Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Mellel iOS'a da geliyormus bu arada yakain zamanda, mutluyum. Tum son formatlamami orada yapiyordum ama iPad'de kullanamadigimdan sorun oluyordu disarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 xetraynex said: ben teknik olaylara girip karsilastirsam wot yazsam anlamicaniz ama yine kabul etmiceniz. ondan kasmiyorum, bu durumda "yapsam olur da kasmıyorum" çok komik kaçıyor kusura bakma. adam oturup yazmış. teknik bilgisi olan biriysen ve komik geliyorsa, hele bir de "cevaplayacağım" demişsen daha da komik kaçıyor. yazdığın şey okuyana "adam beni teknik bilgisiyle alt etti, verecek cevabım kalmadı" anlamı uyandırıyor. kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Ractamainus said: tayyip gibi konuşmaktan başka bir şey yapmıyorsun xetraynex. "ben bilirim" demekle doğru olmuyor her dediğin. arada doğru şeyler söylüyorsun pek tabii ama sadece bahsettiğin doğrular, varmaya çalıştığın bütünü yansıtmıyor. şunu yazmak bile israf geldi şimdi bana. seviyenize inemiyorum, anlamiyorsunuz, suc bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 keşke sen de uğraşıp bir WoT yazsan da okusak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 xetraynex said: butun yazdiklarina yanit verecem ama su arkadasin onceki sayfada yazdigi herseyi karsiliyor. GERGE said: YETER LAN! IOS 8 KONUSUN ARTIK! AC BIR KONU WINDOWS VS OS X DIYE, KONUSUN, LINUX BENZERLERINI YAPTIK DAHA ONCE KAC KERE!. CEVAP HAKKINIZI DA KULLANMAYIN, BITMIYOR O IS. oh wai- Dworgian said: teknik bilgisi olan biriysen ve komik geliyorsa, hele bir de "cevaplayacağım" demişsen daha da komik kaçıyor. sen bu yanit yazacam mesajindan ne anliyon? IQ kac olum? bebe misiniz anlamiyonuz, yas kac a.k? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Dworgian said: keşke sen de uğraşıp bir WoT yazsan da okusak. ciddi soyluyorum, eger hakaret etmeyen, itibarsizlastirmaya calismayan, duzgunce tartismaya katkida bulunan insanlar olsaniz oturur yazarim. hatta yazar pdf yapar formatted sekilde veririm. ama sana bu yazdigim mesaj bile fazla lan. biraktim yazm- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 xetraynex said: sen bu yanit yazacam mesajindan ne anliyon? IQ kac olum? bebe misiniz anlamiyonuz, yas kac a.k? yaşım 35 iq ölçtürmedim bir ara test yaptırır yazarım (şaka lan onla mı uğraşıcam) o üstteki de kaçma cümlen işte "yazıcam ama şundan yazmıyorum". sanki konuyla ilgisiz hiç mesaj atmadın da bu vakte kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 xetraynex said: Dworgian said: keşke sen de uğraşıp bir WoT yazsan da okusak. ciddi soyluyorum, eger hakaret etmeyen, itibarsizlastirmaya calismayan, duzgunce tartismaya katkida bulunan insanlar olsaniz oturur yazarim. hatta yazar pdf yapar formatted sekilde veririm. ama sana bu yazdigim mesaj bile fazla lan. biraktim yazm- ajkdhasjkdhas çok coolsun valla tek yaptığın "yaparım ama yapmıorum ...." noktalı yere çeşitli bahaneler serpiştiriosun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 LAN KACACAK OLSAM NIYE YANIT YAZACAM DIYIM kinaye var orada bsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 neler yapmışsınız lan gerge'ye rage açtırmışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 xetraynex said: cekemiyosaniz suscaniz ya da factlerle konusacaksiniz. demişsin, gerge "bunlar fact" demiş yazmış uzun uzun. sonrasında senden "fact yazarım ama yazmıom" dan başka yanıt alamamışız. halbuki uğraşsan ve yazsan düzeyli bir diyalog dönse, insanlara referans bilgi olsa. madem biliosun niye paylaşmıosun. bak ayrıca hakaret etmeden de konuşuluyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 yörüngeden foto çekin bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 xetraynex said: Dworgian said: keşke sen de uğraşıp bir WoT yazsan da okusak. ciddi soyluyorum, eger hakaret etmeyen, itibarsizlastirmaya calismayan, duzgunce tartismaya katkida bulunan insanlar olsaniz oturur yazarim. hatta yazar pdf yapar formatted sekilde veririm. ama sana bu yazdigim mesaj bile fazla lan. biraktim yazm- bak son kez alıntılıyorum. itibarsızlaşmaya çalışma geyiğini benim postumdan sonra çıkardın çünkü. sen şu anda bıyıksın. insanlar buraya ios8de ne var diye görmeye geliyorlar. hadi