aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Almasaydiniz gülte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 la olm tecavüz ediyorlar bana halcyona'da.. chatte ne kufur ettim ama. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 İMAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Gitti mi yenge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 imm ne ara 23 lvl oldun, oyun hakkındaki izlenimlern söyle bizde alalım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 23 olmuş, çilek recelini daha yeni mi yapiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 akirafes said: Aha inanmıyorum @imamizer kanlı canlı karşımda gate actım gecmesi icin 1 dakka sonra gecti. - Aaa abi burdadamı gate varmış ? Hic unutmıyacagım Kulaklarımda ise sesi hala yankılanıyor - Ben ciftci olmıyacagım Olmıyacam! Ama o sıra eşegini almak icin havuc ve sogan ekiyordu ..... 1 hafta önce archeage'e para verenlere salak diyodu şimdi kul köle olmuş gate gate diye vay be hayin köpek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 valla adam oyunda çocuklar gibi şen ordan oraya hopluyor zıplıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 hayatımda bu kadar oyun seven ve kendini karakterine kaptıran birini gormedim imamı gormelisiniz . aşagıda imamı almaya gidiyoruz annen filosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 register kapalı dımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Lol yelkenlerde de "hayat çogzl" resmi var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 yelken asdasdasd [img=http://s9.postimg.org/f3z3ib78f/Screen_Shot0034.jpg] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 BlackRose said: Lol yelkenlerde de "hayat çogzl" resmi var :D onu ben yapmıştım lan şimdi görünce aklıma geldi vay amk kaç sene geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 bende oynıcam ya kac gig bu? bide en ucuzunu alsak oluyo dımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 150 dolarlık almazsan olmaz abi, diğerleri beta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 bu pati iyice richfag mekanı olmuş :/(/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 yahsduioahsdui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Beyler Wildstar başlığı 3'e gidecek, bastırın da geçelim ibneleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 hiç gerek yok ilk ay free subs bittikten sonra gorucem ben onları.. bakalım hangı başlık kalacak.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Euro'ya dönmüş satış fiyatları? Patron status de mi euro olcek simcik?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Bronz, demir vs paketi yok mu bunun? Niye gümüşte bırakmışlar? Oyunn çıkmasını ne kadar bekleriz? Konuyu okudukça alasım geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Beta'dan gelecek tepkilere bakar abi bence. Alpha'dan inanılmaz para kazandılar, betayı böyle zamanlı açmaları falan hiç etik değil aslında. Millet yeterince tepki verirse release'i öne çekebilirler. Oyun hazır yani release'e çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 ben ondan çok emin değilim yanlız yaa. Alpha'dakiler küsmesin diye tutuyor olabilirler ya da hakkaten eksik bir şeyler var. Şu forumda açıldığı gün başlayacak 20-30 kişi var herhalde, hepsi 2 ay patron açsa forumda Alpha alanların verdiği para kadarını zaten kazanmış olacaklar, ki 3 ay sonra Alpha alanlardan da para kazanmaya başlayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Cash shoptan para kazanacaklar zaten de, tabi bunun bir de Wildstar ve Wow faktörü var. İkisinin de balonu sönene kadar açmayabilirler nolur nolmaz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar