Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GALATASARAY 2014 Yaz Dönemi Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İtalya elendikden sonra röportajını izliyordum baktım adam hiç üzgün degil bıyık altından gülerek konuşuyor herhalde dedim kendini iteledi bi takıma onun için rahat :D
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

-15 puanla başlayan Fio'yu 5. bitirdiği sezon efsaneydi. Euro 2012'de yıllar sonra İtalya'ya ilk kez top oynattı. Melo'yu parlatan adam, Selçuk'u iyi kullanır. Hızlı kanatları sever, Olcan-Bruma iyi iş yapar, 3'lü defans kuracaksa Telles'i geliştirir wingerda.

Takımın kimyasına uygun bir adam. Stoper ve forvet transferini kendi istediği adamlardan yapabilirse sezona kafa rahat gireriz

Almeida'nın kendi istediği adamlardan biri olduğunu hiiç sanmıyorum..
Mesaj tarihi:
Almeida kendi gorusme talep etti. Moyes gibi yani.
Bonservisi elinde oldugu icin en kotu ihtimalle cepte olarak bakiliyor.

Kralin yedegi olur iste. Balotelli,huntelaar ve dzeko girisimlerimiz sonuc vermez ise.

Lube de benim yazilarima bisiler ekleyip heyecan yapmis selam.
Mesaj tarihi:
Red said:

beyler almeyda şaka dimi. elimizde hazır bi tane gol atamayan forvet varken 2. si niye lan

konuşmuşlar ama alınmayacakmış.prandelli nin isteğine göre cepte tutuluyor işte.onunda isteyeceğini pek sanmıyorum
Mesaj tarihi:
Red said:

beyler almeyda şaka dimi. elimizde hazır bi tane gol atamayan forvet varken 2. si niye lan

gol atamayan forvet dedigin umut mu?

burak yilmaz diyorsan son 3 senede 2 kez gol krali, gecen sene de penalti kullanmadigi icin 1 golle kralligi kaciran burak yilmaz degildir heralde diye umuyuorum yoksa baya troll cave'e dondu bu futbol bolumu :S
Mesaj tarihi:
Ben Mancini'yi de sevmezdim ama Prandelli mi Mancini mi deseler gider 10 kere Mancini'yi getiririm.

Prandelli'nin göze hoş gelen futbol oynatmaktan başka sadece iki kayda değer başarısı var. Şikeden ŞL elemelerinden atılıp puanları silindikten sonra toparlayıp, UEFA'ya götürdüğü Fiorentina ve İtalya milli takımı.

İtalya milli takımının da tesadüf olduğunu rahat rahat söyleyebiliriz sanırım bu turnuva ve bundan da önce elemelere bakarsak.

Kulüp kariyeri eh işte olmuş, milli takımda da şimdi doğruya doğru çok az hocanın görebildiği bir yeri görmüş olması vs. yani esasen Prandelli dediğimiz adam ne kötü bir hoca ne de iyi bir hoca.

Mancini olayının arka planında başka şeyler yoksa onu gönderip, Prandelli getirmek ciddi anlamda aptallıktır.

Mancini günü kurtarmak adına bulunabilecek en iyi hocalardan biri, istediği ucuz adamları al yine takıl ne olacak.

Taraftar ağlıyor diye yapıldı şu hamle.

Lucescu gelecek diye gerçi yapıldı. Ama işte Lucescu KESİN OK deseydi de yapsaydın.

Neyse bize yarar ASDASD
  • Yeni Oluştur...