wwdcde ne olmuş demeye geliyorlar max. ama sen ne yapıyorsun sayfa sayfa post atıp bana mac savunuyorlar diyorsun. editör önce rage attı, editördür diye eheh çekildi. sonra ginaly geldi olm bu nası ios8 topiği dedi, haklıydı, ondan sonra da gerge rage attı ki haklı. koyduğum wwdc konferansından 1 grafik çektin 20 sayfa onu tartışmak zorunda kaldık. mesela neden windows phone alıyorum diye konu açtın kimse sana kes lan demedi. en fazla fanboy vs dendi ki onlar da tartışmaların tuzu biberi. orda wp iyi lan aslında falan diye hype bile oldu yani. ama şuraya gelip apple çarpıtıyor, aslında ms böyle iyi falan demen milletin oyununa girip benim oyuncak arabam daha hızlı gidiyor diye bağıran çocuk gibi. şu konunun üzerine atılan her mesaj da insanlara kanser getiriyor ama atmadan edemedim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 şu topiğe bakan der ki drama ios8'de feature olarak eklenmiş herhalde. bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=lXPvnhNcMs0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 @Red olm ne garip insanlarsiniz tartistigim konuyu begenmiyosun hala mesaj atiyosun uzatmasana ben olayi kapattim meme linki bile verdim 2 sayfa daha arkamdan mesajlar atildi ne yapiyim lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 scorch said: şu topiğe bakan der ki drama ios8'de feature olarak eklenmiş herhalde. bu ne lan] apple a o kadar para verip drama yapmican da mali mi ovcen asdhksald tabi ki drama olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 dramayı sen yanlış anlamışsın bence. övmenin tersi drama olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 http://www.anandtech.com/show/8116/some-thoughts-on-apples-metal-api apple closed-space i iyice arttıracak bu olay tutarsa. Kendi ekran kartlarında kendi işlemcilerine göre kendi oslerin uyumlu graphic api. Kulağa hoş geliyor ama cross-platfom mevzusu ne olacak artı yazılımcıların işi karışıyor ios a program yazmak için metal + swing + obj-c mi ögrenmek zorunda kalacağız. yorumlarda güzel şeyler konuşmuşlar bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Jeeztro said: dramayı sen yanlış anlamışsın bence. övmenin tersi drama olmuyor. apple pismanliktir mali ovmeyenler aldigindan pisman olanlardir. sdfnklsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 ben üşendiğimden övmüyorum valla ya. 5 var bende, 70 kere yere düşürdüm bişey olmadı. o kadar zamandır deli gibi kullanırım jb fln da yaptım hiç mi sıkıntı çıkarmaz telefon ya. hiç mi kitlenmez. note 3 kullandım 2 ay. no thx kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Borastus said: http://www.anandtech.com/show/8116/some-thoughts-on-apples-metal-api apple closed-space i iyice arttıracak bu olay tutarsa. Kendi ekran kartlarında kendi işlemcilerine göre kendi oslerin uyumlu graphic api. Kulağa hoş geliyor ama cross-platfom mevzusu ne olacak artı yazılımcıların işi karışıyor ios a program yazmak için metal + swing + obj-c mi ögrenmek zorunda kalacağız. yorumlarda güzel şeyler konuşmuşlar bu arada. cross platform zaten birazcik yalandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 sifirdan oyun motoru yazan & ticari beklentisi olan gelistirici sayisi en azindan 90'lardaki glide ivir zivirin oldugu donemdekiyle ayni degildir herhalde. daha cok suna katiliyorum o yuzden : http://venturebeat.com/2014/06/03/graphics-guru-tim-sweeney-explains-why-apples-metal-will-make-games-run-10-times-more-efficiently/ gunumuzun soyutlama katmani oyun motoru oldu artik cogu gelistirici icin, onlarin derdi shader yazarken bile ue4 material editor veriyor, hlsl->glsl->hlsl transpilationu guzelce yapmak mumkun etc etc yarin da direct3d/opengl iptal edilmeyecek sonucta, birkac yil gecis donemi olur eger tutarsa bu geyik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Jeeztro said: ben üşendiğimden övmüyorum valla ya. 5 var bende, 70 kere yere düşürdüm bişey olmadı. o kadar zamandır deli gibi kullanırım jb fln da yaptım hiç mi sıkıntı çıkarmaz telefon ya. hiç mi kitlenmez. note 3 kullandım 2 ay. no thx kalsın. niye ingilizce yaziyin off nasi icime dert olduysa 2 gundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 GM cikmis, indiriyorum simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar