te kaymak gibi akiyor oyun, tek platforma takili kalan pleblere duyurulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 pre-load saçmalığı çıkarmışlardı dün akşam. 3gb şimdi yükleyin sonra oyun içerisinde geri kalanı yüklenecek arka tarafta diye bi saçmalık çıkarmışlardı. kesin ondan dolayı böyle bozuk oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 460 MB şeklinde baya patch var şuanda 5 GB yakın yükledi maksimum patch boyutu 465 BM. Biri bitiyor diğerini yüklüyor. Hala crash yiyor. Karakterler falan geldi ama hikaye. Fighta giremiyorsun bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Evet toplamda 29 adet install paketi yüklüyor tek tek. Bunlar 1.2 GB ile 450 MB arasında değişiyor. 20 ye kadar geldi hala oyun calışmıyor. Tamamlanınca çalışacak diye umuyorum. Kısaca da şöyle bir dipnot düşmek istiyorum; Yapacağınız oyununda, pazarlamasını yapan steaminde, preinstall ettirip arkaplanda yükleyecek ama siz oynayacaksınız diyen topluluğunda ta ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 http://i.imgur.com/VJDsURQ.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 the fuck ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar