Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diego 2. Guiza vakası olabilir

FelanFilan

Öne çıkan mesajlar

2 sezonda canı istediğinde iyi oynadığı toplam 15 maçı geçmeyen bir meireless de var elimizde ayrıyeten. şu son 10 maç çok iyiydi ama bazı maçlar bütün dövmelerini tek tek bıçakla kazımak istedim herifin. lan lpool ve çelsde yıllarca gözbağı mı yaptı nedir dedirtti çoğu maç.
Sosyal ağlarda paylaş

Guiza neye göre patladı esasen onu da tartışmak gerek. Hani büyük paralar verildi ayrı konuda adamın özel hayatı o kadar içine edilmişken, o kadar büyük baskı altındayken vs. 60 maçta 23 golü mü ne vardı sadece ligde, bi bakayım doğru mu hatırlıyorum da 1/3 falandı zaten yanılmıyorsam ratio'su

Bu hani bir forvet için gayet yeterli bir oran, çıkıp bu adama neye göre patladı diyebiliyoruz ayrı konu...

O orospu karısı yaktı adamın başını, o olmasa burada da estirirdi asdf
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Guiza neye göre patladı esasen onu da tartışmak gerek. Hani büyük paralar verildi ayrı konuda adamın özel hayatı o kadar içine edilmişken, o kadar büyük baskı altındayken vs. 60 maçta 23 golü mü ne vardı sadece ligde, bi bakayım doğru mu hatırlıyorum da 1/3 falandı zaten yanılmıyorsam ratio'su

Bu hani bir forvet için gayet yeterli bir oran, çıkıp bu adama neye göre patladı diyebiliyoruz ayrı konu...

O orospu karısı yaktı adamın başını, o olmasa burada da estirirdi asdf

valla 23 mü bilmiyorum sana tam güvenemiyorum futbol konusunda da fsdfsd. 23se bile 150 gol pozisyonuna girip 23 ünü atabiliyorsa oynadığı 60 maç önemsiz kalıyor. çoğunu dışarı attı diye hatırlıyorum, bizim burak daha iyi mesela en azından kaleciye nişanlıyor, kaleyi tutan şut istatistiğimiz artıyor dsfsd.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

2 sezonda canı istediğinde iyi oynadığı toplam 15 maçı geçmeyen bir meireless de var elimizde ayrıyeten. şu son 10 maç çok iyiydi ama bazı maçlar bütün dövmelerini tek tek bıçakla kazımak istedim herifin. lan lpool ve çelsde yıllarca gözbağı mı yaptı nedir dedirtti çoğu maç.

İlk geldiğinde Çelside gibi oynadı 1 ay sonra rölantiye geçti, arada kasıyor senede 5 maç falan. Dünya kupası var diye oynadı son aylarda, piyasası varken satamazsak bu yaz bi daha siksen kasıp oynamaz, Alves de aynı şekilde geldiğinde harikaydı sonra yaydı. Portekizli zaten Avrupanın Brezilyalısı işte, disiplin falan hak getire.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
afasdfsad oldu valla.

"Diego transferi gereksizdi"
Geldiği günden beri bir türlü beklenen katkıyı sağlayamayan Diego hemen her maçtan sonra eleştiri oklarının hedefi oldu.

http://www.sporx.com/kocaman-diego-transferi-gereksizdi-SXHBQ412388SXQ?utm_source=Mynet_Widget&utm_medium=mynet&utm_content=daily&utm_campaign=IcerikPaylas
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen sene yaratıcı oyuncu sıkıntısı çektik orta alanda, ama bunu çözecek oyuncu Diego gibi AMC değildi.
Formda bir Selçuk İnan tipinde Pirlo tipinde, alan daraltarakta olsa defans yapan biraz defansa yardım eden bir oyunkurucu lazımdı. Diego, bi Alex olmasa da defansla işi olmayan ve kafası sorunlu isimlerden.

Aziz bonservisi yok diye atladı hemen, yoksa bu sistemde AMC oynatamayacağın belliydi zaten. Topal-Meyreleş(emre)-Alper(salih) olmalıydı ortasaha veya Salih gidince oraya ilk11 çıkacak biri alınmalıydı.

Meyreleşi yabancı sınırının yiyeceği belliydi, Salihi de sattı, tüm yükü sakat Emreye bıraktı 3 maçta bir sakatlanan adama. Alper zaten zayıf kalıyor ortaya çekince, bakalım neler olacak bu Azizin kafasıyla.

Emenike de gidecem diyormuş, yedek kaldığı için, köylü parayı bulunca artizleşti.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Abi haklısında geçen sene ile beraber 15-20 maç kesintisiz 11 oynadın. İlk yedek kalma durumunda kulübe de trip atacam diye şekilden şekile giriyor. Dediğin gibi hayvan gibi adam. Normal bir şekilde antreman veya maçta hayvanlığını kullanıp koşsa bastırsa bencillik yapmasa 11 olacak çok net. Ondan yeteneklisi bir Sow var zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

sen başında torpilli bir müdür varken ve çalıştığın şirketi değiştiremeyeceğin (atıyorum 2 senelik sözleşmen var şirketle) bir durum söz konusuyken, eşek gibi çalışıp terfi alamayacağın bildiğin bir aile şirketinde kendinden ödün vererek çalışır mısın?
ne gerek var?
parasını alıyor mu alıyor
avrupa da oynuyor mu hayır
adamın tek zevki var o da futbol, onu da zümtürüğün biri yüzünden klübede geçircekse ben emenike olsam o 20 cm'le bizim td'nin peşinden koştururdum bütün antreman.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...