Sam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 madcow said: toradora nın ilk bolumunde acayip sıkılıp devam edememistim bi ara izliyim ya. ilk bölümde sıkıldıysan devam etme, daha da kötüleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 ddos var panıge gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 twitterda DDoS demişler https://twitter.com/HorribleSubs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 babysteps durgun geçti be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 mangasında daha heyecanlıydı burası ama animede okadar guzel olmamıs bence de. atlayarak izledim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 nyaa ve horriblesubs yine çökmüş, tokyotosho da bayağı kasıyor, sanırım oraya da saldırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 archeage'e sardım, backlog çığ gibi büyüdü. şimdi 3-4 saat anime izleyeyim dedim. nyaa, hs, tokyotosho falan hepsi down. https://animetosho.org/ şuradan magnet linkleri çekebiliyoruz bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 eee napcaz? parasıyla reklamsız stream izlesek bari.. hulu da reklam vardı reklamsız crunchroll var galiba var mı başka alternatif? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 aferim babacum diğerleri gibi pis konularda takılma, burası iyi. iyice ahlaksız yuvası oldu paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 tokyo ghoul'da çok sansür var ya. iyi anime ama blurayi mi beklesem bilemedim. aksiyon sahnelerinin tüm tadı kaçıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Crunchyroll'da ayda $6'a sunlar var su anda dusunuyorsaniz. http://cl.ly/image/0F1t0z101P1u/1WcOLQjdcMRWyjYPHW9z02g0KaW8hvG7jYLaH3c3TjQ.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 sabagebu predatora selam çakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Mikoshiba nasıl bir karakterdir? :D Baştaki randevu olayı da iyiydi ama sanki daha iyi olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Nozaki kun mükemmel ya Aynı bölümde bütün karakterler olunca daha da güzel olmuş. Hori-chan-senpai nin Mikorin in Mamiko olduğunu anladığı yer mükemmel ahahah. Seo ve Waka nın sahneleri de bayağı güldürdü. Gerçi bölüm boyunca güldüm, bu bölüm çok iyi olmuş (tu) Bir de böyle birkaç saniyeliğine bile olsa düzgün dövüş animasyonu görünce mutlu oluyorum ya. Tabii bir Seitokai Yakuindomo Judo sahnesi değil ama olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 abow nozaki kunu izlemedim bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 http://cdn.joentjuh.nl/manga/69388-v4-front-normal.jpg gaza geldim nozaki-kun mangayida okudum lorelei ve basketci eleman super ya ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Son iki bolum kaldi hepsinde. Aldnoah.Zero iki sezon olacak diye bekliyordum, o da bitiyormus. Argevollen devam ediyor baktiklarimdan sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 wikipediada aldnoah 24 bölüm yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Anidb'de 12 yaziyordu. http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=10445 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 anidb de 12 diyor ama aşağıdaki forumda birileri yazmış, japon kaynaklarda 12 bölümlük kısma phase 1 diye belirtmişler. büyük ihtimalle 12+12 yapıp arada sezon atlayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Biten noktaya bakacak olursak Baby Steps devam edecek. Çok sevindim buna. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Gecenin yarısı kendimi tutamadım öküz gibi kahkaha attım. Daha yarısına anca geldim Nozaki-kun'un :D ssadfsadfsdfsdfgsad Muhteşem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 biz tokyo ghoul'a neden baslik acmadik? 11 cok iyiydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 sansür yüzünden askıya aldım ben onu yazık olur bu halde izlemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 sansurun otesinde ilk iki arctan sonra felaket hizli gectiler bastan mangayi okuyun derim sevdiyseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar