Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kopya

Dei

Öne çıkan mesajlar

şöyle bir olay var. böyle londrada bi okulda okuyorum. kopya çekiyordum telefondan. öğretim görevlisi yakaladı. görmedi ekranı ama. ben de ekranı kilitleyip uzattım telefonu görevliye. bir daha olmamasını söyleyip, bunu da bildirmeyeceğini söyleyerek gitti.

fakat sorun şu ki mail aldım. bildirmiş lavuk. bunlar da bu suçlamalara cevap yazmam için 10 gün vermişler.

yedim bi bok da, yardım ederseniz sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

durun lan, ilgi çekmek için benim başıma geldi dedim. dalga geçme fırsatı bulunca seri cevaplar veriyorsunuz. yoksa arkadaşın başına geldi. belki aradan ciddi cevaplar bulurum diye ümitlendim ama garbage da çok yanlış. seri şımarıyorsunuz.

ben yakalanır mıyım kekolar? pfft.

her neyse, zaten yalan var bir tane çok önemli olan ve onla ilgili bir sorun vardı, kafamdan atamıyordum, sınava konstantre olabilmek için herşeyi göze aldım, özür dilerim, fakat cheating material veya resim olduğunu kabullenmiyorum dedim. fakat hani ne denebilir ki?

edit: bi yerde yazmayı siktir etmiştim, yarım bi şekilde yollamışım, sorry.
Sosyal ağlarda paylaş

gleoddyn said:

daha ilk paragraf ile son paragraf arasında bile tutarlılık sağlayamıyorsun, nasıl savunma yazacaksın sdfdsdf. bir bok yedim affedin ağalar de en temizi, yoksa yalan söyleyip eline yüzüne iyicene bulaştırma.

niye aga? önce belli bir yere kadar suçumu kabul etme dürüstlüğü gösteriyorum bakma gerekliliği yalanı ile, özrümü de diliyorum, sonra da tamamiyle yalanlıyorum olayı. daha iyisi olabilirse, gel fikirle aga yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...