Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iOS 8

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

xetraynex said:

ben teknik olaylara girip karsilastirsam wot yazsam anlamicaniz ama yine kabul etmiceniz.

ondan kasmiyorum,

bu durumda "yapsam olur da kasmıyorum" çok komik kaçıyor kusura bakma. adam oturup yazmış. teknik bilgisi olan biriysen ve komik geliyorsa, hele bir de "cevaplayacağım" demişsen daha da komik kaçıyor.

yazdığın şey okuyana "adam beni teknik bilgisiyle alt etti, verecek cevabım kalmadı" anlamı uyandırıyor. kusura bakma.
Sosyal ağlarda paylaş

Ractamainus said:

tayyip gibi konuşmaktan başka bir şey yapmıyorsun xetraynex. "ben bilirim" demekle doğru olmuyor her dediğin.

arada doğru şeyler söylüyorsun pek tabii ama sadece bahsettiğin doğrular, varmaya çalıştığın bütünü yansıtmıyor.

şunu yazmak bile israf geldi şimdi bana.

seviyenize inemiyorum, anlamiyorsunuz, suc bende.
Sosyal ağlarda paylaş

xetraynex said:

butun yazdiklarina yanit verecem ama su arkadasin onceki sayfada yazdigi herseyi karsiliyor.

GERGE said:

YETER LAN! IOS 8 KONUSUN ARTIK! AC BIR KONU WINDOWS VS OS X DIYE, KONUSUN, LINUX BENZERLERINI YAPTIK DAHA ONCE KAC KERE!. CEVAP HAKKINIZI DA KULLANMAYIN, BITMIYOR O IS.

oh wai-

Dworgian said:

teknik bilgisi olan biriysen ve komik geliyorsa, hele bir de "cevaplayacağım" demişsen daha da komik kaçıyor.

sen bu yanit yazacam mesajindan ne anliyon?

IQ kac olum?

bebe misiniz anlamiyonuz, yas kac a.k?
Sosyal ağlarda paylaş

xetraynex said:

sen bu yanit yazacam mesajindan ne anliyon?

IQ kac olum?

bebe misiniz anlamiyonuz, yas kac a.k?

yaşım 35

iq ölçtürmedim bir ara test yaptırır yazarım (şaka lan onla mı uğraşıcam)

o üstteki de kaçma cümlen işte "yazıcam ama şundan yazmıyorum". sanki konuyla ilgisiz hiç mesaj atmadın da bu vakte kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

xetraynex said:

Dworgian said:

keşke sen de uğraşıp bir WoT yazsan da okusak.

ciddi soyluyorum, eger hakaret etmeyen, itibarsizlastirmaya calismayan, duzgunce tartismaya katkida bulunan insanlar olsaniz oturur yazarim. hatta yazar pdf yapar formatted sekilde veririm.

ama sana bu yazdigim mesaj bile fazla lan.

biraktim yazm-

ajkdhasjkdhas çok coolsun valla

tek yaptığın "yaparım ama yapmıorum ...."

noktalı yere çeşitli bahaneler serpiştiriosun işte
Sosyal ağlarda paylaş

xetraynex said:

cekemiyosaniz suscaniz ya da factlerle konusacaksiniz.

demişsin, gerge "bunlar fact" demiş yazmış uzun uzun. sonrasında senden "fact yazarım ama yazmıom" dan başka yanıt alamamışız.

halbuki uğraşsan ve yazsan düzeyli bir diyalog dönse, insanlara referans bilgi olsa. madem biliosun niye paylaşmıosun.

bak ayrıca hakaret etmeden de konuşuluyor bence.
Sosyal ağlarda paylaş

xetraynex said:

Dworgian said:

keşke sen de uğraşıp bir WoT yazsan da okusak.

ciddi soyluyorum, eger hakaret etmeyen, itibarsizlastirmaya calismayan, duzgunce tartismaya katkida bulunan insanlar olsaniz oturur yazarim. hatta yazar pdf yapar formatted sekilde veririm.

ama sana bu yazdigim mesaj bile fazla lan.

biraktim yazm-

bak son kez alıntılıyorum. itibarsızlaşmaya çalışma geyiğini benim postumdan sonra çıkardın çünkü.

sen şu anda bıyıksın. insanlar buraya ios8de ne var diye görmeye geliyorlar. hadi wwdcde ne olmuş demeye geliyorlar max. ama sen ne yapıyorsun sayfa sayfa post atıp bana mac savunuyorlar diyorsun.

editör önce rage attı, editördür diye eheh çekildi. sonra ginaly geldi olm bu nası ios8 topiği dedi, haklıydı, ondan sonra da gerge rage attı ki haklı. koyduğum wwdc konferansından 1 grafik çektin 20 sayfa onu tartışmak zorunda kaldık.

mesela neden windows phone alıyorum diye konu açtın kimse sana kes lan demedi. en fazla fanboy vs dendi ki onlar da tartışmaların tuzu biberi. orda wp iyi lan aslında falan diye hype bile oldu yani. ama şuraya gelip apple çarpıtıyor, aslında ms böyle iyi falan demen milletin oyununa girip benim oyuncak arabam daha hızlı gidiyor diye bağıran çocuk gibi.

şu konunun üzerine atılan her mesaj da insanlara kanser getiriyor ama atmadan edemedim bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.anandtech.com/show/8116/some-thoughts-on-apples-metal-api

apple closed-space i iyice arttıracak bu olay tutarsa. Kendi ekran kartlarında kendi işlemcilerine göre kendi oslerin uyumlu graphic api. Kulağa hoş geliyor ama cross-platfom mevzusu ne olacak artı yazılımcıların işi karışıyor ios a program yazmak için metal + swing + obj-c mi ögrenmek zorunda kalacağız. yorumlarda güzel şeyler konuşmuşlar bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

Borastus said:

http://www.anandtech.com/show/8116/some-thoughts-on-apples-metal-api

apple closed-space i iyice arttıracak bu olay tutarsa. Kendi ekran kartlarında kendi işlemcilerine göre kendi oslerin uyumlu graphic api. Kulağa hoş geliyor ama cross-platfom mevzusu ne olacak artı yazılımcıların işi karışıyor ios a program yazmak için metal + swing + obj-c mi ögrenmek zorunda kalacağız. yorumlarda güzel şeyler konuşmuşlar bu arada.

cross platform zaten birazcik yalandi
Sosyal ağlarda paylaş

sifirdan oyun motoru yazan & ticari beklentisi olan gelistirici sayisi en azindan 90'lardaki glide ivir zivirin oldugu donemdekiyle ayni degildir herhalde. daha cok suna katiliyorum o yuzden :

http://venturebeat.com/2014/06/03/graphics-guru-tim-sweeney-explains-why-apples-metal-will-make-games-run-10-times-more-efficiently/

gunumuzun soyutlama katmani oyun motoru oldu artik cogu gelistirici icin, onlarin derdi

shader yazarken bile ue4 material editor veriyor, hlsl->glsl->hlsl transpilationu guzelce yapmak mumkun etc etc

yarin da direct3d/opengl iptal edilmeyecek sonucta, birkac yil gecis donemi olur eger tutarsa bu geyik
Sosyal ağlarda paylaş

Jeeztro said:

ben üşendiğimden övmüyorum valla ya. 5 var bende, 70 kere yere düşürdüm bişey olmadı. o kadar zamandır deli gibi kullanırım jb fln da yaptım hiç mi sıkıntı çıkarmaz telefon ya. hiç mi kitlenmez. note 3 kullandım 2 ay. no thx kalsın.

niye ingilizce yaziyin
off nasi icime dert olduysa 2 gundur
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...