Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 bu beta haziranda başlar diyolar siz ne diyosunuz sanırım betada bende geleceüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 ^betalar kısa süreli olacak 3-5günlük sonra kapalı kalacak bir süre sonra tekrar açılacak. ve yanlış hatırlamıyorsam, beta açılınca alpha serverı kapalı olacak beta boyunca. beta kapanınca tekrar açılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 alpha ile beta birbirinden ayrı. biri açılıp kapanıyorken diğeri etkilenmiyor dendi. isimden dolayı akıl karıştırıyor: normalde alpha'dan beta'ya geçildiğinde alpha kapanır yani, bir önceki phase'ı live tutmazsın. adamların yaptığı alpha değil, "benim param var release'e kadar takılacam" satıyorlar. bu adamlardan da data/feedback topluyorlar. yani alpha aslında betalığını yapıyor onun. o yüzden sürekli olarak açık kalacak. beta dedikleri ise "showcase" olacak, millete oyunu gösterecek ve kapatacak - sonra tekrar açacak. alpha ile betanın versiyonlarının farklılık göstereceklerini de belirttiler. adamlar eski versiyonlarda yapacak betaları daha stable olması için falan filan. testing alpha'da yapılıyor yani ve öyle devam edecek. beta testing amaçlı değil, marketing amaçlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 herkes betaya gelsin serverları test edicez mantığı var o yüzden beta süresince alpha kapalı olcak die okumuştum ama offical post muydu hatırlamıorum bulursam linklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 faq'da yazıyor. Alpha hep açık olacak. Hatta Alpha'da kasılan karakterler oyunun release'iyle birlikte Test server'ında da kullanmaya devam edilir olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 full loot acik fast travel yapilabilen class-skill sinirlamalari olmayan Ultima tadinda bir oyun gormedim . Niye yapmiyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 akirafes oyuna baktiginda sana zahmet bana bundle yapabilir misin ya mail attim sana. senin istasyonu kullanamiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 bingil ts, vent bi şey var mı kullandığınız. kafam güzel girip iki cıvıtayım ortamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Abi mis gibi ts var oyuna girerken girip kanalda dursaniz cok guzel isler yapicaz. Yazarak olmaz yani ben cogu zaman bakmiyorum bile oraya. Diger topicte var adres Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 wow oynayaları gördüm ben orada. gidip iki kelime laf etmek istiyordum bakın arkadaşlar sene 2014, marsa çıktık, tanrı parçaçığını bulduk.. diye lafa girerek ama kanal şifreliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 giriyoruz TS'ye de 2 dk sonra ''abi ben alta geçiyorum'' deyip kabak gibi bırakıyonuz bizi AA kanlında. wow kanalı da şifreli onuda anlamadım sorsan dünyayı kurtarıyorlar. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Abi girin durun kanalda illa bir mevzu olur gireriz yani direk. Kullanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 abi şu kanalın şifresi versene bi wow kanalının. bi şey denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 girdim, kimse yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 hayatin yalan dolan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Bugun cumartesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 ah buzlukda kolam donmuş hala 24x24 tarla yok Hayır 3 tane yeni alan açtılar serverda . En yer cok arıyan benimdir . Demin yeni açılmış bir alan buldum ... sanki klasik arsa satarlar otobüs kaldırarlar. millet akın akın geliyor bir tabela bu alan yeni acılmıştır orta olcekli evler icin . Hayır nasıl bu kadar kişi haber almış anlamadım herhalde goren guildine yazıyor . 1 saat olmuş acılalı sanki senelerdir orda duruyor gibi bu nasıl iş anlamadım alt yapısı bile hazır pazarları kurulmuş posta idaresi gelmiş , auction oraya büro açmış aynen yan parselinide bankanın şubesi kapmış . Otobüs ulaşımı durak kurmuş. millet nerden haber alıyor acılacak yerleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 yeni bir yer acilacagi zaman duyuru yapiyorlar, ekranin tam ordasinda esek kadar yaziyor :D 10 dakika surada yeni tarlalar acilacak, haydi bakalim!!diye:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 woah demek ondan kacırıyorum....., saol teşekkürler bilgi icin daha dikatli bakayım ekrana . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 geliyom, beni baslangic yerinden alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 kaç para verdin şüko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 $149.99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 aptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 fakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar