Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 İtalya elendikden sonra röportajını izliyordum baktım adam hiç üzgün degil bıyık altından gülerek konuşuyor herhalde dedim kendini iteledi bi takıma onun için rahat :D
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 BulletRide said: -15 puanla başlayan Fio'yu 5. bitirdiği sezon efsaneydi. Euro 2012'de yıllar sonra İtalya'ya ilk kez top oynattı. Melo'yu parlatan adam, Selçuk'u iyi kullanır. Hızlı kanatları sever, Olcan-Bruma iyi iş yapar, 3'lü defans kuracaksa Telles'i geliştirir wingerda. Takımın kimyasına uygun bir adam. Stoper ve forvet transferini kendi istediği adamlardan yapabilirse sezona kafa rahat gireriz Almeida'nın kendi istediği adamlardan biri olduğunu hiiç sanmıyorum..
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Adamı aldınızda parasını ödüyebilicek misiniz?
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 bir dünya çapında hocayı daha sabrilere aydınlara mecbur bırakıcaz :(
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Sabrinin nesi var ya kazma olsa kaç senedir neden GS tutsunki adamı. Haksız mıyım?
unity Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Almeida kendi gorusme talep etti. Moyes gibi yani. Bonservisi elinde oldugu icin en kotu ihtimalle cepte olarak bakiliyor. Kralin yedegi olur iste. Balotelli,huntelaar ve dzeko girisimlerimiz sonuc vermez ise. Lube de benim yazilarima bisiler ekleyip heyecan yapmis selam.
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 @remus sen biraz sus ya çok zorluyon komik olmuyor
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Sabri selçuk şahinin bi tık üstü işte olm.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 mancini karizmasi yok bu adamda ya begenmedim ben. hikmet basgan gelsin, hem kel.
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 prandelli çok iyi adam, takımın başına gelebilecek en iyi tdlerden biri ama hepimiz 1-2 sene içinde kovulacağını biliyoruz nasılsa sdf.
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 adama baklava yedirip kebap cok guzel dedirdikten sonra kovar unal aysal.
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Prandelli gelicekse Mancini yi neden yolladı Ünal ?
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 beyler almeyda şaka dimi. elimizde hazır bi tane gol atamayan forvet varken 2. si niye lan
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 mancini yasini gostermiyor, ama prandelli oyle mi, tam unalin ayarinda
unity Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 applev0dka said: Prandelli gelicekse Mancini yi neden yolladı Ünal ? nasi bi baglanti bu su mantigi cok merak ettim ben de istiyorum o kafadan
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Red said: beyler almeyda şaka dimi. elimizde hazır bi tane gol atamayan forvet varken 2. si niye lan konuşmuşlar ama alınmayacakmış.prandelli nin isteğine göre cepte tutuluyor işte.onunda isteyeceğini pek sanmıyorum
unity Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Red said: beyler almeyda şaka dimi. elimizde hazır bi tane gol atamayan forvet varken 2. si niye lan gol atamayan forvet dedigin umut mu? burak yilmaz diyorsan son 3 senede 2 kez gol krali, gecen sene de penalti kullanmadigi icin 1 golle kralligi kaciran burak yilmaz degildir heralde diye umuyuorum yoksa baya troll cave'e dondu bu futbol bolumu :S
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Ben Mancini'yi de sevmezdim ama Prandelli mi Mancini mi deseler gider 10 kere Mancini'yi getiririm. Prandelli'nin göze hoş gelen futbol oynatmaktan başka sadece iki kayda değer başarısı var. Şikeden ŞL elemelerinden atılıp puanları silindikten sonra toparlayıp, UEFA'ya götürdüğü Fiorentina ve İtalya milli takımı. İtalya milli takımının da tesadüf olduğunu rahat rahat söyleyebiliriz sanırım bu turnuva ve bundan da önce elemelere bakarsak. Kulüp kariyeri eh işte olmuş, milli takımda da şimdi doğruya doğru çok az hocanın görebildiği bir yeri görmüş olması vs. yani esasen Prandelli dediğimiz adam ne kötü bir hoca ne de iyi bir hoca. Mancini olayının arka planında başka şeyler yoksa onu gönderip, Prandelli getirmek ciddi anlamda aptallıktır. Mancini günü kurtarmak adına bulunabilecek en iyi hocalardan biri, istediği ucuz adamları al yine takıl ne olacak. Taraftar ağlıyor diye yapıldı şu hamle. Lucescu gelecek diye gerçi yapıldı. Ama işte Lucescu KESİN OK deseydi de yapsaydın. Neyse bize yarar ASDASD
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 la olm sanki bunu getirmek icin gonderdiler adami, biraz dusunerek yazin lan.
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 valla bence prandelli ile mancini kıyaslanamaz. prandelli dünyada ilk 10'a girer bana göre ama mancini 100e giremez.
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 unity said: applev0dka said: Prandelli gelicekse Mancini yi neden yolladı Ünal ? nasi bi baglanti bu su mantigi cok merak ettim ben de istiyorum o kafadan Ikisi de İtalyan ya. Onu diyor aklı sıra.
Öne çıkan mesajlar