Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 bazı oyunlara gidiyo işte, dont starve gibi, terraria gibi zamanla content ekleme uygun oyunlar icin. ama bazı oyujnlardada ki coğu böle oynu early accesse sunmak icin üretim süreceini deiştiriyolar bozuyolar, kıcından baslıyolar oyunu yapmya, ekiplerde ufak zaten sorna topla kıcını toplıyabilirsen. bide artık cok acık bir feedbackte var oyunculardan onlarıda görmezden gelemeyince iyice kitleniyo sürec. prison architect baska tabi, onu harbiden iplemiyolar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Kaedenin dedigi ve katildigim bir sey var vanilla diablolar o kadar iyi olmadi exp ile beraber toparladilar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 GERGE said: Nintendo orneginde kast edilen su, fiyat politikasinin da onemi yok tartismada: Bravely Default'u dusun, ya da o bize enchanted edition olarak geldi, Pokemon ve Fire Emblem'i dusun. PC'de ne zamandir release'de bu kadar kararli oyunlar cikiyor? Eskiden yama cikmadan da rahatca oynabilirdik. Donemin bugli denilen Vampir gibi oyunlari bile simdinin ciktiktan sonra 5-6 yama gecirmis oyunlarindan daha stable oyundu. Simdi ise ilk iki hafta yamalar ciksin da oyle oynariz diyoruz PC'de dunyanin en normal seyiymis gibi. Nintendo'da cikan Crimson Shroud'u dusun simdi, cok bugli olabilecek bir oyun ama mukemel calisiyor. Monster Hunter serisi ya da. Bu kiyaslamanin yapilmasi yanlis degil. Belki kartus olayi yama yapmayi asiri zorladigi icin boyle ama bu ozen aslinda normal olan. Early access oyunlarla ama insanlar tam aksine buglarin etrafindan oynamaya alisiyor. ne alaka ya kartus falan. ben sana nintendo konsoluna ait 10'larca bugli oyun sayabilirim. virtue's last reward mesela, save bugi var hala duzeltilmedi. rune factory 4 freezing problemi, kingdom hearts 3d portal bug, sam'in bahsettigi pokemon x/y deki corrupted save sorunu, mario kart ds freezing. kartus olmus, cd olmus ya da digital olmus farketmiyor hele platform/firma hic mi hic farketmiyor. su zamanda oyun yapmak eskiye gore cok daha complex, her oyunda buyuk/ufak bir nevi buglar/glitchtler var, bunlari dev'larin ya da testerlarin hepsini bulmasinin mumkunati yok. demem su ki nintendo bu konuda ozel degil. ha dersin, nintendo'nun 'yapmis' oldugu oyunlar digerlerine gore daha bi polished ona bir yere kadar katilabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=wp98SH3vW2Y&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 en bugsız oyunlar C64 oyunlarıydı cunku bug olarak tanımlayamayacağın buglar mevcuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 cartman yine en haklı ya. stick of truth dışında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Hadi kickstarter proje lerinde pre-order bir noktaya kadar insanin icine siniyor. Ama profesyonel firmalar icin, tamamen adam kaziklama metodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Abi ben kenshi diye bir oyuna sadece konsepti beyendiğim için 10 dolar verdim, tek bir adam yapıyor oyun daha alpha filan değil herif arada bir paçliyor forumlarında aynı 5-10 adam geyik yapıyorlar. Adamın fikirlerine yatırım yaptım ürüne değil böyle avuttum kendimi sdfjşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Kenshi - An open ended, squad-based Strategy RPG Simdi 20 dolar olmuş adam özlenilen bütün genreleri yan yana yazdığı için para kazanıyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 https://s3.amazonaws.com/ksr/projects/1208062/photo-main.jpg?1406572291 bu artık son aşaması early access in. kağıt üstüne isa çizip $75.000 istemek. https://www.kickstarter.com/projects/1772247138/the-christian-wrestling-league Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 You in the game in five different DLC packs plus the above reward adam kağıda çizdiği isa'nın 5 dlc'sini bile hazırlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 aga anime izlemeye para veren adam, early access e laf etmiş ya la. hani başlığı okumadım da, komik geldi :p:p:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ben bi tek dayz oynadım hayatımda örli akses aman abi bi daha 1 dolara bile girmem örli aksese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 bi de keriz demiş millete :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Dei said: aga anime izlemeye para veren adam, early access e laf etmiş ya la. hani başlığı okumadım da, komik geldi :p:p:p gerge bazen abuk subuk şeyler yapabiliyor, bunu hepimiz biliyoruz da :P şu olayda gayet haklı. ne var yani orijinal animeye para verebilir ama kendisine sunulan yarım ürüne 50 dolar vermeye laf ediyor. hakkı var yarım ürün/servise laf etmeye gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 ya aslında oyuna katkın olsun ıstıyosan olabilir, ama sadece oynıycam ben dıyosan saçma tabi. yoksa cok sevdıgın sırkettır, benımde çorbada bı tuzum olsun dersın o kafa yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Şirketine bağlı. Prison Architect mesela. Adamlar en başından beri oynanabilen bir oyun sundular. Her ay atlamadan yeni feature ekliyorlar. Param olduğunda örli aksesini çat diye alıcam. Ama misal towns. Çok beğenip aldım. Konsept iyi görünüyordu. Ama oyun oturmadan yapımını kestiler. Konseptin iyi olması hiçbir manaya gelmiyor. Prison gibi o anki haliyle oynamak eğlenceli geliyorsa alınabilir. Yoksa kaçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 prison architect 2 senedir gıdım gıdım ilerleme kaydediyor... sonunda muhtemelen başarılı olacak ama yok artık ali sami... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 starbound süper, hala early access de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 space engineers var early access'in hakkını tam verdiğini düşünüyorum. ama dayz aldığıma inanılmaz derecede pişman oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 konsollarada gelecekmis early access sacmaligi, lanet olay azalcagina yayilarak cogaliyor:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 prison architect early access olayını en sağlam abuse etmiş oyun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 abı ben berbat bı oyun aldıydım oyle bak adını bıle hatırlamıorm salaklıgıma geldı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Klei iyi ya. Gelmiş geçmiş en başarılı indielerden 2sini herifler yaptı zaten, mark of the ninja ve dont starve. Dont starve full release oldu bir sene geçti hala update ediyorlar multiplayer geldiydi geçen falan. Yeni çıkan roguelikelarını anlatırken indie-blizzard diyordu geçen biri rockpapershotgunda, aylar yıllarca bakıyorlar oyunlarına blizzard gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Ben ea oyunlardan sanırım bir tek Starforge'a lanet ettim. Oyun oyun bile değil, unreal engine'de falan dosya yapıp cloud'a atmış sen word ile açmaya çalışıyorsun sanki öyle bir şey amjfkdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar