Kaede Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 peki night raidden kaç transfer gider ? DI DIN DIN DI DIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 1!!!bir. 1i geçmez. elisadeath'le olan combata kadar. Asıl süpriz Tatsumi ölse, esadeath rage atıp kralı veziri paşayı ne var ne yok kesse süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 öyle bir şey olsa mükemmel olurdu sdfs. ama esudesu'nun üzülmesine yüreğim dayanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 wave gelecek gruba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Duygusuz bulat geldi dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 11 mengele hakase ggnore, freddie mercury çok güvendi kendine heh. yeni gelen kız nasıl bakalım. yalnız bölüm isimleri bütün heyecanı götürüyor ya. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 iyi bölümdü aksiyon yönünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 aksiyon iyiydi de esdeath yoktu ya :/ yalnız böyle main karakterleri bile çatır çatır kesiyorlarsa nasıl ilerleyecek ki bu diyordum, cevabımı aldım eheh. villainlar bir taraftan, herolar diğer taraftan recruit spamlayıp durucaklar herhalde :p (yalnız yeni gelen herif kimin silahı? najenda dan emir alıyordu gerçi, ama yanındaki kızın da olabilir bir ihtimal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 ya ne esudefi ya. rezil karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 abi bütün bölüm isimlerinin başında kill var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 ShadowFury said: aksiyon iyiydi de esdeath yoktu ya :/ yalnız böyle main karakterleri bile çatır çatır kesiyorlarsa nasıl ilerleyecek ki bu diyordum, cevabımı aldım eheh. villainlar bir taraftan, herolar diğer taraftan recruit spamlayıp durucaklar herhalde :p (yalnız yeni gelen herif kimin silahı? najenda dan emir alıyordu gerçi, ama yanındaki kızın da olabilir bir ihtimal) adam birinin silahı değil sanırım adam kendi kullanıyor olabilir. bende öyle anladım ama anime için kötü olur yani 2 karakter geldi dedik biz şimdi +1 o onun silahı derlerse kırılırım, hiç sevmiyorum pet muhabbetini. spoiler yok spoilera almıyorum o bakıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 12 Bölümün adı Kill the Newcomers diye tamamını gerile gerile izledim daha gelir gelmez biçecekler mi kızcağızı yok artık diye ahahahah Yapmasınlar öyle birşey. Ayıp. Yeni karakterler bayağı iyi ama, sevdim ikisini de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 abi her bölümün başında kill var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 asdfasdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Xenus said: abi her bölümün başında kill var her bölümde de birileri ölüyo zaten ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 spoiler var ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 oops sry ama bi noktadan sonra spoiler değeri kalmıyo zaten ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 yeni charlar evet fena değil, şakşuk arada birileri gider gene eski tayfadan, bunlar kalır bir süre gibi. ama jaeger'ler ölecek teker teker anlaşılan bir süre. esudesu & seryu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 asdf mangadan takip ediyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Run ne ayak. Esdeath'a dalacak sandım biran. Kimin ajanı bu Run? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 kendine müslüman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Esdeath çoook iyi ya sesindeki değişimlere hayranım, tekrar tekrar açıp izliyorum aynı sahneyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Unutmuşum yeni bölümü, hemen indiriyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 previewdeki babasımı acaba.? Uyyy çok kısa ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 esdeth dövcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar