Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akame ga Kill!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

11

mengele hakase ggnore, freddie mercury çok güvendi kendine heh.

yeni gelen kız nasıl bakalım.

yalnız bölüm isimleri bütün heyecanı götürüyor ya. :/

Mesaj tarihi:
aksiyon iyiydi de esdeath yoktu ya :/

yalnız böyle main karakterleri bile çatır çatır kesiyorlarsa nasıl ilerleyecek ki bu diyordum, cevabımı aldım eheh. villainlar bir taraftan, herolar diğer taraftan recruit spamlayıp durucaklar herhalde :p

(yalnız yeni gelen herif kimin silahı? najenda dan emir alıyordu gerçi, ama yanındaki kızın da olabilir bir ihtimal)

Mesaj tarihi:
ShadowFury said:

aksiyon iyiydi de esdeath yoktu ya :/

yalnız böyle main karakterleri bile çatır çatır kesiyorlarsa nasıl ilerleyecek ki bu diyordum, cevabımı aldım eheh. villainlar bir taraftan, herolar diğer taraftan recruit spamlayıp durucaklar herhalde :p

(yalnız yeni gelen herif kimin silahı? najenda dan emir alıyordu gerçi, ama yanındaki kızın da olabilir bir ihtimal)

adam birinin silahı değil sanırım adam kendi kullanıyor olabilir. bende öyle anladım ama anime için kötü olur yani 2 karakter geldi dedik biz şimdi +1 o onun silahı derlerse kırılırım, hiç sevmiyorum pet muhabbetini.

spoiler yok spoilera almıyorum o bakıma
Mesaj tarihi:

12

Bölümün adı Kill the Newcomers diye tamamını gerile gerile izledim daha gelir gelmez biçecekler mi kızcağızı yok artık diye ahahahah
Yapmasınlar öyle birşey. Ayıp.

Yeni karakterler bayağı iyi ama, sevdim ikisini de.

Mesaj tarihi:
yeni charlar evet fena değil, şakşuk arada birileri gider gene eski tayfadan, bunlar kalır bir süre gibi. ama jaeger'ler ölecek teker teker anlaşılan bir süre.

esudesu & seryu (tu)
  • Yeni Oluştur...